Nie znam seji osobiście, ale z tego co słyszałam o niej od marcei, to pamiętliwa nie jest

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Marea pisze:Dobrze że maleństwo dochodzi do siebie, w drodze do weta dziarsko wędrowała po transporterze i wywalała się kołami do góry żeby miziać pod paszkami, po brzucholu, po łapkach i krzyczała gdy przestawałam a ciężko prowadzić autko i drapać grzdyla![]()
juz tak fajnie patrzy tymi swoimi ślepkami, kochana jest...potrzebuje dużo czułości i opieki.
seja pisze::D
Muszę je na coś kaloryczniejszego przestawić, bo się rozżarły obie.
I Hoger i Ganga mają wilczy apetyt.
Wczoraj o 20.00 zrobiłam 120ml i zeżarte ...
Chyba będziemy moczone suche dawać na pierwsze danie
Obydwie mi już z "kojca" wyłażą...a że mam go zaraz obok głowy na łóżku...budzą mnie dwa rozkrzyczane z głodu pyszczki...
Blusik pisze:seja pisze::D
Muszę je na coś kaloryczniejszego przestawić, bo się rozżarły obie.
I Hoger i Ganga mają wilczy apetyt.
Wczoraj o 20.00 zrobiłam 120ml i zeżarte ...
Chyba będziemy moczone suche dawać na pierwsze danie
Obydwie mi już z "kojca" wyłażą...a że mam go zaraz obok głowy na łóżku...budzą mnie dwa rozkrzyczane z głodu pyszczki...
Może 240????? Gangusia nadrobi teraz w dzikim tempie, a ty będziesz albo karmić, abo podawać jedzonko, albo zapychać wrzeszczącą mordkę, albo zapełniać brzusio
Blusik pisze:Dwie na dwie????
Dobrze, że masz dwie rączki
seja pisze:Blusik pisze:Dwie na dwie????
Dobrze, że masz dwie rączki
Za mało
Hoga jak się przyssa to trzeba trzymać butlę , bo nie chce oddać
Gaguś grzecznie, ale też trzeba pilnować, żeby smoka nie wciągnęła do butli...
A jak im się odbija... zero kultury
Marea pisze:Smarowałaś ją Asiu tym smierdzącym probiotykiem zewnętrznie? ciekawam czy pomoże na te przełysienia![]()
Blusik pisze:Pognałam w google sprawdzać co i jak. Jakby co to tutaj link
http://www.veterynaria.pl/leki.php?cmd=info&id=709
seja pisze:Marea pisze:Smarowałaś ją Asiu tym smierdzącym probiotykiem zewnętrznie? ciekawam czy pomoże na te przełysienia![]()
To jest kwaśne jak diabli!!!!!!!!!!!!!!!!
Gaga jak dostała do pysia to mało nie wyskoczyła z kartonu!!
A śmierdzi zjełczałym serem...całe łapki mi tym śmierdzą, bo mnie kociątka opluły...Hodze też dałam...ta to jakby red bula dostała...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 44 gości