K-ów,toniemy w kotach i długach:-(potrzebna wirtualna opieka

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie cze 21, 2009 16:57

Akima pisze:
Tweety pisze:
mjs pisze:Zobaczę jak ustalicie dyżury i przypnę się do kogoś doświadczonego w wielopolowaniu, żeby zobaczyć co i jak robić. Będę teraz miała więcej czasu, mogę doglądać podopiecznych.
Tweety, czy te kolczyki są srebrne, czy nie? Nie mogę znaleźć próby...
Obrazek

świetnie! bardzo dziękuję :1luvu:
a o kolczyki zapytaj Akimę, bo to chyba od niej :roll:

są srebrne, jest jeszcze w ostatniej paczce zawieszka od nich!

Jest zawieszka. Dzięki :D
Obrazek

mjs

Od: Pon kwi 03, 2006 17:46

Post » Nie cze 21, 2009 16:57

mjs pisze:Ja wolałabym wielopolować przed południem, poczekam aż się ktoś zgłosi :)

Do kolczyków jest jeszcze zawieszka.

to możesz się umówić z moją córką

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Nie cze 21, 2009 17:02

Miszelina i Kosma, wpisałam Was wedle życzeń, bardzo dziękuję :1luvu:

i podnosze sprawę malucha do złapania. Szczęściarz, dom na niego czeka tylko on chyba jeszcze nie wie o własnym szczęściu i nie daje się złapać. A tam nie daleko jest mocno ruchliwie

Tweety

Post » Nie cze 21, 2009 17:07

Ja się zgłaszam w piatek popołudniu i obiecuję, że nic mi nie wypadnie :-) Wezmę ze sobą mamę, żeby wiedziała w co wplątała swoją córkę kilka lat temu :evil:
Mam pytanie, ile tam będą jeszcze te koty? Po dzisiejszym sprzataniu stwierdzam, że tam trzeba ostro zakasać rękawy bo kociaki żyja jak świnki. Zorganizuję jakieś szczoty, ale nie wiem czy warto. Kiedy przeprowadzka?
Małe z Bielan muszą mieć podawany antybiotyk do oczu, został w tym ich pokoju na kartonie. Na 8, aż 7 ma problemy. Jest jeden biało-rudy dzikun fukacz, mały agresor, ale on na szczęście zdrowy. Matki nie reagują na szczęście agresywnie, nawet jak im się dzieciaki ściaga z pleców.
Nowy nabytek rudy z żółtymi oczami. Doktor Komenda oceniła na 8 tygodni :-)

Akima

Od: Czw kwi 23, 2009 8:32

Post » Nie cze 21, 2009 17:09

mjs pisze:
Akima pisze:
Tweety pisze:
mjs pisze:Zobaczę jak ustalicie dyżury i przypnę się do kogoś doświadczonego w wielopolowaniu, żeby zobaczyć co i jak robić. Będę teraz miała więcej czasu, mogę doglądać podopiecznych.
Tweety, czy te kolczyki są srebrne, czy nie? Nie mogę znaleźć próby...
Obrazek

świetnie! bardzo dziękuję :1luvu:
a o kolczyki zapytaj Akimę, bo to chyba od niej :roll:

są srebrne, jest jeszcze w ostatniej paczce zawieszka od nich!

Jest zawieszka. Dzięki :D

Nie przeczytałam postu poniżej. Przepraszam. W tym pudle ostatnim chyba straszny bałagan. Dziękuję za wystawianie rzeczy :flowerkitty:

Akima

Post » Nie cze 21, 2009 17:13

Akima pisze:Ja się zgłaszam w piatek popołudniu i obiecuję, że nic mi nie wypadnie :-) Wezmę ze sobą mamę, żeby wiedziała w co wplątała swoją córkę kilka lat temu :evil:
Mam pytanie, ile tam będą jeszcze te koty? Po dzisiejszym sprzataniu stwierdzam, że tam trzeba ostro zakasać rękawy bo kociaki żyja jak świnki. Zorganizuję jakieś szczoty, ale nie wiem czy warto. Kiedy przeprowadzka?
Małe z Bielan muszą mieć podawany antybiotyk do oczu, został w tym ich pokoju na kartonie. Na 8, aż 7 ma problemy. Jest jeden biało-rudy dzikun fukacz, mały agresor, ale on na szczęście zdrowy. Matki nie reagują na szczęście agresywnie, nawet jak im się dzieciaki ściaga z pleców.

Lutra sprzątała tam chyba dość ostro w piątek ale przy tej ilości roznoszących żwirek po wszystkim ogonków to trzeba chyba ze dwa razy dziennie.
Akima, już wpisuję Cie na piątek :1luvu:

Tweety

Post » Nie cze 21, 2009 17:17

Tweety pisze:
Akima pisze:Ja się zgłaszam w piatek popołudniu i obiecuję, że nic mi nie wypadnie :-) Wezmę ze sobą mamę, żeby wiedziała w co wplątała swoją córkę kilka lat temu :evil:

Lutra sprzątała tam chyba dość ostro w piątek ale przy tej ilości roznoszących żwirek po wszystkim ogonków to trzeba chyba ze dwa razy dziennie.
Akima, już wpisuję Cie na piątek :1luvu:

W tym po lewo pokoju próbowalam zeskrobać z podłogi co się dało, ale się nie dało. Połamałam paznokcie, ktore zrobiły się od ręczników zielone i teraz muszę wieczorem posiedzieć nad nimi bo jak prezes zobaczy jutro swoją asystentkę w takim stanie to wyrzuci na bruk i :oops: Postaram się też załatwić rękawiczki jednorazówki na koszt Pani Minister Zdrowia ;-)

Akima

Post » Nie cze 21, 2009 17:21

no !!

ale mam plana, w środę po drodze z pracy na Wielopole zawenecjuję.

Czy jeśli okaże się, że jest tam Lola ( mama FFFF) to czy pomoże mi ktoś w złapaniu jej i ewentualnym odwiezieniu gdzieś ( nie wiem czy do Chirona, czy na Wielopole), bo ja bez męża, czyli bez samochodu jestem).

No i co jeśli tam są jakieś maluchy lub średniaki?

PS> Gdzie ten komplet jest do zdobycia??

mjs, dla mnie turkusowe, dla mnie !! :lol:
Obrazek

kosma_shiva

Od: Czw lip 03, 2008 16:56

Post » Nie cze 21, 2009 17:21

Córko Tweety!!! Mogę być na Wielopolu we wtorek 9-11, w środę ok.11 lub w czwartek 9-11. Który termin Ci pasuje na szkolenie w obsłudze? :wink:
Ostatnio edytowano Nie cze 21, 2009 17:25 przez mjs, łącznie edytowano 2 razy
Obrazek

mjs

Post » Nie cze 21, 2009 17:24

Akima pisze:
Nie przeczytałam postu poniżej. Przepraszam. W tym pudle ostatnim chyba straszny bałagan. Dziękuję za wystawianie rzeczy :flowerkitty:

Bałagan to ja mam teraz w całym mieszkaniu :oops: Jak się odgruzuję to zaprowadzę porządek i w pudle :wink: Dziękować nie ma za co - bazarki to w dużej mierze Twoja zasługa :D

A propos bazarków - Tweety wygrała mleczko, Patka_ balsam, a lutra gazety.
Obrazek

mjs

Post » Nie cze 21, 2009 17:58

mjs pisze:
Akima pisze:

Bałagan to ja mam teraz w całym mieszkaniu :oops: Jak się odgruzuję to zaprowadzę porządek i w pudle :wink: Dziękować nie ma za co - bazarki to w dużej mierze Twoja zasługa :D

A propos bazarków - Tweety wygrała mleczko, Patka_ balsam, a lutra gazety.

Szykuje już nową paczkę, czekam na fanty od znajomych

Akima

Post » Nie cze 21, 2009 18:09

mjs pisze:Córko Tweety!!! Mogę być na Wielopolu we wtorek 9-11, w środę ok.11 lub w czwartek 9-11. Który termin Ci pasuje na szkolenie w obsłudze? :wink:

moje dziecię waruje teraz na Sarego próbując namierzyć kociaka więc odpowie jak wróci do domu.

Na Wielopolu jest Edyta z tymi 1-dniowymi maluchami, bo jej Figa odmówiła karmienia a może nowa, wczorajsza zdobycz, da małym szansę.

Mleczko odbierze mój TŻ w tzw wolnej chwili, dziękuję :)

Kosma, na pewno ktoś Ci pomoże, wierzę w to głęboko

Tweety

Post » Nie cze 21, 2009 18:12

Ja na pewno mogę wpaść w pon. po południu i w piątek, ale nie wiem jeszcze, o której.
Ryśka po kastracji oczywiście wraca do mnie na tymczas.

Czy może mi ktoś przechować malucha (2,5 miesiąca, jak dotąd zdrowy i radosny) od piątku wieczorem do niedzieli wieczorem? W sobotę rano muszę wyjechać z Krakowa na 1 dzień, a nie chcę go zostawiać samego w łazience.

queen_ink

Od: Nie lis 20, 2005 17:45

Post » Nie cze 21, 2009 18:25

kosma_shiva pisze:
PS> Gdzie ten komplet jest do zdobycia??

mjs, dla mnie turkusowe, dla mnie !! :lol:

Zapraszam na nowy bazarek:
Pchli targ 3
Obrazek

mjs

Post » Nie cze 21, 2009 19:06

na Sarego jest też mój TŻ, bo kociak wlazł pod maskę czyjegoś samochodu i ma wszystko gdzieś a szczególne wyniesienie się spod maski :(

niech ten dzień się już skończy, bo ja już drugi raz ładuję komórkę :evil:

oczywiście dołączyła do potrzebujących nasza ulubionej pani z Prądnickiej :twisted: bo przecież ona znalazła kotka i "weźmy i pomóżcie" mu a drugiemu coś urosło nad okiem to "weźmy i zapłaćcie" za jego leczenie a jak zapytałam grzecznie czym mam zapłacić to dowiedziałam się, że przecież fundacja musi mieć pieniądze. No to wytłumaczyłam grzecznie, że jak użebrze to ma więc może pożebrać ze mną :evil:

Tweety

[poprzednia][następna]