K-ów, Wacuś Nóżka nie żyje :(((((( FIP, co z resztą???

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro sty 14, 2009 8:41

kastapra pisze:
Tweety pisze:
aania pisze:Basiu na razie dwie sztuki, reszta dostawy w piątek, i może dobrze, bo się ciut z nami oswoją i my z nimi. Sasza ma njpiękniejsze oczy świata. Żal mi ich strasznie, bo ta podłoga zimna. no nic może pójdą po rozum do łepków i wybiorą jakieś cieplejsze lokum

Aaniu, Ty jedziesz jutro do Krakowa, prawda? czy jesteś w stanie wziąć ze sobą te dwa transportery, które zostawiła u Ciebie przez przypadek Karolina? albo choćby jeden

Reszta dojedzie w piątek, bo muszę dopiero wziąć od Miuti klatkę a dzisiaj miała być w domu bardzo późno. TE maluchy bez klatki - ten numer nie przejdzie :(

Jak trzeba będzie pojadę jutro do Ani,to nie tak daleko ode mnie,jestem dziś jakaś odmóżdżona :oops:
Prawda Noemik ? :P :kitty:

prawda, prawda>:)
ja też.
ale kurier z krakvetu przebił nas obie na głowę.:)
Które koty jeszcze nie mają przypisania? Pogubiłam się.
Obrazek

noemik

Od: Czw paź 11, 2007 21:15

Post » Śro sty 14, 2009 9:13

Bungo pisze:Aniu, transporterki możesz zostawić u mnie. Jeżeli to nie za późno, to mogę je dostarczyć w czwartek do południa na Wielopole - albo będą do odbioru u mnie lub w redakcji - jak wolicie.

Akcja była super. Mam pytanie- czy wszystkie koty znalazły bezpeiczne miejsca?

okazało się, że chyba będę musiała zmienić plany ale są one również zależne od Miuti. Jeżeli będę mieć dzisiaj klatkę wieczorem, na który zaplanowałam właściwie wszystko co możliwe (łącznie z wizytą u gości na wsi, od którego kupiliśmy działkę, bo on pływa po pół roku po świecie i właśnie TERAZ musiał przypłynąć na 3 dni a musimy jeszcze dopełnić jakichś formalności :evil: ), to zawieziemy resztę kotów do Aani jutro do południa, bo mi się dziewczyny w pracy pozamieniały dniami i jedną mogę zostawić samotnie na placu boju a drugiej nie.
Bungo, o której te transportery mogłyby być na Wielopolu?
Aaniu, dzięki za przywiezienie ich.
Na dzień dzisiejszy kotki, które nie znalazły miejsca na tymczasach tzn te najbardziej dzikie, mają trafić na prokocie podwórko, gdzie mają do dyspozycji własny ocieplany garaż i kilkoro kociozakręconych osób do opieki nad nimi :)

Miszelina, bardzo Ci dziękuję za ofertę pomocy ale na razie chyba nie musisz się tam fatygować, bo sama chciałam zobaczyć gdzie ogonki zamieszkają. Chyba, że będzie problem z klatką i np maluchy będą musiały dojechać później

aaa, właśnie dzwonił Marek, udało mu się przedłużyć okres pobytu ogonów do końca miesiąca :1luvu: więc na pewno nie będę jechać do Aani jutro na zapalenie płuc tylko umówimy się na spokojnie. W ogóle całość może się pozmieniać jeżeli uda się coś z tym lokalem nowym zdziałać na już. Proszę o dalsze kciuki! :)

Noemik, czym Was przebił pan z krakvetu? 8O to tak z czystej ciekawości, bo oni faktycznie różne dziwne rzeczy robią :wink:

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Śro sty 14, 2009 9:20

Tweety pisze:Noemik, czym Was przebił pan z krakvetu? 8O to tak z czystej ciekawości, bo oni faktycznie różne dziwne rzeczy robią :wink:

:D
przyjechał nie Jarek, który mieszka blok obok i zawsze podrzuca mi paczki z żarełkiem, ale jakiś inny. Namotał, że czesgoś tam brakło, dał mi paragon, paczkę, powiedział, że jakby coś się nie zgadzało, to dzwonić do sklepu bla bla i się odkręci. Poleciał. W miedzyczasie przyjechała Karolina z Luzą. Dzwoni kurier, czy czegoś mi nie brakuje, bo on ma jeszcze jedno pudełko dla mnie i zaraz przyjedzie. Zdębiałam - otworzyłam paczkę, a to nie moje zamówienie.:)
Pan przyjechał, wymienilśmy się pudełkami i pojechał, tym razem na dobre. Zakręcony na maksa.
Heh. Miałyśmy duży ubaw z Karoliną.
Obrazek

noemik

Post » Śro sty 14, 2009 9:24

Nie wiem, co dzisiaj będzie ze mną po południu i wieczorem.

Mam straszne problemy. Nawet nie chcę o nich pisać.
Obrazek Amelki już nie ma...

Miuti

Od: Pt lis 30, 2007 12:03

Post » Śro sty 14, 2009 9:26

Tweety pisze:Miszelina, bardzo Ci dziękuję za ofertę pomocy ale na razie chyba nie musisz się tam fatygować, bo sama chciałam zobaczyć gdzie ogonki zamieszkają. Chyba, że będzie problem z klatką i np maluchy będą musiały dojechać później

Nie ma sprawy, ja jezdze przez te miejscowość co tydzień w sobote, czasem w poniedziałek. Polecam sie na przyszłość.
Obrazek

miszelina

Od: Nie maja 06, 2007 13:31

Post » Śro sty 14, 2009 9:26

a moje przerażone dalej. zakamuflowały się w prowni i udają, że ich całkiem nie ma.zwłaszcza Sasza. jest w stanie patrzeć na mnie jak odleglość wynosi jakies 3 metry, ale najdrobniejszy ruch, to totalna panika :cry: . nic nie zjadły, kupków też nie robiły. biedulki "małe"

aania

Od: Pt lis 11, 2005 22:48

Post » Śro sty 14, 2009 9:36

Miuti pisze:Nie wiem, co dzisiaj będzie ze mną po południu i wieczorem.

ale na noc w tym tygodniu będziesz wracać? to podjadę nocą. Do Nawojowej Góry mam tam i z powrotem ponad 40 km :( więc wolałabym załatwić to hurtem :roll:

Tweety

Post » Śro sty 14, 2009 9:39

Tweety pisze:
Miuti pisze:Nie wiem, co dzisiaj będzie ze mną po południu i wieczorem.

ale na noc w tym tygodniu będziesz wracać? to podjadę nocą. Do Nawojowej Góry mam tam i z powrotem ponad 40 km :( więc wolałabym załatwić to hurtem :roll:

Tweety, ja mam klatkę składaną, tyle że dużą, bodajże dog V. Może się przyda?
Ostatnio edytowano Śro sty 14, 2009 9:40 przez noemik, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

noemik

Post » Śro sty 14, 2009 9:40

Nocuję jednak w domu.
Dzisiaj napewno będę po 9-ej.

Miuti

Post » Śro sty 14, 2009 9:58

Miuti pisze:Nocuję jednak w domu.

a ta klatka u Ciebie to który to jest "dog"?

Tweety

Post » Śro sty 14, 2009 10:58

Aga, nie wiem czy dostalas moja wiadomosc na maila i zapytanie tutaj o wiadomosc od Pani chetnej na kotka?

Mam jeszcze jednego Pana chetnego na mloda (3-4 miesiace kotke) najchetniej czarna, ale nie koniecznie.

Kto cos poleca?
Mam mu dzis wyslac zdjecia z opisami :)
Obrazek

kosma_shiva

Od: Czw lip 03, 2008 16:56

Post » Śro sty 14, 2009 11:02

Tweety - transporterki - jeśli Ania mi dziś dostarczy - mogę zostawić na Wielopolu jutro ok. 12.

Bungo

Od: Pt lut 16, 2007 0:52

Post » Śro sty 14, 2009 11:04

kosma_shiva pisze:Aga, nie wiem czy dostalas moja wiadomosc na maila i zapytanie tutaj o wiadomosc od Pani chetnej na kotka?

Mam jeszcze jednego Pana chetnego na mloda (3-4 miesiace kotke) najchetniej czarna, ale nie koniecznie.

Kto cos poleca?
Mam mu dzis wyslac zdjecia z opisami :)

qrcze
niusia jest wstepnie zaklepana (jest cala czarna)-wizyta w piatek
to jest mega miziak
dzisiaj rano robila pokabrzuszek caly czas
a co do Milli to ja ją zabieram dzisiaj i poobserwuje ile w niej miziaka a ile strachulca, i co z tym strachulcem mozna zrobic
i moze ten pan poczeka jakis czas?
no chyba ze Marek ma cos odpowiadającego
Moje koty
Zdjęcia krakowskich schroniskowców
Jest tylko jeden sukces- być w stanie spędzić życie na swój własny sposób - Christopher Morley
Haters gonna hate

BarbAnn

Od: Wto sie 01, 2006 8:35

Post » Śro sty 14, 2009 11:23

Tweety pisze:
Miuti pisze:Nocuję jednak w domu.

a ta klatka u Ciebie to który to jest "dog"?

Dog, dog. Wielgachny i strasznie ciezki.

Miuti

Post » Śro sty 14, 2009 12:16

Dziewczyny, Ania ma 4-5 miesięczną, okrutnie miziastą koteczkę do adopcji - pilnej!
Zaraz zobaczę czy są zdjęcia i wrzucę!!!

Bungo

Od: Pt lut 16, 2007 0:52

[poprzednia][następna]