Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Magija pisze:Bardzo wszystkim dziękujemy za odwiedziny i podtrzymywanie nas na duchu. Dziś kociaki prawie cały dzień przeleżały w kojcu na balkonie - musiałam się nieźle owijać jak ni z tego nie owego nadciągnęła burza - wiało tak, ze by mi je zwiało![]()
Nie wiem czego to wynik, ale wydaje mi się, że choroba się zatrzymała. Tylko Manta (ta, która zachorowała ostatnia) jest obolała bardziej, reszta bez zmian, nic się nie pogarsza. We wtorek jedziemy oddawać krew. Bardzo mocno wierzymy, ze to nie jest niedobór hormonu wzrostu. Lukrecja jest fajna, ale 5 Lukrecji to lekka przesada.
Chyba ogólnie mam lepszy nastrój i nie widzę już tak wszystkiego w czarnych barwach
Magija pisze: Nie wiem czego to wynik, ale wydaje mi się, że choroba się zatrzymała. Tylko Manta (ta, która zachorowała ostatnia) jest obolała bardziej, reszta bez zmian, nic się nie pogarsza. Chyba ogólnie mam lepszy nastrój i nie widzę już tak wszystkiego w czarnych barwach
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 137 gości