Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
turkusowa pisze:smarti, jak Promyk teraz?
Marcelibu pisze:Może podpisz ze Smarti umowę adopcyjną i tam zapisz wszystkie ustalenia, bo to już jest naprawdę dziwne. Wpada Basica, jako TOZ Białystok i zaczyna robić awanturkę (to raz), dodatkowo zaczyna dysponować kotem, który do niej nigdy nie należał. Smarti zarzuca sprawy, które nie miały miejsca.
Smarti, Basica - Czy tu chodzi o jakąś grę do cholery? Czy o kota?
Erin pisze:A ja nie życzę sobie, abyś w MOIM wątku mnie obrażała.
ZROZUMIAŁAŚ???
Jakoś nie przypominam sobie, żebyś sama uważała Kotkowo i inne osoby z TOZ za cacy.
Przynajmniej ostatnio
EDIT: literówka
Marcelibu pisze: Basica, odpuść. To nie jest wątek do załatwiania Twoim spraw. Nikt na Ciebie nie napadał, diagnoza się już kilka dni temu potwierdziła (można powiedzieć) w 100%, nikt nie chce robić Promyczkowi żadnych badań, kotek ma sobie spokojnie dożyć swoich dni i wszyscy się z tym zgodzili, ochłoń kobieto . Nam pozostał smutek i żal związany z Promyczkiem. I wstyd za Ciebie...
zacytuj proszę post ,w którym wpadam jako TOZ Białystok i zaczynam się awanturować a w szczególności słowa gdzie dysponuję kotem... jeżeli nie znajdziesz ich na forum to spotkamy sie na sali sądowej (sama ukończyłam prawo a dodatkowo mamy świetną prawniczkę w TOZie) nie pozwolę bowiem na to, aby podżegaczka Twojego pokroju pisała na mój temat słowa obrażające mnie na publicznym forum, słowa nie poparte dowodami.Marcelibu pisze: Może podpisz ze Smarti umowę adopcyjną i tam zapisz wszystkie ustalenia, bo to już jest naprawdę dziwne. Wpada Basica, jako TOZ Białystok i zaczyna robić awanturkę (to raz), dodatkowo zaczyna dysponować kotem, który do niej nigdy nie należał. Smarti zarzuca sprawy, które nie miały miejsca.
Smarti, Basica - Czy tu chodzi o jakąś grę do cholery? Czy o kota?
Erin pisze:Jeszcze raz proszę o zaprzestanie awantur.
W przeciwnym wypadku poproszę o interwencję moderatora.
Skoro tak się pani przejmuje losem Promyczka, proszę dać Mu spokój.
DZIĘKUJĘ!
jasdor pisze:Dobranoc Promyczkowi![]()
![]()
![]()
![]()
Smarti, jak masz go już w pokoiku, może napisz nam częściej, jak on sie miewa, a może jakieś zdjęcie byś zrobiła ?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 42 gości