WAW-Mikunia. Bardzo smutno.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt maja 13, 2011 12:48 Re: WARSZAWA :)-Mika w drodze ze schronu do TDT.....:)))))))))))

Z tuczeniem raczej nie będzie problemu - dziewczyna właśnie opędzlowała sporą porcję kurczaka z jajkiem przepiórczym :lol:

PrzemekK

Od: Sob gru 09, 2006 19:56

Post » Pt maja 13, 2011 13:15 Re: WARSZAWA :)-Mika w drodze ze schronu do TDT.....:)))))))))))

PrzemekK pisze:Z tuczeniem raczej nie będzie problemu - dziewczyna właśnie opędzlowała sporą porcję kurczaka z jajkiem przepiórczym :lol:

8O
Super! :ok:
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Pt maja 13, 2011 13:56 Re: WARSZAWA :)-Mika w drodze ze schronu do TDT.....:)))))))))))

PrzemekK pisze:Z tuczeniem raczej nie będzie problemu - dziewczyna właśnie opędzlowała sporą porcję kurczaka z jajkiem przepiórczym :lol:

Żebyś się nie zdziwił za parę tygodni jak wyjdzie na salony. Jakie się wybredne zrobi. :ryk: :ryk: Moje tyż takie było. No właśnie - było. :roll:
"Kubusiu? Tak Prosiaczku? Przepraszam...Ale za co? Za to, że miłość do ciebie w moim serduszku jest tak mała jak ja."
Edisiu, przepraszam...jesteś w moim serduszku...

Mruśkowo

Od: Pt gru 04, 2009 18:36

Post » Pt maja 13, 2011 14:33 Re: WARSZAWA :)-Mika w drodze ze schronu do TDT.....:)))))))))))

Mruśkowo pisze:

Żebyś się nie zdziwił za parę tygodni jak wyjdzie na salony. Jakie się wybredne zrobi. :ryk: :ryk: Moje tyż takie było. No właśnie - było. :roll:

No ale chyba nie powiesz, że wydłubujesz, tak jak ja, krewetki z karmy "tuńczyk z krewetkami", bo kicia krewetek nie lubi? :mrgreen:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Pt maja 13, 2011 14:38 Re: WARSZAWA :)-Mika w drodze ze schronu do TDT.....:)))))))))))

Gibutkowa pisze:
Mruśkowo pisze:

No ale chyba nie powiesz, że wydłubujesz, tak jak ja, krewetki z karmy "tuńczyk z krewetkami", bo kicia krewetek nie lubi? :mrgreen:

Wydłubuje marchewkę albo inne tym podobne bo kotuś nie lubi. :mrgreen:
"Kubusiu? Tak Prosiaczku? Przepraszam...Ale za co? Za to, że miłość do ciebie w moim serduszku jest tak mała jak ja."

Mruśkowo

Post » Pt maja 13, 2011 15:23 Re: WARSZAWA :)-Mika w drodze ze schronu do TDT.....:)))))))))))

Mruśkowo pisze:
Gibutkowa pisze:No ale chyba nie powiesz, że wydłubujesz, tak jak ja, krewetki z karmy "tuńczyk z krewetkami", bo kicia krewetek nie lubi? :mrgreen:

Jak to dobrze wiedzieć, że nie jestem jedyna stuknięta :mrgreen: :mrgreen: :ryk: :ryk:

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Post » Pt maja 13, 2011 16:07 Re: WARSZAWA :)-Mika w drodze ze schronu do TDT.....:)))))))))))

Gibutkowa pisze:
Mruśkowo pisze:
Gibutkowa pisze:No ale chyba nie powiesz, że wydłubujesz, tak jak ja, krewetki z karmy "tuńczyk z krewetkami", bo kicia krewetek nie lubi? :mrgreen:

Jak to dobrze wiedzieć, że nie jestem jedyna stuknięta :mrgreen: :mrgreen: :ryk: :ryk:

Żartujesz :?: Stuknięta :?: 8O Ja myślę, że to normalne. W końcu nasze koty są bogami :ryk: :ryk: i trzeba im służyć. :mrgreen:

Mruśkowo

Post » Pt maja 13, 2011 16:09 Re: WARSZAWA :)-Mika w drodze ze schronu do TDT.....:)))))))))))

Dzis Dzien Czarnego Kota? :wink:
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Pt maja 13, 2011 16:14 Re: WARSZAWA :)-Mika w drodze ze schronu do TDT.....:)))))))))))

Dorota pisze:Dzis Dzien Czarnego Kota? :wink:

Tak 13 w piątek okazuje sie dla czarnej kici najszczęśliwszym dniem.

Hannah12

Od: Czw sie 11, 2005 11:57

Post » Pt maja 13, 2011 16:15 Re: WARSZAWA :)-Mika w drodze ze schronu do TDT.....:)))))))))))

Hannah12 pisze:
Dorota pisze:Dzis Dzien Czarnego Kota? :wink:

Tak 13 w piątek okazuje sie dla czarnej kici najszczęśliwszym dniem.

:mrgreen: :mrgreen: no to się złożyło :ok:

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Post » Pt maja 13, 2011 16:26 Re: WARSZAWA :)-Mika w drodze ze schronu do TDT.....:)))))))))))

Gibutku,jak Ty wydłubujesz te krewetki to ja je chetnie DHL-em poproszę -bo mój Durian każdą ilość krewetek może wciągnąć :catmilk:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Pt maja 13, 2011 16:32 Re: WARSZAWA :)-Mika w drodze ze schronu do TDT.....:)))))))))))

A ja dziś usłyszałam, że czarne koty przynoszą kasę. Tylko muszą być co najmniej trzy. :roll:
I nie wierzę już to, że jak czarny kot przebiegnie drogę, to pech. Moje przebiegają mi drogę conajmniej 10 razy na dzień. :mrgreen:

Mruśkowo

Post » Pt maja 13, 2011 16:38 Re: WARSZAWA :)-Mika w drodze ze schronu do TDT.....:)))))))))))

Już to gdzieś pisałam ale w Meksyku a przynajmniej w la Huasteca wierzy się, że czarne koty działają jak swoisty piorunochron.
To znaczy odbijają zło - uroki, magię, czary, pecha i co tam jeszcze chcecie.
Bronią także przed nocą, która jest synonimem niepewności, zagrożenia i złych mocy.

czarny kot - na szczęście :kotek:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Pt maja 13, 2011 17:34 Re: WARSZAWA :)-Mika w drodze ze schronu do TDT.....:)))))))))))

Banerek dla kici :1luvu:

Obrazek

Kod: Zaznacz cały
[url=http://tiny.pl/hfm6f][IMG]http://i.imgur.com/gXYCI.gif[/IMG][/url]

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazek

amyszka

Od: Czw mar 22, 2007 14:26

Post » Pt maja 13, 2011 17:35 Re: WARSZAWA :)-Mika w drodze ze schronu do TDT.....:)))))))))))

amyszka piękny - dzięki :1luvu:

Mruśkowo

[poprzednia][następna]