Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
JaEwka pisze:Naliczyłam 43 maluchy- jeden poszedł do adopcji, wzięła go znajoma gabi.cezar więc jak się nic nie zmieniło to 42 kociaki na chwilę obecną (chociaż założę się że ktoś jeszcze jakieś doniósł
)
unawena pisze:A jak się dba o takie kociaki 4 tygodniowe? Trzeba je karmić butelką? Wentylkiem od roweru?Ile razy dziennie? Czy wystarczy im na spodeczek dać? Czy to rozsądne brać takie maleństwa do domu gdzie jest 6 innych kotów nie koniecznie bardzo zdrowych? (tzn staram się żeby były zdrowe, ale wszystkie są po przejściach i ja na 100% nie wiem czy nic się w domu nie kręci) W naszym małym domu wariatów tylko kociaków brakuje
To straszne o tych wyrostkach:( A jeszcze straszniejsze, że liczba kociaków tak gwałtownie spadła- nie jestem przekonana, że wszystkie brakujące są teraz w domkach:(
sroka7 pisze:unawena pisze:A jak się dba o takie kociaki 4 tygodniowe? Trzeba je karmić butelką? Wentylkiem od roweru?Ile razy dziennie? Czy wystarczy im na spodeczek dać? Czy to rozsądne brać takie maleństwa do domu gdzie jest 6 innych kotów nie koniecznie bardzo zdrowych? (tzn staram się żeby były zdrowe, ale wszystkie są po przejściach i ja na 100% nie wiem czy nic się w domu nie kręci) W naszym małym domu wariatów tylko kociaków brakuje
To straszne o tych wyrostkach:( A jeszcze straszniejsze, że liczba kociaków tak gwałtownie spadła- nie jestem przekonana, że wszystkie brakujące są teraz w domkach:(
Czy ty myślisz o wyciąganiu maluchów?
Bo ja to negocjuję całe popołudnie. Nie potrafię wybrać 2szt z 5ciu, a 5 maluchów to ilość do zniesienia póki są malusie, gorzej jak zaczynają szaleć.
Ty masz już 6 i chyba zaczynasz cierpieć na syndrom nadmiernej chęci pomocy, ale gdybyś się decydowała, to możemy wtedy maluszki rozdzielić po jakimś czasie i byłoby łatwiej nam obu.
No już sama nie wiem![]()
(ja mam 4 swoje koty)
mawin pisze:czyli z bardzo potrzebujących zostałaby ta koteczka mała, czarna, chora.
JaEwka pisze:Naliczyłam 43 maluchy- jeden poszedł do adopcji, wzięła go znajoma gabi.cezar więc jak się nic nie zmieniło to 42 kociaki na chwilę obecną (chociaż założę się że ktoś jeszcze jakieś doniósł
)
unawena pisze:zalegający mocz spowodował zapalenie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 677 gości