Madziula pisze:a ja się już doczekać nie mogę na wizję u wasna nowym miejscu
Magda wizję

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Madziula pisze:a ja się już doczekać nie mogę na wizję u wasna nowym miejscu
[/quote]Agnieszka Zawada pisze:04.10. poniedziałek rano brak wieczór Beatka
05.10. wtorek rano Agnieszka wieczór Teresa
06.10. środa bona wieczór hidi
07.10. czwartek rano brak wieczór hidi
08.10. piątek rano Agnieszka wieczór brak
09.10. sobota rano brak wieczór Teresa
10.10. niedziela rano brak wieczór dorota
Filomen pisze:a mamy jakiś karnisz? bo się juz gubie co jest a czego nie ma no i ta lodowka u sisay
gosiakot pisze:....Pozwolę sobie zaproponować , żeby wszyscy , którzy chcieliby coś przekazać na wyposażenie kociej chatki napisali TERAZ o tym na forum tak, żeby Dziewczyny z Zarządu o tym wiedziały i żebyśmy nie wydali niepotrzebnie pieniędzy na coś , co ktoś zechce przekazać do kociej chatki![]()
![]()
Dorota Wojciechowska pisze:Agnieszka Zawada pisze:04.10. poniedziałek rano brak wieczór Beatka
05.10. wtorek rano Agnieszka wieczór Teresa
06.10. środa bona wieczór hidi
07.10. czwartek rano brak wieczór hidi
08.10. piątek rano Agnieszka wieczór brak
09.10. sobota rano brak wieczór Teresa
10.10. niedziela rano brak wieczór dorota
Filomen pisze:Piotrek właśnie wrocił z Brynowa z lecznicy. W Sosnowcu ktoś wyrzucił z auta domową miziastą buraskę. Koteczka została pobita albo na skutek wypadnięcia z auta jest w opłakanym staniew każdym razie ma martwe, zaropiałe oko do usuniecia, opuchnięty pyszczek i nie wiadomo czy nie ma innych zlamań. Jutro zostanie uśpiona do zabiegu usunięcia oka i zrobiony zostanie rentgen.
Za zabieg zapłaci SOS natomiast szukamy dla niej pilnie domku po zabiegu, bo inaczej trafi do Kociej Chatki co nie jest najlepszym rozwiązaniem po takim poważnym zabiegu, w międzyczasie SOS szuka jej tymczasowego domku.
Czy ktoś może przygarnąc ta biedulkę? Mimo takich obrażeń mruczała i tulila się do Piotrka...
Filomen pisze:Czy ktoś może przygarnąc ta biedulkę? Mimo takich obrażeń mruczała i tulila się do Piotrka...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Fatka, Google [Bot], sadnessofheart i 241 gości