Tytek i Syjamowate szukają dmków MALTANKA DO ADOPCJI

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto cze 23, 2015 19:30 Re: Białaczkowa Kotka z Kociakami + inne tymczasy no i my

dorcia44 pisze:o rany :strach: nie powinna mieć rujki ,ale wiem że to może się zdarzyć ,ale czy aby na pewno ???
U Agi ,Burmi miała rujkę po sterylizacji ,wiem że robili jej reoperację ,bo puściły szwy wewnętrzne :twisted: przy okazji znaleźli został odprysk jajnika czy coś takiego ,nie wiem czy dobrze zapamiętałam :oops:

na pewno - bylismy u weta
jutro rano zrobimy usg żeby zobaczyć co tam w środku zostało po sterylizacji, bo może niedokładnie była wykonana strerylizacja
przezyjemy to :) choc jestem w szoku, nie wiem co prawda kto bardziej ja czy nasze koty ;)
"Człowiek którego kochają koty nie może być człowiekiem bezwartościowym.",

KotwKratke

Od: Nie lis 20, 2011 19:33

Post » Wto cze 23, 2015 19:44 Re: Białaczkowa Kotka z Kociakami + inne tymczasy no i my

myślę że koty :wink:
u forumowej Wandzi są 2 kastrowane kocurki i koteczka z maluchami która co drugi dzień czuje jak to Wandzia delikatnie określa wolę Bożą :wink: lata więc do kastratów ,wygina śmiało ciało ,śpiewa ,odwala tańce na róże ,a oni ? szok ,a jaki wyrzut :mrgreen:
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Wto cze 23, 2015 19:50 Re: Białaczkowa Kotka z Kociakami + inne tymczasy no i my

U mnie jedna się wyginała przed Cześkiem . A jak kocur iedział z głupią miną i nie wiedział o co chodzi , mała strzeliła go z liścia i sobie poszła ,bardzo obrażona :twisted:

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Śro cze 24, 2015 6:31 Re: Białaczkowa Kotka z Kociakami + inne tymczasy no i my

doczytałam zaległości, Dorciu jaka Ty jesteś dzielna Kobietka :1luvu: maleństwo cudne :)
miłego dnia :)

kaja888

Od: Pon wrz 29, 2008 21:03

Post » Śro cze 24, 2015 7:43 Re: Białaczkowa Kotka z Kociakami + inne tymczasy no i my

KotwKratke pisze:
dorcia44 pisze:o rany :strach: nie powinna mieć rujki ,ale wiem że to może się zdarzyć ,ale czy aby na pewno ???
U Agi ,Burmi miała rujkę po sterylizacji ,wiem że robili jej reoperację ,bo puściły szwy wewnętrzne :twisted: przy okazji znaleźli został odprysk jajnika czy coś takiego ,nie wiem czy dobrze zapamiętałam :oops:

na pewno - bylismy u weta
jutro rano zrobimy usg żeby zobaczyć co tam w środku zostało po sterylizacji, bo może niedokładnie była wykonana strerylizacja
przezyjemy to :) choc jestem w szoku, nie wiem co prawda kto bardziej ja czy nasze koty ;)

O kurcze..
Ja też tak miałam z jedną kotką - był odprysk no i Proverę podawałam, bo miała ruję.
Ehhh
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Śro cze 24, 2015 8:27 Re: Białaczkowa Kotka z Kociakami + inne tymczasy no i my

Byłam z maleńką u weta ,posrywka i brzuszek boli i pupcia :cry:
Rezygnuje całkowicie z Milvetu ,przechodzimy na conva ,nigdy po nim nie miałam problemów .
Serce mi się kraje jak ona płacze i kuli dupcię :cry:
Za to na stole u wetki zachciało się baraszkować .
Zwalam na Milvet ,bo to nie pierwszy raz taki problem ,ale wetka mi tłumaczy że tu się nałożyło wiele czynników między innymi krowie mleko mogło doszczętnie rozregulować itp.itd.
Teraz śpi .
Na razie meldujemy się codziennie ,ale to nic ,byle wszystko było ok.

Musiałam dziś zrobić sobie wolne -praca to minus zarobek .
Jutro zapewne będę mogła maliznę zabrać ze sobą .
Obrazek

dorcia44

Post » Śro cze 24, 2015 9:16 Re: Białaczkowa Kotka z Kociakami + inne tymczasy no i my

Trzymaj się Dorciu. Wysyłam ciepłe myśli i :ok:
Obrazek

muza_51

Od: Pon paź 04, 2010 10:04

Post » Śro cze 24, 2015 11:35 Re: Białaczkowa Kotka z Kociakami + inne tymczasy no i my

Dziękuję :1luvu:
Malusia długo spała ,grzecznie i cichutko ,ale za to jak się obudziła postawiła na nogi cały dom ,taki ryk :ok:
Pojadła na dwa razy ,wysirała się ,zrobiła jeszcze troszkę byle jakiego kupala ,pobaraszkowała i teraz śpi .
Ja zajadam się kisielem poziomkowym ,bo z braku laku i substytut dobry.
Na obiad mam jeszcze danie na bogato ,czyli zupa serowa i pióra :wink: ziemniaczane .
Zjadła bym pierogi z truskawkami ,ale lenistwo mi zabrania :mrgreen:

Dzis jeszcze jeden kurs z Bafinką na zastrzyki i przegląd.
Obrazek

dorcia44

Post » Śro cze 24, 2015 13:00 Re: Białaczkowa Kotka z Kociakami + inne tymczasy no i my

Obrazek
Obrazek
Obrazek

Obrazek
Obrazek

dorcia44

Post » Śro cze 24, 2015 13:14 Re: Białaczkowa Kotka z Kociakami + inne tymczasy no i my

Jaka to kruszynka...
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Śro cze 24, 2015 13:24 Re: Białaczkowa Kotka z Kociakami + inne tymczasy no i my

oddawany jako miesięczny :?
Witam,
Oddam miesięcznego kotka, przygarnelam go i gdyby nie to ze jedna z osób z rodziny ma alergie to by został u mnie.
Kotek jest malutki i potrzebuje opieki i karmienia mlekiem ze strzykawki/butelki.

Obrazek

nic dziwnego że Ewa narobiła rabanu :|
Obrazek

dorcia44

Post » Śro cze 24, 2015 14:15 Re: Białaczkowa Kotka z Kociakami + inne tymczasy no i my

Dziś u weta 26 dkg ,dziś ,a ile było w niedzielę ??? :?
Obrazek

dorcia44

Post » Śro cze 24, 2015 14:40 Re: Białaczkowa Kotka z Kociakami + inne tymczasy no i my

Minus ta kupa , którą była wypchana ... 8O

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

[poprzednia][następna]