Baltimoore pisze:Cudna
A jeszcze cudniej, że nie musi być operowana
A ten renal to jakiej firmy najlepiej

Ja się urodziłam w Balbiny i omc tak mi nie dali na imię, to czuję z nią szczególną nić
Jak nie ma Cię w tym kociarzu roku,to nie szukam bo po co

Balbina ma 8 miesięcy ty też
Kochana kupiłam 24 saszetki renala starczy mi dla niej wprowadzam jej inną karmę z tamtym , je i na razie ok ...Apetyt ma nadrabia dziewczyna po głodówce , jak była maleńka po każdym posiłku mleka mi odlatywała , to znaczy słabła , leżała główką na ziemi ...Jedzenie chociaż była głodna ją dobijało , mój wet dał złą djagnoze dopiero inny wet co mi leczył na pp , jak mu opowiedziałam o niej wpadł od razu co, to mój wet powiedział zaburzenie móżdżku co było błędem , drugi wet trafił miała zespolenie wrotno/oboczne wyraźnie to pokazało usg .Wtedy rozrabiałam mleko na połowe z wodą , a po chyba 4 miesiącach była na renalu to jej lepiej służyło.Ale jak zjadła za dużo już było z nią źle..Ale to wszystko było teraz jest zdrowa.Co ciekawe tyle prosiłam o domek do niej i co cisza , bardzo miałam z nią problem to jedzenie pilnowanie tyle miesięcy ale domku małej nie dał nikt ..A teraz no już nikt nie musi bez łaski , wiele z tymi małymi przeszłam a były tylko trzy , miały kilka godzin coś mi odbiło jak przyniesiono do uśpienia tak piszczały , myśle spróbuję ..Ale nie myślałam że wychowam z nimi pp , Ptyś maleńki Balbina mu wyssała siusiaka operacja na takim małym ciałku , ale jak widać udało się jeden z rodzeństwa ma domek ..Dwa ze mna mama ich wysterylizowana , teraz już bym nie wychowywała małych są kochane , ale domków nie ma , są u mnie i dobrze niech brykaja..Ten rok no skupiam sie na sterylkach żadnych małych , trzy nowe kotki na ulicy prawie je głaskam jedna jest mama małych z murku co wyciągałam ..Więc sterylizujemy na tym sie skupiam , zero osesków , żadnego mleka , żadnego pp , żadnych operacji siusiaka

.Starczy stara już jestem

Wet co mi leczył na pp dzwonił do mnie o Balbine i Ptysia czy mam ja tak bo jest rodzina stracili kota co miał 19 lat .Domek super tylko że chcieli żeby koty nie broiły , ale jak dwa koty co mają 8 miesięcy mogą nie broić , jak ma nie broić Balbina co tyle czasu była chora ...pytam sie no jak i cisza

..Małe koty jak małe dzieci broją ale z tego wyrosną dajmy im szanse , dajmy im normalne dzieciństwo , starość przyjdzie z wiekiem a z nią spokój nie