Tymczasy u horacy7-Basia patronką nowej kociarni w Szczytnie

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt maja 10, 2013 10:35 Re: Tymczasy u horacy7. Transport W-wa - Poznań szukany!

Weszłąm na te przejazdy, popatrzcie na to
http://www.blablacar.pl/szukac-wspolna- ... &order=asc

Lidka

Od: Wto lut 03, 2004 8:57

Post » Pt maja 10, 2013 11:07 Re: Tymczasy u horacy7. Transport W-wa - Poznań szukany!

ogłosiłam prośbę jerzykowki na FB, również szukamy transportu Warszawa-Poznań dla białasków
Obrazek Obrazek

ewexoxo

Od: Nie wrz 12, 2010 10:38

Post » Pt maja 10, 2013 13:24 Re: Tymczasy u horacy7. Transport W-wa - Poznań szukany!

Basienko KOchana, jestem teraz za granica i dopiero dzis mialam okazje dorwac sie do neta, dopiero przeczytalam. Modlimy sie za Ciebie, zadzwonie, jak tylko bede w Polsce. Nie potrafie opisac, co czuje, gdybtm tylko mogla cos zrobic.. modle sie Basiu i wierze mocno. Sciskam Cie najcieplej, jak umiem, z ogromna miloscia.

raiya

Od: Pon sty 09, 2012 17:02

Post » Pt maja 10, 2013 13:51 Re: Tymczasy u horacy7. Transport W-wa - Poznań szukany!

też się dowlokłąm . Basiu, nie muszę mówić i pisać bo Ty wiesz.
Ale napiszę i tak, myślimy tutaj o Tobie ciepło i z miłością. Każdy z nas kciuki trzyma najmocniejsze i śle ku Gorze modlitwy najszczersze.

No proszę rymło mi się :wink: .

W ten cieplutki dzionek ślemy cieplutkie i słoneczne myśli. :kotek:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Pt maja 10, 2013 14:14 Re: Tymczasy u horacy7. Transport W-wa - Poznań szukany!

A koty są już w Warszawie?
Bo moze by jednak szukac opd razu
Szczytno - Poznań?
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Pt maja 10, 2013 14:41 Re: Tymczasy u horacy7. Transport W-wa - Poznań szukany!

Dziewczyny, strasznie was przepraszam, że się nie odzywam, ale jestem w trakcie negocjacji z sąsiadami, żeby mnie wspomogli po raz kolejny w opiece nad kociastymi jak pojądę do chorej cioci.
Taki los.

Białaski są nadal w Szczytnie.
My możemy jechać dopiero w niedzielę.
Nie wiem czy w ogóle byłaby taka możliwość żeby ktoś podjął się zorganizowania transportu białasków bezpośrednio ze Szczytna do Poznania.

Na chłopców nie można zwalać więcej obowiązków... a zwierzaki są tylko pod ich opieką :(
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Pt maja 10, 2013 15:41 Re: Tymczasy u horacy7. Transport W-wa - Poznań szukany!

Czytałam kiedys wątek Basi, podziwiałam jej działania. Dziś dopiero , po długiej przerwie doczytałam.
Cóż powiedzieć , gdy słów brak.....

Poproszę o nr konta, wiele nie mogę , ale choć grosik....

I oczywiście slę najpozytywniejsze myśli, :ok: :ok: :ok: :ok:

izka53

Od: Śro wrz 29, 2010 13:54

Post » Pt maja 10, 2013 16:07 Re: Tymczasy u horacy7. Transport W-wa - Poznań szukany!

meksykanka pisze:Dziewczyny, strasznie was przepraszam, że się nie odzywam, ale jestem w trakcie negocjacji z sąsiadami, żeby mnie wspomogli po raz kolejny w opiece nad kociastymi jak pojądę do chorej cioci.
Taki los.

Białaski są nadal w Szczytnie.
My możemy jechać dopiero w niedzielę.
Nie wiem czy w ogóle byłaby taka możliwość żeby ktoś podjął się zorganizowania transportu białasków bezpośrednio ze Szczytna do Poznania.

Na chłopców nie można zwalać więcej obowiązków... a zwierzaki są tylko pod ich opieką :(

Zosiu, na ten moment mam transport samochodem z Warszawy do Poznania, ale możliwy jest tylko w niedzielę (w zasadzie dowolną). Zgłosiły się do mnie również osoby chcące wziąć koty pociągiem, jednak samochód będzie zdecydowanie szybszy i wygodniejszy.

Czy chodzi o transport ze Szczytna czy z Olsztyna?
Obrazek Obrazek

ewexoxo

Od: Nie wrz 12, 2010 10:38

Post » Pt maja 10, 2013 16:36 Re: Tymczasy u horacy7. Transport W-wa - Poznań szukany!

20 maja rano jadę pkp z Warszawy do Poznania.
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Pt maja 10, 2013 17:49 Re: Tymczasy u horacy7. Transport W-wa - Poznań szukany!

Codziennie i niezmiennie dobre myśli i :ok: :ok: mamy dla Basi :1luvu: .
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Pt maja 10, 2013 18:29 Re: Tymczasy u horacy7. Transport W-wa - Poznań szukany!

Basieńko dla Ciebie codzienne najcieplejsze myśli;

Danusia i syn Basi (w niedziele chce jechać też do szpitala do mamy) proszą o podanie konkretnej godziny przyjazdu w niedzielę;
Obrazek

sonata

Od: Czw wrz 23, 2010 13:00

Post » Pt maja 10, 2013 19:09 Re: Tymczasy u horacy7. Transport W-wa - Poznań szukany!

Rozmawiałam dzisiaj z Basią. Jest słabiutka, ale ma nadzieję na lepsze.
I za to Basieńko :1luvu: , bardzo się modlę.
Wiatrusia [*] 27.09.2012 r. Kacperek [*] 02.12.2016 r.
Filemonek [*] 31.03.2017 r.

EVA2406

Od: Pt lip 27, 2007 13:47

Post » Pt maja 10, 2013 19:59 Re: Tymczasy u horacy7. Transport W-wa - Poznań szukany!

Nieustannie kciuki trzymamy :kotek:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Pt maja 10, 2013 20:01 Re: Tymczasy u horacy7. Transport W-wa - Poznań szukany!

ASK@ pisze:Nieustannie kciuki trzymamy :kotek:

mocne od nas też :kotek:
BOZENAZWISNIEWA

Post » Pt maja 10, 2013 20:05 Re: Tymczasy u horacy7. Transport W-wa - Poznań szukany!

Kobitki, rozmawiałam z Asią jerzykówką, która jest bardzo zmęczona (czuwała przy babci.).

Bardzo Wam dziękujemy za tak szybką pomoc w transporcie... ale, ponieważ obydwie (ja i jerzykówka) jesteśmy bardzo przejęte transportem chłoptasiów... nie da rady, musimy o załatwić we własnym zakresie, bo się pochorujemy na nerwy (o ile jeszcze jest możliwe, żeby się jeszcze bardziej "pochorować").
Z dużym prawdopodobieństwem to my z Reniferem pojedziemy do Poznania w przyszły weekend.
Bardzo dziękuję za super-akcję.

Sonato, jak się pewnie domyślasz, nie jestem w stanie podać precyzyjnej godziny przyjazdu, bo odległość jest zbyt daleka... a warunki drogowe nie do końca znane i nie chcę żeby się okazało, że nie spełnię obietnicy.
Na pewno postaramy się wyjechać jak najwcześniej. Powinniśmy być w Olsztynie przed południem ale nie wcześniej niż o 10.00.

Możesz oczywiście podać im mój telefon. Niech mi wyślą sms-a. To ja będę dzwonić z drogi i wtedy będę już mogła coś precyzyjniej powiedzieć. Zawsze tak z Basią robiłyśmy.

Jeżeli zależy im na jakiejś konkretnej godzinie to też musimy się bezpośrednio dogadać.
Bo przez forum to jakoś tak dziwnie... :oops:
Zadzwonię jutro do Basika i tyż na pewno pogadamy co i jak.
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

[poprzednia][następna]