Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Miuti pisze:Popytam o łóżko polowe.
lutra pisze:Karaluch już chyba jedzie, ja postaram się ją odebrać. czasem nie da się inaczej.
Jeśli dom dla X wyjdzie (nie zapeszam), to mam dobry tymczas dla Triszy i Mokki (jednej na pewno), potrzebuję tylko zgody szefa na wsparcie karmowo-żwirkowe i wetowe.
Tweety pisze:lutra pisze:Karaluch już chyba jedzie, ja postaram się ją odebrać. czasem nie da się inaczej.
Jeśli dom dla X wyjdzie (nie zapeszam), to mam dobry tymczas dla Triszy i Mokki (jednej na pewno), potrzebuję tylko zgody szefa na wsparcie karmowo-żwirkowe i wetowe.
i tak teraz ją zapewniamy gdy panny są u Sol więc jakby nic się nie zmienia.
Mam wrażenie, że doktor do tych Myślenic to idzie tyłem i na czworakach. Czy on nie ma świadomości, że ludzi nerwy zżerają? A Miko odpracował pełną toaletę, umył sobie nogi i pysiek, wie, że goście nadciągają. Moja mysia melńka
miszelina pisze:Tweety pisze:Jeżeli ktoś ma tez wolny czas to mógłby z Kocimskiej wziąć Ivanę na szczepienie do dr Szpeyera. Może być też na Józefitów. Tam jest 10 zł drożej ale dojazd i czas tez się liczą więc przy pojedynczym kocie ostatecznie nie tracimy wiele
Wezmę dziś Ivankę na Józefitów. Czy ona ma książeczkę na Kocimskiej?
Miuti pisze:A Szymek bez zmian...
Podejrzewam, żę chciano go uśpić za agresję.
Miuti pisze:A Szymek bez zmian...
Podejrzewam, żę chciano go uśpić za agresję.
Tweety pisze:
Kosmuś, kiedy Cincian mógłby nas nawiedzić? Tylko uprzedzam, że wislackikot jest złożony grypą albo innym kocim katarem. Chyba nie zaraża, bo wszyscy inni zdrowi ale wolę uprzedzić.
Kaskę na Miko możesz wpłacić na konto AFN z dopiskiem "koty Kraków - Miko"
Kociara82 pisze:Przeczytalam o rudym slodziaku na watku sfinksi Fredzi. Nie moge pozostac obojetna na to! O jest przeslicznyWidac smutek i cierpienie w oczach, bo ktos kogo bardzo kochal musial go bardzo skrzywdzic! Ale widze tez, ze kicius chce zyc i pokochac kogos, kto jest tego wart!
![]()
![]()
![]()
![]()
kciuki z calej sily, by wszystko sie udalo! Walcz, pyszczku sliczny, nie poddawaj sie, walcz!
Leone pisze:Właśnie wróciliśmy z Kocimskiej. Nie było nas tam dwa tygodnie i mamy takie pytanie: GDZIE SĄ WSZYSTKIE KOTY?!?! :P
Szybko nam zleciało, bez żadnych rewelacji. Ivanka przesłodka, naprawdę.
Wydaje nam się, że w drugim pomieszczeniu ktoś nasiusiał.
Pozamiataliśmy i umyliśmy podłogę
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Levika, Myszorek i 70 gości