Białe,głuche,pół ślepe kociątko. Kubuś szczęśliwy w domu.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw gru 31, 2009 23:35 Re: Białe,głuche,pół ślepe kociątko. Kubuś szczęśliwy w domu.

Szczęśliwego Nowego Roku.

Obrazek
Obrazek

Najlepsze kotki są od Kotiki. :wink:
Nie mam nic wspólnego z obecną działalnością Fundacji Kotikowo.

kotika

Od: Pt lis 18, 2005 23:46

Post » Pt sty 01, 2010 19:44 Re: Białe,głuche,pół ślepe kociątko. Kubuś szczęśliwy w domu.

Jak minął 1 dzień Nowego Roku ? :D

NYNO pozwolę sobie powiedzieć, że oczekuję na jakiś fotoreportaż o Kubusiu w swoim domu.
Obrazek

kotika

Post » Pt sty 01, 2010 19:51 Re: Białe,głuche,pół ślepe kociątko. Kubuś szczęśliwy w domu.

Tak, tak - prosimy o foty zadomowionego Kubusia :D

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Sob sty 02, 2010 0:20 Re: Białe,głuche,pół ślepe kociątko. Kubuś szczęśliwy w domu.

Wszystkiego dobrego w nowym roku :)
Fotki będą ale mi się coś czytnik do kart zepsuł . Ale postaram się to zrobić jak najszybciej.
Jeśli chodzi o kociaki to dogadują się nieźle... Śpią teraz ze mną w lóżku. :) Kuba je tyle , że musialam jeszcze w sylwestra do sklepu gnać żeby im jedzonka nie zabraklo. No cóż "chlop jak chlop" zjeść lubi :) Humory też im dopisują ... Kuba wykorzystuje wszystkie funkcje piętrowego drapaka i jeszcze wymyśla kolejne :) Szaleje na calego :) więc jest naprawdę dobrze :)

NYNA27

Od: Nie paź 25, 2009 21:54

Post » Sob sty 02, 2010 11:06 Re: Białe,głuche,pół ślepe kociątko. Kubuś szczęśliwy w domu.

NYNA27 pisze:Wszystkiego dobrego w nowym roku :)
Fotki będą ale mi się coś czytnik do kart zepsuł . Ale postaram się to zrobić jak najszybciej.
Jeśli chodzi o kociaki to dogadują się nieźle... Śpią teraz ze mną w lóżku. :) Kuba je tyle , że musialam jeszcze w sylwestra do sklepu gnać żeby im jedzonka nie zabraklo. No cóż "chlop jak chlop" zjeść lubi :) Humory też im dopisują ... Kuba wykorzystuje wszystkie funkcje piętrowego drapaka i jeszcze wymyśla kolejne :) Szaleje na calego :) więc jest naprawdę dobrze :)

Wiemy, wiemy, ale my też chcemy oczy nacieszyć. :1luvu:

Co do jedzenia, to Kubuś jak trafił do mnie to jadł wszystko co miał na miseczce.
Póżniej często wyjadał sosik z mokrej karmy, suchej też dużo nie jadł.
Jadł też wolniej od innych, mniej łapczywie, więc czasem musiałam pilnować, aby nikt mu nie wyjadł.
Pewnie to inny klimat tak na niego działa, albo świadomość, że juz w swoim domku jest. :D
Obrazek

kotika

Post » Sob sty 02, 2010 11:28 Re: Białe,głuche,pół ślepe kociątko. Kubuś szczęśliwy w domu.

Pozdrowienia dla Ciebie NYNO i Twojego Dwupaka. :1luvu:

jaaana

Od: Śro gru 10, 2008 22:03

Post » Nie sty 03, 2010 14:42 Re: Białe,głuche,pół ślepe kociątko. Kubuś szczęśliwy w domu.

Witam i dziękuję za pozdrowienia. Przesylam również pozdrowienia zwrotne :)
Mój dwupak ma się dobrze :)
Kubek wlaśnie się "toaletkuje" w końcu biale futerko do czegoś zobowiązuje ... :)
Wilczy apetyt Kuby już się trochę ustatkowal i nawet Mytkę dopuszcza do michy - bo wcześniej musialam im dawać w dwóch osobnych :)
Teraz wkleję zdjęcia z 2 dnia Kubusia u mnie ...
Dzisiaj postaram się pstryknąć nowe i też je tu umieścić ... Tylko to będzie bardzo późnym wieczorem :)
Pozdrawiam wszystkich serdecznie :)
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek

NYNA27

Post » Nie sty 03, 2010 19:28 Re: Białe,głuche,pół ślepe kociątko. Kubuś szczęśliwy w domu.

Ależ on cudny :1luvu:

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Nie sty 03, 2010 20:39 Re: Białe,głuche,pół ślepe kociątko. Kubuś szczęśliwy w domu.

Dziękuję za fotki. Z drugiego dnia pobytu.

A jaki wyluzowany. Wygłaskaj go ode mnie i wyściskaj. :1luvu:
Obrazek

kotika

Post » Wto sty 05, 2010 19:31 Re: Białe,głuche,pół ślepe kociątko. Kubuś szczęśliwy w domu.

Kubuś wyglaskany :)
Ostatnio jest tak nachalny , że nie sposób by go bylo nie wyglaskać :)
Wklejam kilka zdjęć. Ale niestety koty zwykle w ruchu są więc mogą być trochę niewyraźne za co z góry przepraszam ....
Próbowalam również swojemu "dwupakowi" zrobić zdjęcia jak się bawią ale na to już naprawde nie ma szans - z taką prędkością się poruszają :)
Obrazek Obrazek

NYNA27

Post » Wto sty 05, 2010 19:47 Re: Białe,głuche,pół ślepe kociątko. Kubuś szczęśliwy w domu.

piękny jest :1luvu: Białe koty mają coś w sobie 8)
Anulka i chłopaki

Anulka

Od: Sob sie 28, 2004 17:38

Post » Wto sty 05, 2010 20:09 Re: Białe,głuche,pół ślepe kociątko. Kubuś szczęśliwy w domu.

Dziękuję ... Dziękuję ... Nie zaprzeczę -Kubuś to cudo w kocim futrze jest :)

NYNA27

Post » Wto sty 05, 2010 23:47 Re: Białe,głuche,pół ślepe kociątko. Kubuś szczęśliwy w domu.

NYNA27 pisze:Dziękuję ... Dziękuję ... Nie zaprzeczę -Kubuś to cudo w kocim futrze jest :)

Oj to prawda. Miałam nawet kilka pw na ten temat. :1luvu:
A po mizianki Kubuś potrafił na kolana wchodzić nawet na drugiego. :D
Obrazek

kotika

Post » Pt sty 08, 2010 23:21 Re: Białe,głuche,pół ślepe kociątko. Kubuś szczęśliwy w domu.

Jeśli chodzi o nowości to Kuba z Mytką wlaśnie śpią przytuleni razem na łóżku. Jak widać integracja poszla bezproblemowo :) Pozdrawiam serdecznie...
Niebawem wkleję nowe fotki

NYNA27

Post » Pt sty 08, 2010 23:32 Re: Białe,głuche,pół ślepe kociątko. Kubuś szczęśliwy w domu.

NYNA27 pisze:Jeśli chodzi o nowości to Kuba z Mytką wlaśnie śpią przytuleni razem na łóżku. Jak widać integracja poszla bezproblemowo :) Pozdrawiam serdecznie...
Niebawem wkleję nowe fotki

Ha. Kubasiątko nie zawiodło. :1luvu:
Na fotki oczywiście czekamy. :D
Obrazek

kotika

[poprzednia][następna]