Totka ze schronu znalazła dom i juz się w nim panoszy :))))

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt wrz 17, 2010 20:12 Re: Totka ze schronu znalazła dom! Prosi o wsparcie na wyprawkę!

Jafusia, lutra (pw), miszelina, AgaPap - ogromne, serdeczne dzięki w imieniu burani :1luvu:

Xan, wydaje mi się, że nie ma sensu kupować niczego małego - wychodzi drożej, a skoro tyle nas się złoży, to pewnie spokojnie starczy i na duże. A kwestia czy będzie jadła...? Hmm, macie tę karmę teraz w domu? Bo jeśli macie, to przynieślibyście mi (a raczej Totce ;)) przy najbliższej komputerowej okazji garstkę, zobaczyłoby się wtedy, czy jej smakuje. Chociaż wydaje mi się, że Toci raczej każda lepsza karma będzie smakować, w schronie pewnie zazwyczaj jadała byle co :(
Gdyby nie smakowała, to kupmy to Sanabelle hair&skin, tyle że ono nie wszędzie jest (w zoologicu sprawdziłam - nie ma), ja brałam ostatnio bodajże z Kuchni Pupila. Albo z Telekarmy. Ostatecznie można też kupić zwykłego adulta, ale on z kolei w Telekarmie jest zdecydowanie najtańszy, ostatnio kosztował coś koło 120 zł za 10 kg.

Proponuję, żebyś rzuciła się Dziewczynom (jw. + mnie) swoim numerem konta, po pierwszym zobaczymy, na co w ogóle nas stać i zdecydujemy :wink:

A poza tym...

Od razu po pracy zapakowałam Totka i pojechałam z nią do lecznicy (no cóż, właściwie to mój ojciec pojechał... oszukałam go, że Totka to Tadeusz - bo o istnieniu burasa nr 3 nie ma przecież prawa się dowiedzieć :strach:). Okazało się, że jest już prawie całkiem zdrowa, jedynie do oczek dostała jeszcze gentamycynę. Została zaszczepiona :) Pan Doktor Adam chyba polubił buranię (albo mnie 8) albo nas obie :wink: ), bo dał nam w prezencie cała reklamówkę próbek RC :1luvu:

Pani Ela BARDZO BARDZO się ucieszyła, że już 4. października będzie miała moje Bure Słoneczko u siebie w domu :dance: :dance2:

Siedzę przy kompie u Rodziców, jutro i pojutrze raczej na pewno się nie pojawię :(
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Pt wrz 17, 2010 20:22 Re: Totka ze schronu znalazła dom! Prosi o wsparcie na wyprawkę!

Z wielkim wzruszeniem przeczytalam piękną historię uroczej Totki.Jestem pod wrażeniem dzialania wszystkich osób które uratowały jej życie.Dlatego z wielką chęcią dołożę się do zakupu wyprawki na nową drogę życia Totki,proszę więc o dane do przelewu na pw.Pozdrawim serdecznie.....

ulola

Od: Śro lut 04, 2009 17:33

Post » Pt wrz 17, 2010 20:34 Re: Totka ze schronu znalazła dom! Prosi o wsparcie na wyprawkę!

ulola pisze:Z wielkim wzruszeniem przeczytalam piękną historię uroczej Totki.Jestem pod wrażeniem dzialania wszystkich osób które uratowały jej życie.Dlatego z wielką chęcią dołożę się do zakupu wyprawki na nową drogę życia Totki,proszę więc o dane do przelewu na pw.Pozdrawim serdecznie.....

dzięki :1luvu:

Xandra, one more priv please :wink:
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Post » Pt wrz 17, 2010 20:52 Re: Totka ze schronu znalazła dom! Prosi o wsparcie na wyprawkę!

Kasiu to moze kasa do Ciebie najpierw? a jesli bedziemy brac K-9 to mi przeslesz, jak Sanabelle to juz bedziesz miec na koncie
ja i tak bede zaraz zamawiac to dla moich futer to Ci troche dam, w tej chwili nie mam tyle by tak obdzielic Tocię by cokolwiek poczuła

cos oczywiscie tez dam, tylko poki co to mam niecałe 30 zł na koncie :oops:
nasze Obrazek potwory ;) + Fela i Frania na DS

pilne! Jajek i Dodek szukają dobrego Domu :)

xandra

Od: Nie paź 31, 2004 21:31

Post » Pt wrz 17, 2010 20:56 Re: Totka ze schronu znalazła dom! Prosi o wsparcie na wyprawkę!

OK, roześlesz wobec tego Wszystkim Kobietom Dobrej Woli :wink: moje ?

Dzięki :1luvu: i zmykam do domu.

Wielbłądzio

Post » Pt wrz 17, 2010 21:03 Re: Totka ze schronu znalazła dom! Prosi o wsparcie na wyprawkę!

do Wszystkich ;)
mam gorączkę, cienko myslę - jak ktoś chce konto Kasi by wpłacić na Tocię to proszę napisać do mnie na pw
nasze Obrazek potwory ;) + Fela i Frania na DS

pilne! Jajek i Dodek szukają dobrego Domu :)

xandra

Od: Nie paź 31, 2004 21:31

Post » Pon wrz 20, 2010 13:20 Re: Totka ze schronu znalazła dom! Prosi o wsparcie na wyprawkę!

To ja będę bezczelna i sama roześlę wszystkim Osobom, które się zadeklarowały :oops:
Niech no tylko odrobinę się obrobię z tym, za co mi płacą :wink:

Totulek w sobotę dzielnie wcinał ze mną starą, suchą chałkę. Bo dla Totulka nieważne jest właściwie, CO je - ważne jest, że Pańcia/Mamusia je to samo.
Odnotowano już: pizzę z serem pleśniowym i kurkami, chińską zupkę z makaronem pikantną!, pączka z nadzieniem śliwkowym oraz zielone oliwki.
Zaznaczam: ona tego nie dziamie dla zabawy i nie zostawia rozkruszonego/rozchlapanego - ona to wszystko wcina, aż jej się uszka trzęsą 8O

Wielbłądzio

Post » Pon wrz 20, 2010 16:24 Re: Totka ze schronu znalazła dom! Prosi o wsparcie na wyprawkę!

ze strusiem spokrewniona? 8O :wink:

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Pon wrz 20, 2010 16:28 Re: Totka ze schronu znalazła dom! Prosi o wsparcie na wyprawkę!

Dziewczyna wychodzi z założenia że skoro pani je to znaczy że nie trujące;)
Obrazek Obrazek

evalla

Od: Pon lis 05, 2007 19:46

Post » Pon wrz 20, 2010 16:39 Re: Totka ze schronu znalazła dom! Prosi o wsparcie na wyprawkę!

evalla pisze:Dziewczyna wychodzi z założenia że skoro pani je to znaczy że nie trujące;)

Założenie ze wszech miar słuszne :)
Obrazek

miszelina

Od: Nie maja 06, 2007 13:31

Post » Pon wrz 20, 2010 20:48 Re: Totka ze schronu znalazła dom! Prosi o wsparcie na wyprawkę!

Przeslalam przed chwilą dla kochanego buraska Totki przelew na 30 zl,przepraszam że tylko tyle ,postaram się jeszcze pomóc niebawem.Wielbłądzo - wysylam pw.Pozdrawiam serdecznie

ulola

Od: Śro lut 04, 2009 17:33

Post » Pon wrz 20, 2010 23:36 Re: Totka ze schronu znalazła dom! Prosi o wsparcie na wyprawkę!

evalla pisze:Dziewczyna wychodzi z założenia że skoro pani je to znaczy że nie trujące;)

no to czekolady jej nie pokazuj, zwłaszcza, że zabójcza dla większości tylko czemu cholera taka smaczna? :roll: :twisted:

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Wto wrz 21, 2010 7:41 Re: Totka ze schronu znalazła dom! Prosi o wsparcie na wyprawkę!

Czekoladą niestety nie jest zainteresowana.
A szkoda. Mniej zostałoby dla mnie :twisted:

Wielbłądzio

Post » Wto wrz 21, 2010 9:29 Re: Totka ze schronu znalazła dom! Prosi o wsparcie na wyprawkę!

Ja mam niestety finansowo bardzo marnie. Przekazałam Wielbłądziowi nikłe 10 zł.
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Wto wrz 21, 2010 9:48 Re: Totka ze schronu znalazła dom! Prosi o wsparcie na wyprawkę!

Marcelibu pisze:Ja mam niestety finansowo bardzo marnie. Przekazałam Wielbłądziowi nikłe 10 zł.

Piszesz to po to, żebym nie zataiła i nie wydała na waciki :mrgreen: ?

Spoko, razem coś będzie :wink:

Wielbłądzio

[poprzednia][następna]