Spartanie - wszystkie w swoich domkach :)))

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw kwi 30, 2009 9:39

Majencja, pudło po telewizorze - musimy poszukać, faktycznie to "nasze" zacyna byc za małe, dla mauszków wystarcza, ale chyba warto za tydzień z kuwetką popróbować - będą miały już 4 tygodnie.
I z samodzielnym jedzonkiem - kocie mleczko, wołowinka, małe chrupeczki.

Wielkie te Twoje - 5 tygodni, to już prawdziwe koty z uszami jak się patrzy :D :wink:
Zachęcam do zakupów w zooplusie przez zielony banerek na blogu - zooplus coś przekazuje na nasze podopieczne kocie bidy. http://domowepiwniczne.blogspot.com/

kalewala

Od: Śro cze 29, 2005 13:55

Post » Czw kwi 30, 2009 11:13

Już dajcie kuwetkę i po nakarmieniu wsadzajcie, trochę pogrzebcie łapinką kici w piasku i potem trochę poruszajcie pupcią to zaczną posikiwać.Moje juz pięknie kuwetkują tylko ze z reguły wszystkie na raz :D Na poczatek zrobiłam im kuwetkę z plastikowej tacki- bo jest niska i nie ma problemu z włażeniem i wyłażeniem. dzisiaj Tosiek mnie zaskoczył- trzymałam go na rekach i znajoma podeszła chcąc go pogłaskać . na co kocio sssyk i łapki z pazurami w kierunku gościa :D
Obrazek

majencja

Od: Wto lis 04, 2008 23:17

Post » Pt maja 01, 2009 7:11

majencja pisze:Już dajcie kuwetkę i po nakarmieniu wsadzajcie, trochę pogrzebcie łapinką kici w piasku i potem trochę poruszajcie pupcią to zaczną posikiwać.Moje juz pięknie kuwetkują tylko ze z reguły wszystkie na raz :D Na poczatek zrobiłam im kuwetkę z plastikowej tacki- bo jest niska i nie ma problemu z włażeniem i wyłażeniem. dzisiaj Tosiek mnie zaskoczył- trzymałam go na rekach i znajoma podeszła chcąc go pogłaskać . na co kocio sssyk i łapki z pazurami w kierunku gościa :D

prawidłowa reakcja, prawdziwy kot obronny :D :D
a jakby źle pomiziała???

bazylica

Od: Wto mar 03, 2009 0:36

Post » Pt maja 01, 2009 10:51

Tosiek to jest kot obronno-ssący :D bo jak wyciagne wszystkie z pudła coby pobrykały to tamte się bawią kotłują , skaczą a Tosio? Tosio natychmiast wdrapuje sie na mnie i przysysa jak pijawka do szyi i tak wisi z godzinę. Dzisiaj też tamte wcinały kurczaczka a Tosio? Tosio usiłował go ssać :lol: Przy czym Tosio z Miśką wyglądają na koty natomiast Pyśka z Ziutkiem to skrzyżowanie szczura z nietoperzem 8O
Obrazek

majencja

Post » Pt maja 01, 2009 12:07

Obrazek

majencja

Post » Pt maja 01, 2009 14:26

Ja też dołaczyłam dziś do grona "kocich mam" :wink: ,jest ich dwoje ,drą gęby ,a najlepiej karmi maleńtasy mój TŻ 8O , Ja chyba za delikatna jestem... :oops:

olek73

Od: Śro sty 09, 2008 18:44

Post » Pt maja 01, 2009 14:34

olek73 pisze:Ja też dołaczyłam dziś do grona "kocich mam" :wink: ,jest ich dwoje ,drą gęby ,a najlepiej karmi maleńtasy mój TŻ 8O , Ja chyba za delikatna jestem... :oops:

to jesteście teraz kocia mama i koci tata :lol: :lol:

bazylica

Post » Pt maja 01, 2009 15:50

a ja bardzo czekam na wiesci o tych 2 co drą gęby u OLEK 73

trzymam kciuki z całych sił, za WAS i za maleństwa
bordo
Obrazek
Obrazek

bordo

Od: Nie wrz 10, 2006 17:22

Post » Pt maja 01, 2009 15:53

No cóż, życiorys będziecie mieć teraz urozmaicony :D Karmienie, masowanie brzuszka , potem dupci co by było sioo i qpal :D I tak co 3 godz w dzień i w nocy :D Przy moich czterech to Wy i tak macie bezrobocie :ryk:
Obrazek

majencja

Post » Pt maja 01, 2009 16:00

Masowaniem brzuszka ,myciem i wylizywaniem dupek ,zajęla się moja kotka ,robi tez za termofor :twisted: :twisted: ,mamuśka pelną gębą .W podziękowaniu ugotowałam jej rybkę.Kicia przybiegła zaraz po przywiezieniu kociaków i z mety zaczęla się nimi zajmować annskr świadkiem :wink:

olek73

Post » Pt maja 01, 2009 16:13

Takim to dobrze! Moje zgredy w liczbie 4 i 3/4 nie wykazały żadnych uczuć :evil: z wyjątkiem chęci wyżarcia młodym co się da :evil:
Obrazek

majencja

Post » Pt maja 01, 2009 16:24

no to oseski trafiły REWELACYJNIE :!: :!: :!:

nie mogło być lepiej, kocia ciocia masuje brzuszki :D i tuli do snu :!:
bordo
Obrazek
Obrazek

bordo

Od: Nie wrz 10, 2006 17:22

Post » Pt maja 01, 2009 20:12

Wiecie co ,ja doświadczenia dużego to nie mam ,ale moja kota nas zadziwia ,kociaki przynosi 8O 8O Do mnie na karmienie (a zjadły cała butelkę mleczka) potem daje im swojego cycka 8O 8O i masuje ,wylizuje ,przytula . Fajnie coś takiego obserwować...Lepsze jak TV ,natomiast kocur się obraził ,jak do niego mówię to odwraca się zadkiem :evil: ,może dlatego,że chciał powąchać maleństwa a dostał od kotki po pysku...Obawiałm się troche o kocię bure z bialymi znaczeniami (annskr mówiła mi to za płeć,ale z wrażenia zapomnialam ) koteczek je o wiele mniej od drugiego...Na szczęście kota powoli zaczyna bardziej o nie dbać,bo na początku bialobure szło w odstawkę.

PS zmieniłam skrzynkę na większą ,bo kotka nie miala miejsca ,teraz wydaje się być ok...Balagan w piwnicy w koncu do czegoś się przydal...

olek73

Post » Pt maja 01, 2009 20:13

Wiecie co ,ja doświadczenia dużego to nie mam ,ale moja kota nas zadziwia ,kociaki przynosi 8O 8O Do mnie na karmienie (a zjadły cała butelkę mleczka) potem daje im swojego cycka 8O 8O i masuje ,wylizuje ,przytula . Fajnie coś takiego obserwować...Lepsze jak TV ,natomiast kocur się obraził ,jak do niego mówię to odwraca się zadkiem :evil: ,może dlatego,że chciał powąchać maleństwa a dostał od kotki po pysku...Obawiałm się troche o kocię bure z bialymi znaczeniami (annskr mówiła mi to za płeć,ale z wrażenia zapomnialam ) koteczek je o wiele mniej od drugiego...Na szczęście kota powoli zaczyna bardziej o nie dbać,bo na początku bialobure szło w odstawkę.

PS zmieniłam skrzynkę na większą ,bo kotka nie miala miejsca ,teraz wydaje się być ok...Balagan w piwnicy w koncu do czegoś się przydal...

olek73

Post » Pt maja 01, 2009 20:59

ee to WY nie mata i tata koci ale babcia i dziadek :twisted: :twisted: :twisted:

bazylica

[poprzednia][następna]