Argento czyli Argi ['] to już rok w kocim niebie...

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro wrz 16, 2009 20:33 Re: ForcaBis, czyli Niki - dama z pazurkiem w rozmiarze XS:)

Drzwi w kuchni raczej odpadają :ryk:

Z Niki zrobił się wybredziuch :evil: mięsko z kurczaka: beee, surowe serduszko z kurczaka: beee :evil: saszetka mięska: beee :evil: dałam Kittikata to tylko skubneła - a w żarełku antybiotyk, więc co robić? :( zamknełam Niki w pokoju (sam na sam z miską) i na szczęście wieczorem w niej siedziała więc... :) a jeszcze się pochwalę że wczoraj zjadła antybiotyk ukryty (niechlujnie :oops: ) w kawałku gotowanego kurczaka, więc może dlatego zrobiła się taka... wybredna...?

I dostała w pysk od Alusi :evil:

Cameo

Od: Pt cze 20, 2008 23:44

Post » Śro wrz 16, 2009 21:45 Re: ForcaBis, czyli Niki - dama z pazurkiem w rozmiarze XS:)

Wybredziuch powiadasz.......... 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) no proszę............
Obrazek
Moje kocie serduszko :) :) :) :) :) :)

Ira.

Od: Śro sie 05, 2009 9:34

Post » Czw wrz 17, 2009 8:27 Re: ForcaBis, czyli Niki - dama z pazurkiem w rozmiarze XS:)

:ok: :ok: :D :D

myszka007

Od: Sob maja 09, 2009 18:21

Post » Czw wrz 17, 2009 11:00 Re: ForcaBis, czyli Niki - dama z pazurkiem:) NOWE fotki s.12

Cameo pisze:Niki to magiczna koteczka. Co prawda swoim charakterem (i wyglądem) pasuje bardziej do Mozarta ['] a nie do Forci. I teraz jestem pewna, że to Mozart do mnie wrócił... w innym futerku :1luvu:

Niki - surykatka :D :D :D

Obrazek

Obrazek

nie moge... jeszcze takiego oryginalnego zdjecia i pozy to w zyciu nie widzialam :lol: :lol: :lol: :lol:

:ok: :ok: :ok:

a propos brzusia... nasza bura slicznotka tez taki miala - juz jak ja wzielysmy z podworka... potem bylo podejrzenie, ze ciaza, ale nic sie nie urodzilo ;) rujek nie miala, wiec bylo jasne, ze jest wysterylizowana.... dopiero po latach wyszlo, ze to musiala byc opuchlizna od podwyzszonych wynikow nerkowych (moze wlasnie dlatego ja ktos wyrzucil, bo byla chora) - niby byla pod opieka weta, ale nie przyszlo mu do glowy, zeby zbadac krew

ja wtedy bylam jeszcze bardzo niedoinformowana... nie wiedzialam, ze trzeba robic regularne badania, zeby w pore wykryc chorobe.... :(

tillibulek

Od: Czw gru 18, 2008 15:04

Post » Czw wrz 17, 2009 11:08 Re: ForcaBis, czyli Niki - dama z pazurkiem:) NOWE fotki s.12

Etka pisze:no cos jakby Benek ( oni tam maja taki inny gorszy ale taki Benkowaty)
Benek bedzie ok!

ja uzywam Pigwy - jest niedroga (8L - 9 zł) i bardzo dobra - stosowalam ja dla swinek, chomikow, kotow... zawsze sie sprawdza :) polecam...

co z tym brzuszkiem? czy Niki juz sie go pozbyla?

to siusianie po kątach zle mi sie kojarzy.... miala robione badania?

a moze to po prostu objaw checi zaznaczenia terenu wlasnym zapachem....

tillibulek

Od: Czw gru 18, 2008 15:04

Post » Czw wrz 17, 2009 11:09 Re: ForcaBis, czyli Niki - dama z pazurkiem w rozmiarze XS:)

Dzień dobry !! :lol:
Obrazek

Ira.

Post » Czw wrz 17, 2009 12:00 Re: ForcaBis, czyli Niki - dama z pazurkiem w rozmiarze XS:)

Też się przywitam. :wink:
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

Post » Czw wrz 17, 2009 12:39 Re: ForcaBis, czyli Niki - dama z pazurkiem w rozmiarze XS:)

Niki surykatka - rulez :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

Gohag

Od: Śro sty 16, 2008 8:16

Post » Czw wrz 17, 2009 14:43 Re: ForcaBis, czyli Niki - dama z pazurkiem:) NOWE fotki s.12

tillibulek pisze:

Niki - surykatka :D :D :D

Obrazek

Obrazek

Buhahaha!!!! Te buraski mają coś z siebie,moja Mycha też jak była mniejsza tak stawała i gdzieś tez mam fotki,śmiesznie to wygląda na żywca :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Czw wrz 17, 2009 15:46 Re: ForcaBis, czyli Niki - dama z pazurkiem w rozmiarze XS:)

...

Jest osoba zainteresowana adopcją Niki :D .

Senioor

Od: Nie sie 16, 2009 9:39

Post » Czw wrz 17, 2009 17:10 Re: ForcaBis, czyli Niki - dama z pazurkiem w rozmiarze XS:)

Senioor pisze:...

Nie dziwię się.Twoje zdjęcia Kamilo są tak piękne że................................ :love: a napiszcie coś więcej no............................
Obrazek

Ira.

Post » Czw wrz 17, 2009 17:14 Re: ForcaBis, czyli Niki - dama z pazurkiem w rozmiarze XS:)

:D :ok:

nika28

Od: Pt mar 21, 2008 21:15

Post » Czw wrz 17, 2009 17:18 Re: ForcaBis, czyli Niki - dama z pazurkiem w rozmiarze XS:)

Senioor pisze:...

My jesteśmy zainteresowani.

pozdrawiam ;)
Obrazek Obrazek Obrazek

PinkBull

Od: Śro wrz 16, 2009 14:51

Post » Czw wrz 17, 2009 17:34 Re: ForcaBis, czyli Niki - dama z pazurkiem w rozmiarze XS:)

:dance: :dance2: :ok: :piwa: :dance: :dance2: :ok: :piwa: :ok:
Obrazek

Ira.

Post » Czw wrz 17, 2009 18:04 Re: ForcaBis, czyli Niki - dama z pazurkiem w rozmiarze XS:)

Niki - moje małe, bure "miziu-miziu", już zupełnie nie przypomina tej zabiedzonej, wystraszonej kotki z Łódzkiego schroniska. Teraz to ufna, miziasta, przytulasta, mrucząco-gruchająca kocia lady. Wielbicielka surowego mięsa (które notorycznie podkrada - jeśli ma okazję) chociaż dzisiaj olała surowe kurze serduszka, ale uwaga (!) zjadła samą tabletkę (!) wepchnełam ją tylko do kawałka kociego pasztetu, ale pastylka wypadła w trakcie jedzenia, myślałam że już jej nie ruszy, ale jednak 8O :D

News numer 1) po zmianie żwirku, z Pigwy na CBE+, koteczka zaczeła załatwiać się do kuwety. Doszliśmy do wniosku że ona boi się tych dużych "bobków".

News numer 2) Niki się bawi (!) :D :D :D

W sprawie domku... to poczekam na Anię (pisiokot) myślę że podejmie dobrą decyzję, wszak Niki to jej Łódzka ulubienica, dlatego chcę żeby Ania wybrała Nikicie domek.

Cameo

Od: Pt cze 20, 2008 23:44

[poprzednia][następna]