Kotki od Pana:
dziewczyny czy one sa lagodne?
pytam bo nigdy nie wchodzilam do nich do boksu i poprostu nie wiem jaki maja charakter.
I jaki dom by sie dla nich nadawal.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Etka pisze:Kotki od Pana:
dziewczyny czy one sa lagodne?
pytam bo nigdy nie wchodzilam do nich do boksu i poprostu nie wiem jaki maja charakter.
I jaki dom by sie dla nich nadawal.
mokkunia pisze:gosiaa pisze:Goździkowa nie ma w schronie żadnych szans, ta koteczka powoli umiera, Ona potrzebuje własnego wątku
Dziewczyny, proszę utrzymajmy wątek w górze. To jej szansa
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?p=3613964#3613964
mokkunia pisze:Ale tu się dzieje![]()
Sawanka1, czyli już wszystko wiesz co i jak ze stanem zdrowia kici?
jerzykowka pisze:Dziewczyny, prosba o testy dla persiczki. Jesli beda O.K (oczywiscie w trosce o rezydentow) to Sawanka zabiera ja do siebie na DT![]()
![]()
Wiem, ze testy to nie jest takie hop-siup, ale bedac tu w Poznaniu moge tylko Was poprosicNa koszty chetnie wystawie bazarek, ale nie mam pewnosci czy moj dom jest "czysty"- jak myslicie?
sawanka1 pisze:jerzykowka pisze:Dziewczyny, prosba o testy dla persiczki. Jesli beda O.K (oczywiscie w trosce o rezydentow) to Sawanka zabiera ja do siebie na DT![]()
![]()
Wiem, ze testy to nie jest takie hop-siup, ale bedac tu w Poznaniu moge tylko Was poprosicNa koszty chetnie wystawie bazarek, ale nie mam pewnosci czy moj dom jest "czysty"- jak myslicie?
myślę , że żeby pomagać nie trzeba wiele- nie bardzo wiem co to znaczy "czysty" dom ale bazarek na kicie na pewno się przyda , zapytaj tylko dziewczyn gdzie te pieniążki wpłacić bo testy wiadomo- drogie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Evilus, nfd i 842 gości