Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Alienor pisze:Dziś normalnie załamka - Stella zauważyła dziś rano, że mam przyszykowany zastrzyk i w długą... Schowała się bardzo porządnie, na szczęście zanim Ala musiała wyjść do szkoły już koniecznie, znalazłam jąPo czym bardzo skutecznie się ukryła przed moim wyjściem do pracy. W końcu byłam o krok od uwierzenia, że kicia otwarła i zamknęła za sobą drzwi na balkon, bo reszta futer wyległa na parapet i patrzyła w tym samym kierunku
Na szczęście Stella to nie Jedi, nie może otwierać drzwi siłą woli/Mocą
![]()
Ogólnie zdrowieje, szaleje (rozebrała się dziś sama z zawiązanego kaftanika i wysmarowała go całego same-wiecie-czym) i wsuwa aż miło (dziś mielony indyk) - zawszeć to lepiej jak kot sam je zamiast wymagać najlepszych kąsków podawanych do pyszczka i koniecznie z towarzyszeniem głasków, bo inaczej foch
Alienor pisze:Właśnie dzwoniła pani z Imielina zainteresowana Stellą - potrzebny ktoś (najlepiej zmotoryzowany) na wizytę przedadopcyjną![]()
Alienor pisze:Nie - cisza kompletnaAle pomyślałam - jak pani nie spodoba się Stella, w razie czego jest Inez, która znów dziś na mnie wlazła i usiłowała wywąchać wszystkie zapachy z moich pach i biustu
Alienor pisze:Kochani - państwo są za, jadę w sobotę przedstawić kicię psu i vice versa - więc proszę o kciuki. Sądząc jak jej idzie u mnie w domu o kontakty kocio-kocie nie ma co się obawiać, ale kciuki zawsze się przydadzą![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Agnieszka LL, Google [Bot], Majestic-12 [Bot] i 110 gości