Siostrzyczka i Fuczek - już u siebie!!! :))))

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro paź 27, 2010 7:43 Re: 2porzuconeMaluchyMiałyByćPrzejechanePrzezSamochód-szukamyDT!

Zadziwiona jestem takimi miłymi wujkami :D U mnie jakoś nikt nie ma tyle altruizmu aby matkować kociętom. Raz tylko Biełka adoptowała cudze, duże już kocięta, ale najpierw odrzuciła swoje świeżo urodzone maluchy.
Obrazek
PRAWDZIWE NEVY NIE MAJĄ W RODOWODZIE SOMALIJCZYKÓW!!!

NASZ WĄT: viewtopic.php?f=1&t=145040&start=780

Szura-najmysi mama

Od: Pon sty 22, 2007 19:46

Post » Śro paź 27, 2010 8:33 Re: 2porzuconeMaluchyMiałyByćPrzejechanePrzezSamochód-szukamyDT!

Maluchy obłędne.

Ale najbardziej rozwalił mnie ten Przyczajony Smok :ryk:
kiche_wilczyca pisze:Obrazek

:ok:
Nie wiadomo dlaczego wszyscy mówią do kotów "ty", choć jako żywo żaden kot nigdy z nikim nie pił bruderszaftu. [M. Bułhakow]

Myszeńk@

Od: Pon lis 13, 2006 10:19

Post » Śro paź 27, 2010 15:36 Re: 2porzuconeMaluchyMiałyByćPrzejechanePrzezSamochód-szukamyDT!

JEST TAKI CUDNY SPOSOB PODGRZEWANIA; GRUBA SOL MORSKA LUB KAMIENNA ROZGRZANA NA PATELNI TEFLONOWEJ I WSYPANA W JAKAŚ WSYPĘ; POTEM POD KOC LUB PODUSZKE I OPATULONE MALUCHY NA TO, GENIALNIE WYCIAGA WYCHŁODZENIE-TO PRASTARY BABCINY SPOSOB. TEZ TAK ZROBILAM Z MLODA, CHORA, KICHJACA ZNAJDA I NAPRAWDE Z DNIA NA DZIEN JEST BARDZIEJ ŻWAWA ;-(
POWODZENIA
H

hanunia2008

Od: Wto lis 17, 2009 22:47

Post » Czw paź 28, 2010 10:41 Re: 2porzuconeMaluchyMiałyByćPrzejechanePrzezSamochód-szukamyDT!

Maluchy niesamowite. Zrobiliście kawał dobrej roboty (wystarczy porównać ostatnie zdjęcia z pierwszymi) :1luvu: :1luvu: :1luvu:
A Fuczek to gigant: alpinista, łowczy, bryka jak sarenka (kolejne cytowane zdjęcia)
Obrazek
Obrazek

...i uczący się latać :)

Nauka latania
Wujek Lord: - Młody, aby latać musisz przyjąć odpowiednią pozycję, najlepiej na skraju kanapy. Rozłożyć szeroko łapki i rzucić się w dół. Młody, patrz i dokładnie rób to co ja. No ćwicz!
Fuczek: - Wujku, popac... o tak, dobze...

Obrazek
Wszystkie argumenty na podparcie ludzkiej wyższości nie są w stanie zaprzeczyć jednej niezaprzeczalnej prawdzie: w cierpieniu zwierzęta są nam równe. Peter Albert David Singer

szybenka

Od: Nie gru 13, 2009 22:16

Post » Czw paź 28, 2010 10:44 Re: 2porzuconeMaluchyMiałyByćPrzejechanePrzezSamochód-szukamyDT!

Alpinistyczne zapędy to ma Siostrzyczka i na tym wieszaku od lampy-kwoki to ona wisi :mrgreen:

szybenka pisze:Nauka latania
Wujek Lord: - Młody, aby latać musisz przyjąć odpowiednią pozycję, najlepiej na skraju kanapy. Rozłożyć szeroko łapki i rzucić się w dół. Młody, patrz i dokładnie rób to co ja. No ćwicz!

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
Pycha kroczy przed upadkiem. A za upadkiem kroczy śmieszność... :mrgreen:

WarKotka

Od: Pt lip 31, 2009 20:39

Post » Czw paź 28, 2010 10:47 Re: 2porzuconeMaluchyMiałyByćPrzejechanePrzezSamochód-szukamyDT!

kiche_wilczyca pisze:Alpinistyczne zapędy to ma Siostrzyczka i na tym wieszaku od lampy-kwoki to ona wisi :mrgreen:

A ja bym się upierała, że to Fuczek - b. pilnie analizowałam szczegóły umaszczenia, zwłaszcza na pyszczku, ale w końcu, to nie ja robiłam to zdjęcie :oops:
Obrazek
Wszystkie argumenty na podparcie ludzkiej wyższości nie są w stanie zaprzeczyć jednej niezaprzeczalnej prawdzie: w cierpieniu zwierzęta są nam równe. Peter Albert David Singer

szybenka

Od: Nie gru 13, 2009 22:16

Post » Czw paź 28, 2010 10:50 Re: 2porzuconeMaluchyMiałyByćPrzejechanePrzezSamochód-szukamyDT!

Masz rację, to on :oops:
kurczę, muszę sobie wbić do głowy który na którą łapkę ma ten biały sweterek rękawek włożony. Jak jej widzę na żywo to od razu poznaję, na zdjęciach mam kłopot :oops: :twisted:

WarKotka

Post » Czw paź 28, 2010 11:19 Re: 2porzuconeMaluchyMiałyByćPrzejechanePrzezSamochód-szukamyDT!

No tak :!:
Nasi chłopcy mają rożne kolory nosków i jest łatwiej rozróżnić :1luvu:
Super gromadka :ok:

Bozena54

Od: Pon lip 10, 2006 16:17

Post » Czw paź 28, 2010 15:24 Re: 2porzuconeMaluchyMiałyByćPrzejechanePrzezSamochód-szukamyDT!

kiche_wilczyca pisze:Jak jej widzę na żywo to od razu poznaję, na zdjęciach mam kłopot

:lol: :lol: :lol:
Tak miałyśmy z Maszeńką i Marusią :D Obie były rude, obie klasycznie pręgowane, na żywo łatwo było je rozróżnić, na zdjęciu nie do odróżnienia :mrgreen:
Obrazek

Szura-najmysi mama

Post » Czw paź 28, 2010 15:56 Re: 2porzuconeMaluchyMiałyByćPrzejechanePrzezSamochód-szukamyDT!

Nauka latania

No zwariowałam :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

tego jeszcze nie widziałam :1luvu:

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Czw paź 28, 2010 18:38 Re: 2porzuconeMaluchyMiałyByćPrzejechanePrzezSamochód-szukamyDT!

boskie :1luvu: :ok: :ok:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Czw paź 28, 2010 20:50 Re: 2porzuconeMaluchyMiałyByćPrzejechanePrzezSamochód-szukamyDT!

Marta, koniecznie napiszcie w ogłoszeniach, że to latające koty :mrgreen:

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Czw paź 28, 2010 20:59 Re: 2porzuconeMaluchyMiałyByćPrzejechanePrzezSamochód-szukamyDT!

gosiaa pisze:Marta, koniecznie napiszcie w ogłoszeniach, że to latające koty :mrgreen:

:ryk:

Fuczek to pieszczoch, to kot przebojowy, to kot dominujący. Upolowanych piór nie odda nigdy i nikomu. Fuczy, warczy na wszystko. Śmiesznie wygląda, jak próbuje zgrywać na wielkiego groźnego kocura.
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

(Fuczek jako szczurek)
Obrazek

Siostrzyczka jest bardzo spokojna, łagodna, ale wbrew temu - olbrzymi diablik z niej ;) Rozrabiaka chyba większa od Fuczka :D
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Razem ta dwójka tworzy tornado F5 :mrgreen:
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Gluty pozdrawiają wieczornie :kotek: :kotek:

WarKotka

Post » Czw paź 28, 2010 21:05 Re: 2porzuconeMaluchyMiałyByćPrzejechanePrzezSamochód-szukamyDT!

Czy można prosić o codzienna sesje zdjęciową z życia maluchów :D
Obrazek

Szura-najmysi mama

[poprzednia][następna]