Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Doruniad pisze:Mokkunia u rodziców jest kotka i psiak (9 lat ma), niestety i tam nie była by jedynaczką. Dziś byli u nas zanajomi, bardzo chcieli Mraukę do siebie zabrać, byłą by tam jedynaczką, domek dobry, ale niestety Mrauka ugryzła ich córkę - właściwie bez powodu![]()
Zośka dziś popusiciła ze strachu przed Mrauką, ona ogólnie sieje terror w domu, po za mną nikogo nie akceptuje, mimo że obchodzimy sie z nią najdeliktaniej jak się da.
Femka pisze:Doruniad pisze:Mokkunia u rodziców jest kotka i psiak (9 lat ma), niestety i tam nie była by jedynaczką. Dziś byli u nas zanajomi, bardzo chcieli Mraukę do siebie zabrać, byłą by tam jedynaczką, domek dobry, ale niestety Mrauka ugryzła ich córkę - właściwie bez powodu![]()
Zośka dziś popusiciła ze strachu przed Mrauką, ona ogólnie sieje terror w domu, po za mną nikogo nie akceptuje, mimo że obchodzimy sie z nią najdeliktaniej jak się da.
no to nie jest dobrze...
Doruniad pisze:Femka pisze:Doruniad pisze:Mokkunia u rodziców jest kotka i psiak (9 lat ma), niestety i tam nie była by jedynaczką. Dziś byli u nas zanajomi, bardzo chcieli Mraukę do siebie zabrać, byłą by tam jedynaczką, domek dobry, ale niestety Mrauka ugryzła ich córkę - właściwie bez powodu![]()
no to nie jest dobrze...
Dobrze nie jest, po dzisiejszym wyskoku Mrauki zapowiedziałam dzieciom że mają nie próbować głaskać Mrauki, cho.... czuję się jak miedzy młotem, a..... nie wiem jak to zrobić, chcę wszystkich ochronić, wiem że Mrauka ma wiele za sobą, ale nie mogę patrzeć jak im więcej ja poświęcam czasu Mrauce tym ona bardziej czuje się pewna i gania kociarnię, warczy na dzieci TŻ-ta.
Dziś były głaski, baranki i wszedł Gryfik, a ona odrazu do mnie wark, Gryfik podszedł do mnie i otarł się a Mrauka ostro do mnie. Nie mogę odpychać kotów tylko dlatego że ona jest zazdrosna
Doruniad pisze:Mokkunia jak byś miałą chęć odwiedzić maluchy to zapraszam
Femka pisze:chyba nie ma wyjścia...
a myślałaś na kroplami B.?
tak głośno myślę...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 55 gości