"Dośćmam" czyli NARZEKANIOWO tylko o kotach ]:P

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie sie 28, 2011 10:59 Re: "Dośćmam" czyli NARZEKANIOWO tylko o kotach ]:P

myślałam,że nie bede miała powodu sie tu dopisać. Moja starsza kocica zrobiła sobie kuwete z mojego nowego dywaniku w sypialni. Strasznie gruby i strzasznie puchaty ten dywanik. Od piątku w nocy lała w niego regularnie z cztery razy. ja od wczoraj czwarty raz go piorę, płuczę, piorę płuczę. Wieszam na słońcu... wącham i... znowu piorę. Ja nie wiedziałam, że cos może tak capić. nie mam Urine- off pod reką, łudze się, że wypłuczę to praniem.... własnie czwarty raz go zamoczyłam. :( Nie chce ktoś trzyipółletniej krówki ?

Nuta

Od: Sob maja 31, 2008 17:53

Post » Nie sie 28, 2011 11:20 Re: "Dośćmam" czyli NARZEKANIOWO tylko o kotach ]:P

Nuta pisze:myślałam,że nie bede miała powodu sie tu dopisać. Moja starsza kocica zrobiła sobie kuwete z mojego nowego dywaniku w sypialni. Strasznie gruby i strzasznie puchaty ten dywanik. Od piątku w nocy lała w niego regularnie z cztery razy. ja od wczoraj czwarty raz go piorę, płuczę, piorę płuczę. Wieszam na słońcu... wącham i... znowu piorę. Ja nie wiedziałam, że cos może tak capić. nie mam Urine- off pod reką, łudze się, że wypłuczę to praniem.... własnie czwarty raz go zamoczyłam. :( Nie chce ktoś trzyipółletniej krówki ?

może chcesz zasrańca do kompletu? tylko 16 i prawie pół roku? :wink:
Nuta spróbuj wodę z octem do dywanika troszku pomaga :ok:

PearlRain

Od: Pt gru 11, 2009 12:06

Post » Nie sie 28, 2011 11:22 Re: "Dośćmam" czyli NARZEKANIOWO tylko o kotach ]:P

Nuta pisze:myślałam,że nie bede miała powodu sie tu dopisać. Moja starsza kocica zrobiła sobie kuwete z mojego nowego dywaniku w sypialni. Strasznie gruby i strzasznie puchaty ten dywanik. Od piątku w nocy lała w niego regularnie z cztery razy. ja od wczoraj czwarty raz go piorę, płuczę, piorę płuczę. Wieszam na słońcu... wącham i... znowu piorę. Ja nie wiedziałam, że cos może tak capić. nie mam Urine- off pod reką, łudze się, że wypłuczę to praniem.... własnie czwarty raz go zamoczyłam. :( Nie chce ktoś trzyipółletniej krówki ?

Vanish do dywanow tez jest dobry! :ok:

Ja musze pochwalic swoja kote! Wczoraj skradala sie do kata, w ktorym zazwyczaj sobie podsikuje wiec wzielam ja zamknelam na jakies pol godziny w lazience z CZYSTA kuweta. Wchodze po pol godzinie a tu miziasty traktor, siku w kuwecie niet. To ja zostawila na kolejne pol godziny. Po 20 minutach zaczela walic lapa w drzwi wiec TZ stwierdzil, ze idzie ja wypuscic i to on bedzie 'tym dobrym'. No i oprocz wscieklej Fofo znalazl w kuwecie piekne siku i piekna kupe. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Mala rzecz a cieszy :1luvu:

Mary_Poole

Od: Wto lut 03, 2009 21:51

Post » Nie sie 28, 2011 11:38 Re: "Dośćmam" czyli NARZEKANIOWO tylko o kotach ]:P

w Vanishu prałam i zuzyłam litr octu. :evil: . Wali dalej. Z czymś takim jeszcze się nie spotkałam, a sprzatam po kotach jakieś 17 lat. użyła jakiegoś utrwalacza czy co ? :twisted:

Nuta

Post » Nie sie 28, 2011 11:52 Re: "Dośćmam" czyli NARZEKANIOWO tylko o kotach ]:P

Nuta pisze:w Vanishu prałam i zuzyłam litr octu. :evil: . Wali dalej. Z czymś takim jeszcze się nie spotkałam, a sprzatam po kotach jakieś 17 lat. użyła jakiegoś utrwalacza czy co ? :twisted:

Ja moczyłam w płynie do płukania Giguś czy jakoś podobnie ... przez kilkanaście godzin ... Pomogło ... do następnego zaszczania .. :twisted:
Obrazek

katarzyna1207

Od: Pt lip 03, 2009 21:58

Post » Nie sie 28, 2011 11:55 Re: "Dośćmam" czyli NARZEKANIOWO tylko o kotach ]:P

to ja już wolę jak mi zasra chodnik idzie doprać zapaszek :mrgreen:

PearlRain

Post » Nie sie 28, 2011 12:07 Re: "Dośćmam" czyli NARZEKANIOWO tylko o kotach ]:P

PearlRain pisze:to ja już wolę jak mi zasra chodnik idzie doprać zapaszek :mrgreen:

dywanów, chodników, firanek i zasłon to już od dawna u mnie "niet" ... ale może ktoś ma pomysł, jak pozbyć się smrodu z zaszczanej terakoty w łazience...? drugi miesiąc próbuję i nic ... wżarło się 8O 8O 8O ? Był domestos, ocet, wszystkie możliwe płyny do mycia podłóg, prania i płukania, odor-stop ...i tego typu wynalazki ...I dalej capi ... :placz: :placz: :placz: Na remont i wymianę nie mam kasy ... ale może ktoś chciałby około 8 kg takiego Bubusia :mrgreen: :mrgreen: Bo "dośćmam" :wink:
Obrazek

Uploaded with ImageShack.us
Obrazek

katarzyna1207

Post » Nie sie 28, 2011 12:10 Re: "Dośćmam" czyli NARZEKANIOWO tylko o kotach ]:P

katarzyna1207 pisze:
PearlRain pisze:to ja już wolę jak mi zasra chodnik idzie doprać zapaszek :mrgreen:

dywanów, chodników, firanek i zasłon to już od dawna u mnie "niet" ... ale może ktoś ma pomysł, jak pozbyć się smrodu z zaszczanej terakoty w łazience...? drugi miesiąc próbuję i nic ... wżarło się 8O 8O 8O ? Był domestos, ocet, wszystkie możliwe płyny do mycia podłóg, prania i płukania, odor-stop ...i tego typu wynalazki ...I dalej capi ... :placz: :placz: :placz: Na remont i wymianę nie mam kasy ... ale może ktoś chciałby około 8 kg takiego Bubusia :mrgreen: :mrgreen:
Obrazek

zaszczane miałam tylko jak była jeszcze Hogata po prostu wywaliłam ,teraz to tylko zasraniec się ostał, ale terakotę nie mam pojęcia jak się wżarło po terakocie nie dopierzesz :strach:

PearlRain

Post » Nie sie 28, 2011 12:46 Re: "Dośćmam" czyli NARZEKANIOWO tylko o kotach ]:P

katarzyna1207 pisze:ale może ktoś chciałby około 8 kg takiego Bubusia :mrgreen: :mrgreen: Bo "dośćmam" :wink:
Obrazek

:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

jesli chcesz przehandlowac na tego 7-kilowego zasranca to czemu nie :)

Obrazek

Jednego szczocha mam wiec co mi :mrgreen:

Mary_Poole

Od: Wto lut 03, 2009 21:51

Post » Nie sie 28, 2011 13:08 Re: "Dośćmam" czyli NARZEKANIOWO tylko o kotach ]:P

Boże :strach:
Moją Pyśkę sklonowali :strach:
I to podwójnie 8O :mrgreen:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Nie sie 28, 2011 13:13 Re: "Dośćmam" czyli NARZEKANIOWO tylko o kotach ]:P

Obrazek
zasraniec jedyne 3 i pół kilo ktoś chętny? zasra chałupę koncertowo :evil:
ma ponad 16 lat marudzi, kradnie, awanturuje się jednym słowem prawdziwy tetryk z niego - to tak dla zachęty :mrgreen:

PearlRain

Post » Nie sie 28, 2011 14:06 Re: "Dośćmam" czyli NARZEKANIOWO tylko o kotach ]:P

Trzeba założyć nowy wątek : oddam mało używanego kota osobie z porażeniem węchu.....
Wyprałam dywan szósty raz, wali dalej... :evil:

Nuta

Post » Nie sie 28, 2011 14:22 Re: "Dośćmam" czyli NARZEKANIOWO tylko o kotach ]:P

Nuta pisze:Trzeba założyć nowy wątek : oddam mało używanego kota osobie z porażeniem węchu.....
Wyprałam dywan szósty raz, wali dalej... :evil:

ewentualnie dac tytuł wątku : giełda zaszczanców i zasrańców? :ok:

PearlRain

Post » Nie sie 28, 2011 14:31 Re: "Dośćmam" czyli NARZEKANIOWO tylko o kotach ]:P

Zaszczaniec Bubuś jest już trochę "przechodzony" - ponad 7 lat, ale mam zasrańca "prawie nówka nie śmigana" :mrgreen: dwa lata - to ten, który zakopuje w kołderkę ze mną w środku ... :evil:
Obrazek

katarzyna1207

Post » Nie sie 28, 2011 14:38 Re: "Dośćmam" czyli NARZEKANIOWO tylko o kotach ]:P

mój dokładnie 16 lat 4 miesiące i 13 dni, lekko przechodzony, ale zasraniec pierwsza klasa :ryk:

PearlRain

[poprzednia][następna]