Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
sky_fifi pisze:dalia pisze:zastanawiałam się co zrobicie żeby nie płacić za swoje niezbyt mądre postępowanie ale już widzę![]()
dalia, please, to nie są kwoty, o które się boje toczy![]()
Chodzi o zasadę.
mirka_t pisze:Kitkowy pyszczek zakrwawiony, http://img705.imageshack.us/img705/2522/p1250934.jpg ale kilka zębów zostało.
Nie podoba mi się takie "cuś" po bokach języka z tyłu, ale wet nic o tych tworach nie mówiał. Nie wiem czy ma tak zostać czy też jest do leczenia.
kota7 pisze:Nie, bo dzieje się to, o co zdaje się niektórym chodzi - koty są po prostu usypiane. Bo nie wierzę, że w tak dużym mieście, gdzie DT są zakocone po kokardę, w schronisku raptem tak mało potrzebujących kotów. I akurat ten temat jest ostatnim nadającym się do kpin i przepychanek, odpuście sobie
Beata pisze:sky_fifi pisze:dalia pisze:zastanawiałam się co zrobicie żeby nie płacić za swoje niezbyt mądre postępowanie ale już widzę![]()
Chodzi o zasadę.
ciekawe, jak byscie moje bazarki dla Agn podliczyly
sky_fifi pisze:Beata, historia dotyczy anulka111 i jej ciągłego wypominania pomocy, jaką wpłaciła. anulka111 napisała, że czuje się oszukana i że żałuje, że pomagała. W tej sytuacji uczciwe jest więc zwrócenie jej wpłaconych kwot, do tego doliczane są odsetki.
Co do rozliczania bazarków, to również uczciwe jest, że skoro anulka111 dostaje zwrot pieniędzy za zakupy na bazarku, to powinna zwrócić zakupione rzeczy. Jak nie zwraca, to nie dostaje zwrotu pieniędzy. Aczkolwiek bazarkowe kwoty, o które chodzi, to takie nieduże są...
O to mi chodziło, kiedy napisałam o zasadach.
Co ma do tego Agn i Ty?
mirka_t pisze:Fredziolina pisze:Mirka, czy wet zalecił Kitkowi antybiotyk?...
Nie zalecił.
sky_fifi pisze:Beata, historia dotyczy anulka111 i jej ciągłego wypominania pomocy, jaką wpłaciła. anulka111 napisała, że czuje się oszukana i że żałuje, że pomagała. W tej sytuacji uczciwe jest więc zwrócenie jej wpłaconych kwot, do tego doliczane są odsetki.
Co do rozliczania bazarków, to również uczciwe jest, że skoro anulka111 dostaje zwrot pieniędzy za zakupy na bazarku, to powinna zwrócić zakupione rzeczy. Jak nie zwraca, to nie dostaje zwrotu pieniędzy. Aczkolwiek bazarkowe kwoty, o które chodzi, to takie nieduże są...
Co ma do tego Agn i Ty?
Co ma do tego Agn i Ty?
MariaD pisze:mirka_t pisze:Fredziolina pisze:Mirka, czy wet zalecił Kitkowi antybiotyk?...
Nie zalecił.
Zmień weta.
Beata pisze:sky_fifi pisze:dalia pisze:zastanawiałam się co zrobicie żeby nie płacić za swoje niezbyt mądre postępowanie ale już widzę![]()
Chodzi o zasadę.
ciekawe, jak byscie moje bazarki dla Agn podliczyly
Beata pisze:Aga, wybaczysz mi?
taki czas...
mirka_t pisze:Jek mogę słać Ci fizjologiczne PW. Nie ma sprawy.
kota7 pisze:Wróciłam ze schroniska. Tam naprawdę jest około 10 kotów (ile dokłądnie, nie dowiedziałam się). Nie chcę się domyślać, dlaczego jest ich tak mało
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Doris2, imatotachi, Tommievog, whimsigothic i 85 gości