O NIE!!!
Z powodu mojego upartego, wrednie upartego TZ kolejny kot z mojego serducha trafia w inne niz moje rece.
Ale moze to znaczy, ze TEN MOJ kot jeszcze sie trafi....
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ryśka pisze:Dom znalazły wczoraj Kinia i Łaciaty Pyszczek.![]()
A Bytomka i Bonnie...
A największą radość mam z tego, że Groszek i Mars znaleźli dom razem...
Tez_Kaska pisze:Witam:)
Nie znam topografii forum ale od rana usiluje sie w nim zorientowac. I tak trafilam tutaj:):):) Pisze szeptem zeby nei zapeszac ze Groszek I Mars przyjada DO MNIE:):):)
Strasznie sie ciesze i boje i ciesze i boje ale co tam:)
Pozdrawiam:):):)
Olat pisze:Tez_Kaska pisze:Witam:)
Nie znam topografii forum ale od rana usiluje sie w nim zorientowac. I tak trafilam tutaj:):):) Pisze szeptem zeby nei zapeszac ze Groszek I Mars przyjada DO MNIE:):):)
Strasznie sie ciesze i boje i ciesze i boje ale co tam:)
Pozdrawiam:):):)
Ale jestes szczęściarąMars jest powalająco piękny i ma taki cudowny charakter!
No, zakochałam się
A Groszek jest przesłodki
I na dodatek dostajesz zaprzyjaznione i zżyte koty... Ech, tylko pozazdrościć
i kciuki trzymac
Olat pisze:Carmella, zakładamy fan klub Marsa?![]()
Tez_Kaska pisze:Olat. Carmella postaram sie nie zawiesc Waszego i kociego zaufania i dac im cieply dom:)
Czy sa piekne - nie wiem, znam je tylko ze zdjecia ale przeciez wszystkie koty sa piekne:) Chcialam dwie kotki (bron Boze nie czarne!!!!!) a dzieki zbiegowi okolicznosci bede miala kotke i tychze wlasnie przystojniakow choc wydaje mi sie ze powinnam napisac ze kotka i kocurki beda mieli mnie:) Nie musze dodawac ze kotka ktora ze mna zamieszkala jest czarna:):):):) I Mars tez bialy nie jest:):):) Mam nadzieje ze tak zaakceptuja i pokochaja moja czarna Wiedzme... Na milosc do psow nie licze ale przynajmniej nastawiam sie na wzajemna tolerancje:)
No i po cichu licze ze chlopaki maja opcje mruczenia bo moja dziewczyna jej nie posiada...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google Adsense [Bot] i 168 gości