Chomik aka SZEJK - i mała kotka Emiratka :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto paź 19, 2010 19:55 Re: Chomik aka SZEJK - i mała kotka Emiratka :)

ale śliczny nietoperek! :1luvu: Niby taka malutka, ale jednak już "napakowana" - i jaki karczek ma!, nie taki chudziutki jak u moich kociaków. I jaką wielką głowę na szczycie tego małego ciałka! :o :lol: Śmieszna mała, w porównaniu z naszymi polskimi kociakami taka trochę pokraczna mi się wydaje :wink:
A ludzie to bardzo mądrzy, nie ma co :evil: Człowiek im jak dziecku tłumaczy, a oni i tak swoje... Ech. Dobrze, że na dłużej nie wyjeżdżałaś. To jak już są zdjecia małej kici, to i szejkowe jakieś poprosimy :mrgreen: I powodzenia w szukaniu domu dla małej! :ok: A co to kluby dla ekspatów? :oops:

jhet

Od: Wto lip 14, 2009 23:15

Post » Nie paź 24, 2010 13:38 Re: Chomik aka SZEJK - i mała kotka Emiratka :)

Kluby dla ekspatow to troche ja to tak nazywam. No bo Arabowie nie sa specjalnie zakochani w sporcie, a islam ogólnie ma negatywny stosunek do nagości czy to większej czy mniejszej ;-) więc klub dla ekspatów będzie miał siłownię, kawiarnię, pub, plażę i basen, plus inne tam takie rzeczy jak masaż itp - wszystko za płotem i dostępne albo dla członków (za oplatą roczną) albo za jednorazowym wejściem. Teraz jak się otworzyła w Abu Dhabi super plaża publiczna, z prysznicami za darmo, przebieralniami i masą kafejek, to ludzie tam chodzą poleżeć na słońcu, ale wciąż masa należy do klubów, no bo coś z sobą trzeba robić ;-)

a zdjęcia Szejkusia mam nowe:

nowa ulubiona miejscóweczka do spania
Obrazek

tutaj widać kocie pazurki baaardzo długie, oj zaraz będzie manicure! Uszka czyste :piwa: oczka jeszcze trochę brudne, ale już nie zaczerwienione! :piwa:
Obrazek

"obrażony jezdem, taka niegodziwość, kto to widział, żeby kota tak traktować!!" - znaczy się już po manicure :wink:
Obrazek
Sheikuś [*] Kermit [*]

myrzapl

Od: Sob mar 27, 2010 0:04

Post » Nie paź 24, 2010 14:19 Re: Chomik aka SZEJK - i mała kotka Emiratka :)

Szejkuniu :1luvu: Moja miłości :1luvu: :1luvu: :D
Piękny, słodki i kochany jesteś :1luvu: I bardzo mądry 8)
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Nie paź 24, 2010 15:37 Re: Chomik aka SZEJK - i mała kotka Emiratka :)

A tutaj nietoperzyk, czyli Mina, która rośnie z prędkością światła 8O jak ją tydzień temu przyniosłam, to ledwie się na krzesło wdrapywała, a teraz daje takiego susa, że za nią nie nadążam!

kochana kocia jest strasznie, proludzka i zabawowa, znosi wszystkie straszne rzeczy jakie muszę jej robić (leki plus kąpiele na grzybicę) głośno protestując, ale poza tym nawet bez obrażania się... ale charakterek ma.. :lol: :lol: od czasu do czasu pokazuję ją Szejkowi żeby się trochę oswajały i mała podbiega do Szejka i daje mu klapsy tą swoją małą łapinką! 8O A Szejk taka słodka ciapa, to się odsuwa... raz tylko smarkuli klapsa dał, a nawet to miękką łapką - ale celnie! :D

Zobaczcie jak mała urosła
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Sheikuś [*] Kermit [*]

myrzapl

Post » Nie paź 24, 2010 16:47 Re: Chomik aka SZEJK - i mała kotka Emiratka :)

Sliczna niunia :1luvu:
Piękne z nich rodzeństwo :wink: :lol: :1luvu: :1luvu:
A Mina przypomina mi mojego Cypka, jak był jeszcze dzieciakiem :mrgreen:
Obrazek

bulba

Post » Nie paź 24, 2010 18:39 Re: Chomik aka SZEJK - i mała kotka Emiratka :)

Ale kochane kociaki :1luvu: :1luvu: :1luvu: Szejkuś cudny, taki puchaty, i piekne białe futerko ma - w Warszawie trochę żółknąć zaczął, a tutaj taki bielutki :D Mała Mina cudowna, ale widać, że charakterek to chyba ma :lol: Śliczna, i urosła już rzeczywiście, zanim się obejrzysz z niej już duża kicia będzie :kotek:

jhet

Post » Wto lis 16, 2010 11:20 Re: Chomik aka SZEJK - i mała kotka Emiratka :)

Co tam u was słychać? :kotek:

jhet

Post » Pt lis 19, 2010 20:49 Re: Chomik aka SZEJK - i mała kotka Emiratka :)

heh, widzę myrzapl że bywasz na forum, ale się ukrywasz i nic nie piszesz :ryk: Jak będziesz mogła to daj znac, jak tam sprawy z Szejkiem i Miną stoją, bardzo jestem ciekawa czy może jednak zostaniecie dwukotni ;) Kicia jest prześliczna, pewnie już bardzo urosła... Niedługo dorosła będzie :kotek:

jhet

Post » Pon lis 29, 2010 11:28 Re: Chomik aka SZEJK - i mała kotka Emiratka :)

Myślę, że się myrzapl nie obrazi, jak ją wyręczę i napiszę, że mała kotka Emiratka, czyli Mina, ma cudowny domek stały :1luvu: Zamieszkała u amerykańskiej rodziny, co się przeniosła do Emiratów :D

jhet

Post » Pon lis 29, 2010 11:53 Re: Chomik aka SZEJK - i mała kotka Emiratka :)

jhet pisze:Myślę, że się myrzapl nie obrazi, jak ją wyręczę i napiszę, że mała kotka Emiratka, czyli Mina, ma cudowny domek stały :1luvu: Zamieszkała u amerykańskiej rodziny, co się przeniosła do Emiratów :D

Ale fajnie :D :D :D Super wiadomość :D
A co u Szejkunia słychać? :)
Obrazek

bulba

Post » Pon gru 06, 2010 22:34 Re: Chomik aka SZEJK - i mała kotka Emiratka :)

Jezdem. Znaczy się doleciałam, Szejkuś ze mną, walizy trzy dni później :evil: ach, co tam, marudzę.

Szejkuś zniósł podróż ze stoickim spokojem, jak to Szejkuś. Jak otworzyłam kontenerek w swoim mieszkaniu to wybrał się zdziwiony na obchód, ale chyba poznał. Zapomniał natomiast że ma drapak, bo próbował sobie pazurasy ćwiczyć na kanapie. Musiałam go zaprowadzić do drapaka i pokazać do czego to służy. No i już Szejkuś wie :mrgreen:

Niedługo idziemy do weta, bo Szejk dalej troszkę kuleje. Oczka duuużo lepiej, ale tylko dlatego, że cały czas lejemy kropelki... No i jakiś taki przytulaśny bardziej się zrobił. Dziś - uwaga! - wszedł mi SAM na kolana... :1luvu:

Najlepszy jest oczywiście mój TŻ, który na początku deklarował podniesionym głosem "tylko żadnego kota w łóżku!! to niehigieniczne i w ogóle nie ma mowy!". Cytat sprzed dwóch tygodni: "no posuń się, bo Szejk nie ma jak się wyciągnąć..." :ryk:
Sheikuś [*] Kermit [*]

myrzapl

Post » Wto gru 07, 2010 8:15 Re: Chomik aka SZEJK - i mała kotka Emiratka :)

myrzapl pisze:Najlepszy jest oczywiście mój TŻ, który na początku deklarował podniesionym głosem "tylko żadnego kota w łóżku!! to niehigieniczne i w ogóle nie ma mowy!". Cytat sprzed dwóch tygodni: "no posuń się, bo Szejk nie ma jak się wyciągnąć..." :ryk:

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
Kochany Szejkuś :1luvu: :1luvu: :1luvu: Głaski i buziaczki dla skarba poproszę :mrgreen:
Obrazek

bulba

Post » Czw gru 09, 2010 15:36 Re: Chomik aka SZEJK - i mała kotka Emiratka :)

ooo, najnowsze wieści szejkowe przegapiłam 8O Jak widzę, to Szejk się już nieźle wprawia w tym lataniu i niedługo sam się będzie w kontenerek pakował, by go znowu na wycieczkę zabrać :lol: Uff, dobrze że wam podróż spokojnie minęła i wszyscy cali i zdrowi dolecieli. I niesamowite, że jednak Szejk nadal się zmienia - już niby tak długo z wami mieszka, a tu się okazuje, że z kazdym dniem kocha was chyba coraz bardziej :D Z wzajemnością :wink: (a pamiętam, jak mi mówiłaś, że absolutnie nie ma opcji, by Szejk z wami w łóżku spał 8) )

jhet

Post » Pt gru 10, 2010 13:30 Re: Chomik aka SZEJK - i mała kotka Emiratka :)

(A tutaj czeka na tak samo cudowny domek, jaki dała Szejkowi myrzapl, inny przylepny kocurek FIV+. :kotek: Teodorek czeka na świąteczny cud w warszawskiej lecznicy - http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=120767)

jhet

Post » Nie gru 12, 2010 21:40 Re: Chomik aka SZEJK - i mała kotka Emiratka :)

Szejkuś mi się przeziębił strasznie... :( chodzi bidul i kicha seriami, z nosa się leje woda (na szczęście woda a nie glutki)... jest osowiały i śpi dużo, strasznie mi go szkoda :cry: Na razie daję mu Scanomune, zaraz włączamy Zylexis..

Ale żeby mu jakoś apetyt opadł, co to, to nie... no wręcz bardziej namolny się zrobił, według zasady "należy mi się, a co, chory jestem, i trzeba mnie żałować!"
Sheikuś [*] Kermit [*]

myrzapl

[poprzednia][następna]