ŚLEPACZKI cz. IX- DO ZAMKNIĘCIA

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lut 24, 2016 17:30 Re: ŚLEPACZKI cz. IX - Kaj z Krainy Lodu

Obrazek

aleusha

Od: Pon lip 09, 2012 14:19

Post » Śro lut 24, 2016 20:43 Re: ŚLEPACZKI cz. IX - Kaj z Krainy Lodu

Wszystkiego najlepszego dla Gapcia :201461

Baltimoore

Od: Sob sty 03, 2015 18:44

Post » Śro lut 24, 2016 20:44 Re: ŚLEPACZKI cz. IX - Kaj z Krainy Lodu

ode mje też.
M.
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Śro lut 24, 2016 21:49 Re: ŚLEPACZKI cz. IX - Kaj z Krainy Lodu

Cudowne, dzielne, piękne, kochane :201461

Zapraszam , moze ktoś coś ? viewtopic.php?f=20&t=169035&p=11110133#p11110133

gatiko

Od: Pt paź 03, 2014 10:24

Post » Czw lut 25, 2016 17:38 Re: ŚLEPACZKI cz. IX - Kaj z Krainy Lodu

Dobre i złe wieści u Nas :(

Mam zdjęcia z nowego domku Bubusia, ma się super. :)
mam nadzieję, że zdjęcie się otworzy...

Obrazek

Niestety z adopcji wraca Tola.... mama Bubusia....

Musimy odebrać z adopcji Tolę. Tola to kotka bez oczka mama Jogusia i Bubusia. Dostała ją ode mnie na Dt Joanna z naszej Fundacji. W adopcji była 2,5 roku, niestety od początku nie była tolerowana przez drugą kotkę, nawet terroryzowana. Kobieta nie zrobiła NIC słownie NIC żeby kotce pomóc. Niczego nie zgłaszała. Tola wydrapuje się do sierści, jest gryziona przez tamtą kotkę. Nie ma mocy o behawioryście, ani innej pomocy. Mamy znaleźć Toli nowy "super, ekstra dom". Pani pisze o Toli, tak w skrócie:
Tola jest bardzo bojaźliwym kotkiem, każdy ruch, stukot ją stresuje. Jest naprawdę kochana. Myślę, że behawiorysta nic nie pomoże, gdyż nie chodzi o otwartość Toli, ponieważ Tolusia jest do Nas otwarta wręcz sama upomina się o pieszczotki. Jest bojaźliwym i lękliwym kotkiem ale myślę, że to wynik tego co kiedyś przeżyła.

Oczywiście Pani jest w ciąży i trwa u nich teraz remont. Dodam, Pani szukała Toli domu na własną ręke bez naszej wiedzy i zgody.

Obrazek

OlaLola

Od: Nie paź 21, 2007 9:33

Post » Czw lut 25, 2016 17:55 Re: ŚLEPACZKI cz. IX - Kaj z Krainy Lodu

Biedna Tola.... :cry:

A ja nawet nie wiedziałam, że Ola tu Gapcia wkleiła! :) Dziękujemy za życzenia. Gapcio macha kikutkiem ogonka do wszystkich z podziękowaniem! :1luvu: :wink:
Obrazek Obrazek

anita5

Od: Sob cze 18, 2005 16:48

Post » Pt lut 26, 2016 11:51 Re: ŚLEPACZKI cz. IX - Kaj z Krainy Lodu

OlaLola pisze:Dobre i złe wieści u Nas :(

Mam zdjęcia z nowego domku Bubusia, ma się super. :)
mam nadzieję, że zdjęcie się otworzy...

Obrazek

Niestety z adopcji wraca Tola.... mama Bubusia....

Musimy odebrać z adopcji Tolę. Tola to kotka bez oczka mama Jogusia i Bubusia. Dostała ją ode mnie na Dt Joanna z naszej Fundacji. W adopcji była 2,5 roku, niestety od początku nie była tolerowana przez drugą kotkę, nawet terroryzowana. Kobieta nie zrobiła NIC słownie NIC żeby kotce pomóc. Niczego nie zgłaszała. Tola wydrapuje się do sierści, jest gryziona przez tamtą kotkę. Nie ma mocy o behawioryście, ani innej pomocy. Mamy znaleźć Toli nowy "super, ekstra dom". Pani pisze o Toli, tak w skrócie:
Tola jest bardzo bojaźliwym kotkiem, każdy ruch, stukot ją stresuje. Jest naprawdę kochana. Myślę, że behawiorysta nic nie pomoże, gdyż nie chodzi o otwartość Toli, ponieważ Tolusia jest do Nas otwarta wręcz sama upomina się o pieszczotki. Jest bojaźliwym i lękliwym kotkiem ale myślę, że to wynik tego co kiedyś przeżyła.

Oczywiście Pani jest w ciąży i trwa u nich teraz remont. Dodam, Pani szukała Toli domu na własną ręke bez naszej wiedzy i zgody.

Obrazek

Tak bardzo przykro ...

Czyli będziemy ponownie ogłaszać na stronie? Gdybys nowe zdjecia i tekst podrzuciła tutaj lub na fb priv.? dziękuję

alessandra

Od: Pon maja 07, 2007 13:04

Post » Pt lut 26, 2016 14:41 Re: ŚLEPACZKI cz. IX - Tola wraca po 2,5r. z adopcji :-((

Biedna koteczka.Ależ musiała wycierpiec...Brak słów ; ( Niech ma szczęście i trafi na cudowny .kochający dom.

gatiko

Post » Pt lut 26, 2016 20:24 Re: ŚLEPACZKI cz. IX - Kaj z Krainy Lodu

alessandra pisze:Tak bardzo przykro ...

Czyli będziemy ponownie ogłaszać na stronie? Gdybys nowe zdjecia i tekst podrzuciła tutaj lub na fb priv.? dziękuję

jasne, w niedziele przyjedzie, potem wet, może w poniedziałek, zależy jak się będzie zachowywać bo ma na szyi te wydrapania. Chce jechać szybko, bo chciałabym Jej testy na białaczkę zrobić, skoro tamta kotka ją gryzła i będziemy prosić o ogłoszenia.
Możliwe, że do innych kotów nie będzie się już nadawać, do psów raczej nie, żyła jako bezdomna do czasu złapania, raczej nie ma dobrych wspomnień.:)
Ale damy radę, teraz już być tylko lepiej.

OlaLola

Od: Nie paź 21, 2007 9:33

Post » Czw mar 03, 2016 12:09 Re: ŚLEPACZKI cz. IX - Tola wraca po 2,5r. z adopcji :-((

Dziękuje kochani za karme dla małej :1luvu:
Obrazek
Obrazek

lidka02

Od: Czw cze 09, 2011 9:22

Post » Czw mar 03, 2016 15:08 Re: ŚLEPACZKI cz. IX - Tola wraca po 2,5r. z adopcji :-((

lidka02 pisze:Dziękuje kochani za karme dla małej :1luvu:
Obrazek
Obrazek

Lidziu :1luvu: wycałuj od nas koteńkę :1luvu: :D
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Czw mar 03, 2016 20:24 Re: ŚLEPACZKI cz. IX - Tola wraca po 2,5r. z adopcji :-((

Strasznie chudziutka :(

Baltimoore

Od: Sob sty 03, 2015 18:44

Post » Czw mar 03, 2016 20:30 Re: ŚLEPACZKI cz. IX - Tola wraca po 2,5r. z adopcji :-((

Biedniutka kicia. :(
Zapraszam na wątek pomocowy ( link u mnie , w podpisie ), może ktoś coś kupi ? Bylby jakiś grosik , dla koteczki ?

gatiko

Post » Czw mar 03, 2016 20:43 Re: ŚLEPACZKI cz. IX - Tola wraca po 2,5r. z adopcji :-((

Kochane Ślepaczki! Znowu zasili Was kwota 120 zł z Ragdollotka. Wpłacać będą indywidualnie Ragdollowicze.

FElunia

Od: Wto kwi 14, 2015 15:11

Post » Pt mar 04, 2016 8:13 Re: ŚLEPACZKI cz. IX - Tola wraca po 2,5r. z adopcji :-((

FElunia pisze:Kochane Ślepaczki! Znowu zasili Was kwota 120 zł z Ragdollotka. Wpłacać będą indywidualnie Ragdollowicze.

FEluniu Droga :1luvu: dziękujemy Tobie i Ragdollkom :1luvu: z całego serca!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Właśnie spodziewamy się nowych podopiecznych - w sobotę odbieram kolejną niewidomą biedę ze schroniska w Gaju. A za tydzień kolejne bezokie i niewidome kotulce ze Wschodu zawitają u nas...
Bez Was, Cioteczki kochane oraz wujku :D nie moglibyśmy im pomóc :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

[poprzednia][następna]