Kocurek w typie nowega - w domu stałym u karoli_kaz :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto mar 23, 2010 10:09 Re: Kocurek w typie nowega - poszukuje ds, w dt u Sawanki...

No chłopaki coraz lepiej się dogadują, dzisiaj ganiali się po całym mieszkaniu jedyny minus że była to 5 rano :wink:
najlepiej wyglądają jak siadają na przeciwko siebie i "boksują" się łapkami potem jeden "gryzie" drugiego przy czym widziałam dzisiaj jak Gonzo lizał Gizmowi uszy na zmianę z próbą gryzienia :)
Tarzając sie po podłodze widać tylko biało-czarne kłębowisko :)
A widząc że żaden nie ucieka od tych zabaw domyślam się że sprawiają im obu frajde
:ok: :ok:

karola_kaz

Od: Śro mar 10, 2010 9:32

Post » Wto mar 23, 2010 10:57 Re: Kocurek w typie nowega - poszukuje ds, w dt u Sawanki...

No i o to chodzi :ok:
bardzo się cieszę , że tak to się skończyło :1luvu:
widzę , że to był dobry wybór i Wasz i mój :D
mizianki dla chłopaków
Obrazek Obrazek

sawanka1

Od: Pon paź 29, 2007 10:31

Post » Wto mar 23, 2010 11:01 Re: Kocurek w typie nowega - poszukuje ds, w dt u Sawanki...

Męska szorstka przyjaźń :mrgreen:
Wszystkiego dobrego na nowej drodze :ok: :ok:
Jasmina

Post » Wto mar 23, 2010 11:05 Re: Kocurek w typie nowega - poszukuje ds, w dt u Sawanki...

a Florka odetchnęła - zero wymiotów od kiedy pojechał Gonzo :D
widać jego pobyt u nas jej nie służył :twisted:
Obrazek Obrazek

sawanka1

Post » Wto mar 23, 2010 11:23 Re: Kocurek w typie nowega - poszukuje ds, w dt u Sawanki...

...BO JEJ SERCE ZAMIENIŁO SIĘ W KAMIEŃ Z TEGO CIERPIENIA ( a żołądek jest blisko) :( :( :(
Jasmina

Post » Śro mar 24, 2010 13:19 Re: Kocurek w typie nowega - poszukuje ds, w dt u Sawanki...

Liwia prosimy o zmiane tytułu :D
Karloa_kaz co tam u Was , daj znać , jak tam zabawy kolegów G&G
Obrazek Obrazek

sawanka1

Post » Śro mar 24, 2010 17:02 Re: Kocurek w typie nowega - w domu stałym u karoli_kaz :)

Zmienione :) Dużo szczęścia w nowym domu :piwa:
Byłam w kontakcie z Panią, która kotka znalazła - bardzo się ucieszyła, że jest już bezpieczny i szczęśliwy :)
Obrazek Obrazek Obrazek]Obrazek

Liwia_

Od: Pon wrz 03, 2007 20:01

Post » Śro mar 24, 2010 18:11 Re: Kocurek w typie nowega - w domu stałym u karoli_kaz :)

fajnie _Puchatkowo zyczy szczęścia w nowym domku
Serniczek

Post » Śro mar 24, 2010 20:02 Re: Kocurek w typie nowega - w domu stałym u karoli_kaz :)

chłopaki miewają się bardzo dobrze, tylko my lekko niedospani ponieważ G&G uważają za najlepszy czas na szalone gonitwy to godzina około 5 rano :? Poza tym Gonzo w nocy budzi nas ze 3 razy w nocy jak chodzi po mieszkaniu i wydaje z siebie na prawdę rozdzierające serce odgłosy, mam nadzieje że za kilka dni się przyzwyczai i nie będzie tak płakać :wink:
kilka fotek biało-czarny misz-masz :D
Obrazek Obrazek Obrazek

karola_kaz

Post » Śro mar 24, 2010 20:06 Re: Kocurek w typie nowega - w domu stałym u karoli_kaz :)

Te gonitwy to tak już zostaną pewnie :lol:
Fajnie, że jest wszystko ok :D
Śliczne fotki!

estre

Od: Pon sty 07, 2008 17:05

Post » Śro mar 24, 2010 21:12 Re: Kocurek w typie nowega - w domu stałym u karoli_kaz :)

Zżera nas zazdrość :evil: :evil:
Powodzenia :ok: :ok:
Jasmina

Post » Śro mar 24, 2010 21:13 Re: Kocurek w typie nowega - w domu stałym u karoli_kaz :)

:ok: :ok: :ok: :mrgreen:
Psotka 23.02.2009 - 8.04.2015 [*]
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=88961

ObrazekObrazek

Amanda_0net

Od: Pon mar 13, 2006 20:56

Post » Pt kwi 09, 2010 11:07 Re: Kocurek w typie nowega - w domu stałym u karoli_kaz :)

Witamy :)
dzisiaj mijają 3 tygodnie razem :)
Gonzo jest kotem o suuuper charakterze :) jest niesamowitym miziakiem, co objawia się szczególnie nad ranem kiedy przychodzi do mnie do łóżka i na siłę wpycha mi głowę pod rękę domagając się głasków :D
Widać zresztą że się chłopak już zaaklimatyzował, dalej chłopaki szaleją razem po mieszkaniu :wink:
Gonzo lubi spać na biurku Obrazek
Gizmo wyciągnięty na poduszkach :) Obrazek
i jeszcze śliczny pyszczek :kotek: Obrazek

karola_kaz

Post » Pt kwi 09, 2010 12:05 Re: Kocurek w typie nowega - w domu stałym u karoli_kaz :)

Piękne fotki , bardzo się cieszę , że wszystko dobrze się układa , widać , że Gonzo jest u Was bardzo szczęśliwy
Dziękuję Wam za to
buziaki i mizianka dla G&G :1luvu: :1luvu:
Obrazek Obrazek

sawanka1

Post » Pt kwi 09, 2010 21:21 Re: Kocurek w typie nowega - w domu stałym u karoli_kaz :)

Cholerka jednak dzisiaj przechwaliłam chyba :?
Gonzo ma drobne problemy z qupalem, mianowicie pierwszy raz zdarzyło się jakieś 2 tygodnie temu, po jednej nocy cała kuweta była zabrudzona qupkami, (twardymi), nie powtórzyło się to więcej więc nic z tym nie zrobiłam. Aż do dzisiaj, codziennie mam 2 qupki w kuwecie po nocy i to się zgadza na 2 koty :)
Ale dzisiaj Gonzo załatwił się jeszcze 2 razy i to teraz po południu, jedna niestety na rzadko :(
Kocury jedzą RC sterilised, a od zeszłego piątku mieszam i to pół na pół z Applaws ( chciałam je na Applaws przestawić ale chyba mi nic z tego nie wyjdzie), oprócz tego dostają po południu po połowie saszetki Felixa albo przemrożoną wołowinę ( ale to tak raz w tygodniu).
Ogólnie zauważyłam też iż Gonza qupale niestety wydzielają bardzo nieprzyjemny zapach, czyli śmierdzą niestety o wiele bardziej niż Gizma a chłopaki jedzą przecież to samo :(
Czy to może mieć związek z jedzeniem? Zastanawiam się na wizytą w poniedziałek u weta.. nie wiem jakie badania powinnam zrobić czy kupić karmę na jakiś czas RC Intenstinal ?
Proszę o pomoc bo kurcze nigdy dotąd nie miałam u kota takiego problemu i nie wiem na ile może być to poważne a na ile związane z np wrażliwym żołądkiem.

Pozdrawiamy

karola_kaz

[poprzednia][następna]