The Szops pisze:Cieszę się bardzo, bo do Misi miałam wyjątkową słabość![]()
Oby Amandzie się ta rujka skończyła do zabiegu.
Ja mam a domu te tabletki na rujke po tajdze pravera czy jakoś tak. Wezmę jutro do chatki może się kiedyś przydadzą.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
The Szops pisze:Cieszę się bardzo, bo do Misi miałam wyjątkową słabość![]()
Oby Amandzie się ta rujka skończyła do zabiegu.
The Szops pisze:Jeszcze nie miałam czasu napisać po dyżurze![]()
Kaktuskowi oko zaczęłam kropić gentamycyną, stoi na zapleczu. On jest bardzo miziasty, chodził cały czas za mną i zarzucał tą biedną dupeczką![]()
Gandi zjadł jakąś potworną ilość mokrego. Wychodzi z koszyczka i troszkę zwiedza kociarnię.
Lolka wskoczyła między koszyki na zapleczu i musiałam zostawić otwarte drzwi do przedsionka, bo zanic nie dało jej się wykurzyć.
To czerwone legowisko, które stało przy kuwetach było przesikane na wylot. Wystawiłam je do przedsionka i próbowałam zdjąć materiał do prania, ale mi się nie udało. Nie wiem jak to dziadostwo rozłożycSzkoda to wywalać
![]()
Pietrek bardzo się nudzi, trochę się pobawiliśmy, no i wycałowałam tą małą pierdołkę na wszystkie strony![]()
Czy był ktoś na dyżurze wieczornym????
Iwona11 pisze:A dlaczego Bella wróciła?
The Szops pisze:Pietrek bardzo się nudzi, trochę się pobawiliśmy, no i wycałowałam tą małą pierdołkę na wszystkie strony![]()
[/color]
Anett84 pisze:Iwona11 pisze:A dlaczego Bella wróciła?
Bella wróciła, bo absolutnie nie dogadywała się z domatorem starszym kocurem, straszne walki były
Pani chce zabrać maluszka, on podobno toleruje młode koty
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, elmas, squid i 94 gości