Mamy już 2 lata i 6mcy -Nutka i Notka już w domku!!!!s.46

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lut 03, 2010 13:34 Re: 5-mczne Małe Czarne-do kochania-Ruda Łapka - NOWEzdj.

Kotom nie przeszkadza niskie ciśnienie, wiatr i śnieżyca.. szaleją jak trzeba. Nuśka wczoraj pożarła się wręcz z Nutką - było syczenie, walenie łapami, warczenie, aż szczerze mowiąc ja i pozostała kocia banda się przestraszyłyśmy i rozgoniłam babki. Fukały i obchodziły siebie dokoła z położonymi po sobie uszami jeszcze z godzinę! Nie mam pojęcia co się stało. 8O

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Śro lut 03, 2010 16:21 Re: 6-mczne Małe Czarne-do kochania-Ruda Łapka - NOWEzdj.

Marzenia
Jak to co ? Prawdziwa babska kłótnia :lol: :lol: :lol:
Moje już ze mną, odsypia narkozę na moich kolanach ... donoszę, że ... odpukać .. dobrze się ma.. ponoć nie pokochał personelu leczniczy, wyjrzał na chwiejnych łapkach po czym stwierdził, że jednak najlepiej mu w własnym transporteku .. czekam co będzie, jak już się obudzi całkowicie.. w końcu go tam zostawiłam :oops: .. może da się jednak przekupić :wink:
Pozdrawiam Serdecznie >^^<
lesna

Post » Śro lut 03, 2010 16:24 Re: 6-mczne Małe Czarne-do kochania-Ruda Łapka - NOWEzdj.

za Kacusia :ok: :ok: :ok: pisałam do Ciebie pw i komputer mi się wyłączył, chciałam napisać znów, a tu info na forum. Daj znać wieczorkiem co i jak.
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Śro lut 03, 2010 23:01 Re: 6-mczne Małe Czarne-do kochania-Ruda Łapka - NOWEzdj.

Kto wypatrzy czarne piękności ? Za domek :ok:
Dobrze się mamy .. tylko głodni byliśmy jak wilk :P Kciuki się przydały :1luvu: .. prosimy o jeszcze, by mi się kota ładnie zagoiła :ok:
lesna

Post » Śro lut 03, 2010 23:13 Re: 6-mczne Małe Czarne-do kochania-Ruda Łapka - NOWEzdj.

Kacuś ja i kocia banda sciskamy :1luvu: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Marzenia11

Post » Czw lut 04, 2010 9:52 Re: 6-mczne Małe Czarne-do kochania-Ruda Łapka - NOWEzdj.

:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Marzenia11

Post » Czw lut 04, 2010 13:47 Re: 6-mczne Małe Czarne-do kochania-Ruda Łapka - NOWEzdj.

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Marzenia11

Post » Czw lut 04, 2010 20:25 Re: 6-mczne Małe Czarne-do kochania-Ruda Łapka - NOWEzdj.

Podrzucam piękności :1luvu:
lesna

Post » Pt lut 05, 2010 6:06 Re: 6-mczne Małe Czarne-do kochania-Ruda Łapka - NOWEzdj.

:ok: Za małe czarne :ok:
lesna

Post » Pt lut 05, 2010 6:34 Re: 6-mczne Małe Czarne-do kochania-Ruda Łapka - NOWEzdj.

:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

co u Kacusia?? :1luvu:

Marzenia11

Post » Pt lut 05, 2010 8:31 Re: 6-mczne Małe Czarne-do kochania-Ruda Łapka - NOWEzdj.

:ok:
Kacuś ma się dobrze, do tego wczoraj dzwonił Wet i wyniki ma piękne, no nie jak 'białego kotka' :ok: moje serduszko :1luvu: ... dokładnie zobaczę w poniedziałek na kontroli, ale Wet mówił, że nie ma się do czego przyczepić.. zbadałam przy okazji, bo mojego trzeba usypiać do pobrania krwi, wiec, jak już go do zabiegu.. to przy okazji i bieżące .. ehh kamień z serca ... odpukać goi się ładnie, troszkę narzeka, ale mniej niż wcześniej, mam małe wyrzuty sumienia, że go wykastrowałam, ale jak patrzę teraz , jak powoli zaczyna zauważać, ze w domu też fajnie.. nie żałuje :P No i te wyniki.. dumna jestem z niego :1luvu: a od wczoraj nie mogę przestać sie uśmiechać.. tylko Kacuś lekko zdziwiony bo go ciągle miziam i mówię jaki on wspaniały i kochany :mrgreen:
lesna

Post » Pt lut 05, 2010 15:16 Re: 6-mczne Małe Czarne-do kochania-Ruda Łapka - NOWEzdj.

Podrzucam czarne urwisy :mrgreen:
lesna

Post » Pt lut 05, 2010 22:35 Re: 6-mczne Małe Czarne-do kochania-Ruda Łapka - NOWEzdj.

Za domek dla królowych nocy :wink: :mrgreen:
lesna

Post » Sob lut 06, 2010 18:30 Re: 6-mczne Małe Czarne-do kochania-Ruda Łapka - NOWEzdj.

Troszkę się zaniedbałam w pisaniu, a mam o czym.
Mamy remoncik - taki mały, jak mały jest moj przedpokój, ktory wycyklinowałam (tzn. uzyłam szlifierki i papieru ściernego) a dziś chciałam po raz pierwszy polakierować. Cała kocia banda zawsze, ale to naprawdę zawsze śpi w dzień. Ale nie dziś :evil: nie wtedy, gdy się tyle ciekawych rzeczy dzieje.
Przodowała Notka, a co. W końcu nie codziennie pojawia się w domu PUSZKA. Natychmiast należy do obowiązkow każdego szanującego się kota sprawdzic organoleptycznie co w niej jest. W ostatnim momencie zapobiegłam włożeniu łap i pyska do lakieru, wcale nie ekologicznego.
Potem Duża. Hm. Z właściwą pani domu wdzięcznościa i gracją PO PROSTU MUSIAŁA sie przejść po świeżo polakierowanej podlodze. Niestety, troszkę satre drzwi sie otowrzyły i zanim się zorientowałam... Na szczęście podłoga już sucha była.
Nutka i Nusia wolały obserwować siostry i włączyć się, gdy naprawdę okaże się, ze jest do czego i że pańcia już nie przeszkadza w zabawie.
Mala, tradycyjnie, obiskala kocyk, a co, niech wiedzą kto w tym domu jest najwazniejszy.

Marzenia11

[poprzednia][następna]