KOCIA CHATKA nie pisać koniec wątku

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lut 05, 2014 20:01 Re: KOCIA CHATKA zaprasza

czy jest w Chatce jakaś puszka zbiórkowa czy mam jechać do schroniska?

potrzebuję do klubu
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Śro lut 05, 2014 20:05 Re: KOCIA CHATKA zaprasza

mir.ka pisze:czy jest w Chatce jakaś puszka zbiórkowa czy mam jechać do schroniska?

potrzebuję do klubu

Nie ma w chatce zbiórkowej puszki.

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Śro lut 05, 2014 21:05 Re: KOCIA CHATKA zaprasza

The Szops pisze:Aszka musi jechać do weta, ma ranę pod nosem i chyba przechodzi na podniebienie. Poza tym kapie jej z noska.

POTRZEBNY TRANSPORT Z ASZKĄ DO WETA

terenia1

Post » Śro lut 05, 2014 21:19 Re: KOCIA CHATKA zaprasza

Była dzisiaj u weta :wink:

The Szops

Od: Sob lip 30, 2011 15:08

Post » Śro lut 05, 2014 21:27 Re: KOCIA CHATKA zaprasza

Kącik medyczny uzupełniony. Leki Aszki są w szafce w łazience

Mara S

Od: Śro cze 09, 2010 11:51

Post » Śro lut 05, 2014 21:57 Re: KOCIA CHATKA zaprasza

masKotka? pisze:
balbina38 pisze:No i niestety Renia wróciła z adopcji :( Nie wygląd na zestresowaną,ale fuczy na wszystkie koty czego wcześniej nie robiła.

A dlaczego? Co się stało? Było jakieś wytłumaczenie? Jak byłam u gościa z książeczka to wyglądał na zadowoloną z niej. A Beatce się gość nie podobał...

No niby był w porządku,ale coś mi w nim "przeszkadzało" :?
Z kotki był zadowolony,ale z twojej wizyty z książeczką i moim telefonie już nie.Stwierdził,że jak to tak ma wyglądać,tzn.telefony iitp. to on oddaje kotkę.Reakcja faceta wręcz histeryczna :evil: Stwierdził,że woli kota z targu za "złotówkę" to nikt nie będzie go sprawdzał.

balbina38

Od: Sob lis 15, 2008 16:41

Post » Śro lut 05, 2014 23:48 Re: KOCIA CHATKA zaprasza

balbina38 pisze:
masKotka? pisze:
balbina38 pisze:No i niestety Renia wróciła z adopcji :( Nie wygląd na zestresowaną,ale fuczy na wszystkie koty czego wcześniej nie robiła.

A dlaczego? Co się stało? Było jakieś wytłumaczenie? Jak byłam u gościa z książeczka to wyglądał na zadowoloną z niej. A Beatce się gość nie podobał...

No niby był w porządku,ale coś mi w nim "przeszkadzało" :?
Z kotki był zadowolony,ale z twojej wizyty z książeczką i moim telefonie już nie.Stwierdził,że jak to tak ma wyglądać,tzn.telefony iitp. to on oddaje kotkę.Reakcja faceta wręcz histeryczna :evil: Stwierdził,że woli kota z targu za "złotówkę" to nikt nie będzie go sprawdzał.

Ręce mi opadły...

masKotka?

Od: Nie lut 03, 2013 19:48

Post » Czw lut 06, 2014 10:23 Re: KOCIA CHATKA zaprasza

To Wasze okolice, może ktoś widział

DaszaQ pisze:Na początku stycznia zaginął mój 4 letni kot-towarzysz - Anhelli. Biało-bury, z jasną plamką obok nosa. Był kastrowany i niestety - wychodzący. Przygarnęłam go z ulicy gdy był już nieco starszym kotem i nie potrafiłam go tego oduczyć. Miał czerwoną obrożę. Charakterystyczną cechą był źle zrośnięty mostek - miał nieco wystająca kość.

Zaginął w okolicach Sosnowca (i Jaworzna). Znał okolicę dość dobrze (to mój dom rodzinny), często tam bywaliśmy, wychodził i wracał i nigdy nie znikał na tak długo. Mieszkam w Krakowie, stąd jest mi jeszcze trudniej, bo nie mogę zostawić szkoły i pracy i szukać go tam na miejscu. Choć staram się bywać w domu jak najczęściej i go szukać.

Oczywiście: plakaty wiszą i pomaga mi rodzina, ale może ktoś przypadkiem natknął się na mojego kota:
Obrazek

http://www.gumtree.pl/cp-zgubiono-lub-znaleziono/krakow/zaginal-kocurek-562968150

Lidka

Od: Wto lut 03, 2004 8:57

Post » Czw lut 06, 2014 14:21 Re: KOCIA CHATKA zaprasza

na dzisiejszy dyżur zabrałam laserek. .Kleo zasiadła u mnie na kolanach, a reszta bandy goniła za światełkiem :D Zabawy było po pachy(ja też się ubawiłam). Wszystkie ładnie bawią się w grupie ,tylko Naomi nie za bardzo potrafi,gryzie i paca łapką inne kociaki :evil:
Kleo ma bardzo brudne uszy,i chyba jej to przeszkadza.Przyznam się szczerze,że nie miałam odwagi jej ich przeczyścić :oops:
Na zdrowej niezłego strach napędził mi Grubcio,cały czas miał odruch wymiotny,postękiwał w koszyczku. Zabrałam go taksówką do weta,ale prawdopodobnie to tylko silne zakłaczenie,dostał zastrzyki i pastę.Waży 7,5 kilo,tak że jest co nosić.Dobrze,że mamy ten duży transporterek.Jak wróciłam to rzucił się na jedzenie :D Na zdrowej również wszystkie kociaki chętnie latały za laserkiem(Grubcio też 8O ).Prym wiodła Reńka.
Aszka zeszła na jedzonko,wygłaskana zjadła pełną miseczkę.

balbina38

Post » Czw lut 06, 2014 14:31 Re: KOCIA CHATKA zaprasza

bardzo cieszy mnie Ninka,dalej chętna do miziania ,a rujka raczej minęła.Może jej już tak zostanie............. :D

balbina38

Post » Czw lut 06, 2014 15:18 Re: KOCIA CHATKA zaprasza

Mam wieści od Bazi - z kicią wszystko w porządku, Pani bardzo zadowolona :D

Iwona11

Od: Pon lis 21, 2011 19:30

Post » Czw lut 06, 2014 21:00 Re: KOCIA CHATKA zaprasza

na jutro nie ma ani jednego dyżuru
Grafik dyżurów 03.02.-09.02.
03.02. pon. rano brak wiecz. Teresa
04.02. wtorek rano Beatka wiecz. Mara
05.02. środa rano Marta wiecz. Mara
06.02. czwartek rano Beatka wiecz. Teresa
07.02. piątek rano brak wiecz. brak
08.02. sobota rano Ania wiecz. Ania
09.02. niedziela rano Marta wiecz. Agata

terenia1

Post » Czw lut 06, 2014 21:06 Re: KOCIA CHATKA zaprasza

Dyżur spokojny.

Podałam zastrzyk i tabletkę Aszce - założyłam jej kartę - jest na szafce koło umywali na zdrowej w przedsionku, leki w szafce zamkniętej wiszącej. Aszka wieczorem jutro musi dostać zastrzyk i 1/8 tabletki tabletkę podzieliłam na części. Po podani zaznaczyć w karcie że podano.

Grubcio ok - siedzą z Aszką na górnej półce na reglae - miałam dziś problem żeby Aszkę ściągnąć nawet na drabince nie dałam rady jej zgarnąć.

Przywiozłam 48 puszek Smille poustawiałam i na kwarantannie i na zdrowej.
W przedsionku na kwarantannie stoi wielki wór Josery - to dla CatAngel można odbierać :D

Do domu pojechała Kryśka. Już Pani do mnie dzwoniła, Kryśka pozwiedzała mieszkanie, obwąchała wszystkie kąty i smacznie zaległą na fotelu :ok:

ASZKA LEKI MA DO PONIEDZIAŁKU.

WE WTOREK POTRZEBNY TRANSPORT NA KONTROLĘ ASZKI DO WETA.

terenia1

Post » Czw lut 06, 2014 22:07 Re: KOCIA CHATKA zaprasza

:D Ukradłam od Mirki :D
Józio w odwiedzinach :ok: widać że ma się fajnie :1luvu:
Obrazek

Obrazek

Obrazek
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Czw lut 06, 2014 22:18 Re: KOCIA CHATKA zaprasza

Ja jutro rano wpadnę do kociarni.

masKotka?

Od: Nie lut 03, 2013 19:48

[poprzednia][następna]