Bonusiku [*] ... dziś mija rok ...

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw mar 27, 2008 20:45

Ariel napisz mi jakie leki dostaje Twoj kotek :roll: może bedzie nam łatwiej wybrac dla Bonika z leków sprawdzonych już.....

Karinka dziękuje za bazarek ......nie wiem co powiedzieć taki cudny :cry:
Pusia [*] Bonus [*]

ko_da1

Od: Nie sie 13, 2006 13:48

Post » Czw mar 27, 2008 20:51

Trzymam kciuki za Bonusa!
...

CoToMa

Od: Pon sie 21, 2006 14:34

Post » Czw mar 27, 2008 21:42

dziękuje za kciuki napewno są bardzo potrzebne ......... :oops:
Pusia [*] Bonus [*]

ko_da1

Post » Czw mar 27, 2008 22:01

Może warto byłoby go zapisać do dr Niziołka?On jest kardiologiem
Będzie w Częstochowie niedługo

http://www.niziolek.com.pl/

CZĘSTOCHOWIE - w dniu 5.04.2008 w Przychodni Weterynaryjnej Feniks ul.Sw.Rocha 182. W sprawie badań proszę kontaktować sie z dr.Renatą Borkowską - tel 0 608 286 414 .

Lidka

Od: Wto lut 03, 2004 8:57

Post » Czw mar 27, 2008 22:38

Biedny :(

Zakocona

Od: Czw lut 03, 2005 22:19

Post » Czw mar 27, 2008 23:17

ko_da1 pisze:Ariel napisz mi jakie leki dostaje Twoj kotek :roll: może bedzie nam łatwiej wybrac dla Bonika z leków sprawdzonych już.....

Karinka dziękuje za bazarek ......nie wiem co powiedzieć taki cudny :cry:

Propranolol i czasami furosemid.
Drugi (jeszcze dokładnie niezdiagnozowany - kasa :roll: ) atenolol. Podobno lepszy.
Kto się tłumokiem urodził, walizką nigdy nie będzie!
[...] jesteś tym, co jesz... kabanosem w majonezie"

ariel

Od: Wto mar 15, 2005 11:48

Post » Czw mar 27, 2008 23:19

Lidka pisze:Może warto byłoby go zapisać do dr Niziołka?On jest kardiologiem
Będzie w Częstochowie niedługo

http://www.niziolek.com.pl/

CZĘSTOCHOWIE - w dniu 5.04.2008 w Przychodni Weterynaryjnej Feniks ul.Sw.Rocha 182. W sprawie badań proszę kontaktować sie z dr.Renatą Borkowską - tel 0 608 286 414 .

napisałam do doktora meila zobaczymy może odpisze , niestety nie dam rady pojechać z Bonim do Częstochowy nawet nie wiem czy On mógły wybrac sie w taką podróż :roll: jutro bede ustalała jego leczenie i całom reszte ktora go teraz dotyczy z moim wetem , nie wiem czy blirzej nie ma dobrego kardiologa tylko w sumie nawet jak jest to co on zmieni ? diagnoza jest już znana i nie wiele mozna teraz zrobić poza zapewnieniem mu jak najbardziej komfortowych warunków na jakie moge sobie pozwolić :(

On w sumie od początku Swojego rocznego życia jest leczony, badany, kłóty......chciałabym by to sie w końcu skończyło i by mogl odsapnąć od tego wszystkiego i żyć tak normalnie jak to tygryski lubią najbardziej :cry:

Najbardziej mnie boli to, że z tyloma przeciwnosciami walczył , z tyloma chorobami ..........i kiedyś jak tak leżał pod kroplowką i nie wiedziałam czy dożyje rana to mu obiecałam , że jak tylko sie to wszystko skończy jak sie nie podda i wygra ........ to znajde mu najlepszy domek pod słońcem w ktorym będzie bardzo kochany i będzie miał wszystko o czym może tylko pomarzyć kot, własny drapak z ktorego Otis go nie przegoni , własne osobiste kolana ktorymi nie bedzie sie musiał dzielić ........on walczył wtedy z całych sił i wygrał .....a ja nigdy nie dotrzymam słowa :cry: :cry: :cry:
Pusia [*] Bonus [*]

ko_da1

Post » Pt mar 28, 2008 8:22

Natalia, błagam , nie mów tak, z Domku tymczasowego stałaś się domkiem stałym,tak bywa... i bywam u Ciebie, znam Bonusa i wiem,że jest najszczęśliwszym kotem na świecie i ma najwspanialszy domek, właśnie taki o jakim mu opowiadałaś...
Schroniska dla zwierząt ,muszą być postrzegane ,jak wyrzut sumienia .
Kiarunia[i]
Myszaczek[i]
Dziurkacz[i]
http://www.ratujkonie.pl
Obrazek

iwona_35

Od: Sob lis 19, 2005 10:54

Post » Pt mar 28, 2008 9:03

iwona_35 pisze:Natalia, błagam , nie mów tak, z Domku tymczasowego stałaś się domkiem stałym,tak bywa... i bywam u Ciebie, znam Bonusa i wiem,że jest najszczęśliwszym kotem na świecie i ma najwspanialszy domek, właśnie taki o jakim mu opowiadałaś...

Oczywiscie! on uwielbia byc u Ciebie, kocha Cie! Najlepszy przyklad jak zachowywal sie gdy poszlam z nim sama na zastrzyk. A jakbym byla nowa Duza? Diabel w niego wstapil, chcial mnie pogryzc i podrapac. Zachowywal sie jak dziki. On tylko do Ciebie ma zaufanie i to bezgraniczne!

karee

Od: Pon lip 02, 2007 10:40

Post » Pt mar 28, 2008 16:57

oj nie wiem czy tak uwielbia :( wiecznie latam z nim po lekarzach i jest kłóty, badany , macany , nawadniany ...... mam kaca moranego, czuje sie jakby ktoś mi podcioł skrzydła :( ..... nie wiem jeszcze jak sobie z tym poradze, ale wiem że jest pewna ciotka (Karee zdradze w tajemnicy) 8) ktora ma fioła na punkcie Bonika i przyjechała dziś z super prezentem - DRAPAKIEM 8O :lol: drapak jest rewelacyjny :lol: polarkowy, nieduzy, taki akurat żeby można sie było w nim ukryć przed Dużą ktora niedługo bedzie biedaka szpikowac na codzien tabletkami :twisted: narazie prezent jest oglądany z dużą dozą podejrzliwości 8) ale to napewno szybko sie zmieni i bedzie mozna w nim znaleść " ukryte" futerko :wink:

zamowiłam dziś 2 kilo karmy nerkowej a jutro powinnam mieć juz gotowy zestaw leków dla Bonusa, będe na wątku opisywać jego lepsze i gorsze dni i mam nadzieje że wspolnie jakoś sobie z tym wszystkim damy rade ......potrzebne mi bardzo wsparcie kciukowe i wszelkie rady od osób ktore mają kotki z podobnymi dolegliwościami , dla mnie to jak narazie czarna magia
Pusia [*] Bonus [*]

ko_da1

Post » Pt mar 28, 2008 17:54

ko_da1 pisze: ......potrzebne mi bardzo wsparcie kciukowe

Mówisz, masz :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok::ok: :ok: :ok: :ok: :ok::ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Natalia, trzymaj się. Żałuję, że nie mogę Ci pomóc :( Głaski dla Bonusa. To dzielny kotek.
Baksiu ['] 17.01.2010, Ginuś ['] 14.01.2019.
Bardzo za Wami tęsknię i czekam na tę chwilę, kiedy się znów spotkamy po drugiej stronie...

anna09

Od: Pon maja 28, 2007 11:37

Post » Pt mar 28, 2008 19:41

Bonus i przyjaciele, i ... drapak
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

karee

Od: Pon lip 02, 2007 10:40

Post » Pt mar 28, 2008 20:19

karee pisze:Bonus i przyjaciele, i ... drapak
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Karinkkkkooooo, ale super drapak :D :D cudny :D :D :D :D

wspaniały....Bonusik widzisz kochanie jak Cię kochają????? żyj Maleńki jak najdłużej
Schroniska dla zwierząt ,muszą być postrzegane ,jak wyrzut sumienia .
Kiarunia[i]
Myszaczek[i]
Dziurkacz[i]
http://www.ratujkonie.pl
Obrazek

iwona_35

Od: Sob lis 19, 2005 10:54

Post » Pt mar 28, 2008 20:25

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
...

CoToMa

Post » Pt mar 28, 2008 20:33

Drapak super :D

U mnie taki odpada, bo znając wyczyny mojego Myszaka, zapewne by w tej granatowej rurze utknął :evil: 8)
...

CoToMa

[poprzednia][następna]