Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
puss pisze:cudowny jest! mój Elmek też miał zaszywaną gałkę oczną i też miał spryskane aluminium chyba, i mówiliśmy na niego terminator
galleana pisze:Bardzo się cieszęTyle osób uwierzyło, że się uda i udało się. Oby tak dalej.
Safarii pisze:anova pisze:honda11 pisze:gosikbaum pisze:super!! to czy ja moge juz drapaczek zakupic??;)
Kup, umili Ci to czekanie na malucha
Dziewczyny, poważnie, my nie szukamy dla Mankella domu, tylko leczymy, przynajmniej na razie.
To moze portwać jeszcze miesiąc, dwa, może jeszcze dłużej, kto to wie...
Ja rozumiem doskonale, że Mankell może zawrócić w głwoie, ale to jest wątek informacyjny, a nie adopcyjny
[b]Ad. Adopcji to faktycznie nie padło tu jeszcze żadne słowo choćby dlatego, że Mankell miał 20% szans na przeżycie i wszyscy raczej myśleli co zrobić aby przeżył. Cieszę się jednak, że Mankella wzbudza zainteresowanie i może kiedyś przyjdzie moment, że chłopak zmieni dom. Na razie jednak wymaga kuracji i całodobowej opieki.
gosikbaum pisze:domek poczeka, ja przepraszam ze tak mocno wybiegam w przyszłość ale staram sie mysleć o Mankellku tylko pozytywnie, i moje wizualizacje widzą kochane futerko na drapaczku w sypialni:) tak jak mi sie sniło:)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], kasiek1510, puszatek i 183 gości