Wrocław - Pilnie DT/DS dla 4; 5 kociaków w DT szuka DS

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt sie 12, 2011 21:22 Re: Wrocław - Pilnie potrzebne DT/DS dla kilkunastu kociaków

No faktycznie tak niefajnie ta trzecia powieka wygląda. Dobrze, że udało się podać antybiotyk. Możecie też trochę papki jedzeniowej wepchnąć do pysia (może się uda z tym beta-glukenem). A siku i kupa?
Obrazek Obrazek Obrazek

Wrocławskie Koty - polub nas na Facebook

turkawka

Od: Pon lut 01, 2010 12:43

Post » Pt sie 12, 2011 21:27 Re: Wrocław - Pilnie potrzebne DT/DS dla kilkunastu kociaków

żeby papkę wcisnąć to nie ma szans - chyba żebym strzykawką go potraktowała.

Sos starałam się moczyć w tym lekarstwie ale to wiesz ile tego poszło.... praktycznie nic. tego sosu to też mu tylko troszkę wcisnęłam.

siku i kupy ciągle brak ;/

próbowałam dać surowiznę. dałam kawałek wołowiny i nie ruszył :evil:

Dieselka

Od: Sob sty 30, 2010 12:56

Post » Pt sie 12, 2011 21:36 Re: Wrocław - Pilnie potrzebne DT/DS dla kilkunastu kociaków

kurcze jutro muszę tego kota oblookać bo nie wiem jak o nim mówić - chłop to czy kobita :)

a teraz kota wróciła do łazienki na noc. ale jutro się już chyba do mojego pokoju przeprowadzi.

chyba że moje maleństwo zaginione się znajdzie :( chociaż znowu jest załamanie sprawy. kota wyżarła wszystko z klatki ale jakoś się z niej wydostała. tzn żeby zwabić rozsypałam trochę karmy centralnie na tej zapadni - jako część ścieżki prowadzącej do miski na końcu. tylko nie przewidziałam że ona się tak wyciągnie. tzn nie wejdzie do końca tylko sięgać będzie ;/ no i jak się zapasło to pewnie jej się na tyłku zatrzymało ;/ co najgorsze to laska się tak przestraszyła że cały dzień jej dzisiaj nie było. mam nadzieję że wróci głodna i znowu się skusi :(

Dieselka

Post » Sob sie 13, 2011 5:32 Re: Wrocław - Pilnie potrzebne DT/DS dla kilkunastu kociaków

A moze spróbuj nakarmić mleczkiem convalestent, to możesz podać strzykawką. Nie dobrze jak maluch nie chce jeść.Trzymam kciuki za niego/nią
Każdy kotek zostawia odcisk
swojej łapki w twoim sercu[

Figaro52

Od: Śro lip 22, 2009 5:09

Post » Sob sie 13, 2011 8:42 Re: Wrocław - Pilnie potrzebne DT/DS dla kilkunastu kociaków

i przełom :)

ja tu przygotowuje wszystko... strzykawka, proszek rozpuszczony, na wszelki wypadek papka jedzeniowa ale.... najpierw próba jedzenia z palca.

kotek nie chciał, nie chciał aż nagle coś mu chyba klikło w główce :) 1/3 puszki animondy zjadł, się ruchliwy zrobił więc wrócił na spanie do łazienki. później będziemy go męczyć dalej giziakami :)

aaa no i oczka już dużo lepiej wyglądają. nawet przemywać nie trzeba było. tzn umyję mu je później bo pychol brudny ale się nie spieszy :) jeszcze te powieki niech się schowają i oczkom niech kolorek wróci i będzie git :D

Dieselka

Post » Sob sie 13, 2011 8:46 Re: Wrocław - Pilnie potrzebne DT/DS dla kilkunastu kociaków

Kciuki za kiciusia :ok:

monia3a

Od: Wto paź 16, 2007 13:00

Post » Sob sie 13, 2011 9:46 Re: Wrocław - Pilnie potrzebne DT/DS dla kilkunastu kociaków

Antybiotyk zaczął działać :ok: Jeszcze chwila, kocia się wzmocni i będzie jak ta lala. Tylko teraz kluczowe pytanie - chłopiec to czy dziewczynka? :D Mnie się wydawało, że dziewczynka, bo widziałam kreskę :D Ale ja się nie znam na tych tam kocich organach :mrgreen: Ja to tylko jajka akceptuję ;)
Obrazek Obrazek Obrazek

turkawka

Post » Sob sie 13, 2011 12:02 Re: Wrocław - Pilnie potrzebne DT/DS dla kilkunastu kociaków

kotek już odrobaczony a oczka zakropione :D

jeszcze żeby się moja uciekinierka znalazła i pełnia szczęścia :(

pozdrawiamy! :D

Obrazek

Dieselka

Post » Sob sie 13, 2011 12:19 Re: Wrocław - Pilnie potrzebne DT/DS dla kilkunastu kociaków

Masakra, jaka różnica! :ok:
Obrazek Obrazek Obrazek

turkawka

Post » Sob sie 13, 2011 12:45 Re: Wrocław - Pilnie potrzebne DT/DS dla kilkunastu kociaków

ale śliczności :1luvu:

Agness78

Od: Śro cze 25, 2008 13:07

Post » Sob sie 13, 2011 13:07 Re: Wrocław - Pilnie potrzebne DT/DS dla kilkunastu kociaków

Nie wiem czy ja dobrze zrozumiałam, to miałyście złapanego malutkiego burego z zaklejonymi oczkami?
ObrazekObrazek

martka

Od: Śro gru 28, 2005 23:11

Post » Sob sie 13, 2011 15:58 Re: Wrocław - Pilnie potrzebne DT/DS dla kilkunastu kociaków

Tak, dobrze zrozumiałaś, ale Ci już to wyjaśniłam przez telefon.
Obrazek Obrazek Obrazek

turkawka

Post » Sob sie 13, 2011 16:00 Re: Wrocław - Pilnie potrzebne DT/DS dla kilkunastu kociaków

Błagam o Dt dla tego bardzooooo chorego maluszka :(
Błagam.
ObrazekObrazek

martka

Od: Śro gru 28, 2005 23:11

Post » Sob sie 13, 2011 20:08 Re: Wrocław - Pilnie potrzebne DT/DS dla kilkunastu kociaków

bardzo bardzo prosimy

ja póki co testuje jak sobie poradzę z jednym. jeszcze chyba nie pora na 2. chociaż strasznie mi na sumieniu tamta bidoka leży ;(

a moje głąbie to na 100% dziewucha- osobiście sprawdzałam. laseczka dzisiaj tak się rozanieliła że nawet mruczankę mi zaśpiewała :)

a teraz biega po pokoju i strasznie płacze. kurcze że mojej uciekinierki ciągle nie ma - w dwójkę tak by im fajnie było :(

Dieselka

Post » Sob sie 13, 2011 20:22 Re: Wrocław - Pilnie potrzebne DT/DS dla kilkunastu kociaków

oki problem płaczu rozwiązany - kotkowi dobrze siedzieć między moimi nogami jak siedzę po turecku. mruczy jak mały traktorek, myje łapki, wygina się na wszystkie strony i poluje na dyndający zamek od mojej bluzy

tylko dalej nie pije i nie sika 8O

Dieselka

[poprzednia][następna]