kaarolina1 pisze:Gosiagosia pisze:kaarolina1 pisze:Psu problematyczne oczka przemywam czystą wodą, a raz na 2 tygodnie robię takie turbo-czyszczenie świetlikiem plus wycinanie włosków![]()
Korkowi na razie wodą i takimi bardzo delikatnymi wacikami![]()
Miałam kiedyś takie super płatki bambusowe (ekologiczne, wielokrotnego użytku)- tylko jak się suszyły to piesek się z nimi rozprawił za te wszystkie krzywdy![]()
Muszę gdzieś je dorwać, bo kosztowały grosze, a ja także uwielbiałam używać do pielęgnacji twarzy- jedna strona była taka szorstka i w połączeniu z żelem do mycia dawały świetny efekt peelingu
Moja Emi też ma te oczka wylupiaste i też muszę o nie dbać. Naszczescie jest obslugiwalna. Ja też często przemywam oczy płatkami i chętnie zapoznalabym się z tymi płatkami a powiem szczerze że nigdy takich nie widziałam. Jak je spotkasz to pisz gdzie można je kupić. Ostatnio kupiłam kropelki Zuma ze świetlikiem łagodzące i Emi ma fajne oczy.
Już Ci pisałam , ze Emi skradła mi serce![]()
Te płatki dostałam gratis w jakiejś drogerii internetowej z naturalnymi kosmetykami , później widziałam ze kosztowały coś ok. 8-10 złale jak chciałam je zamówić już były niedostępne
później całkiem zapomniałam i przypomniałam sobie jak zaczęłyśmy pisać o tym czyszczeniu oczek , ze były świetne
![]()
To było coś mniej więcej takiego :
Dziękuję znajdę na Allegro tu powinny być.