Niewidomy Tymonek ['] Odpoczywaj mój najsłodszy kotku.......

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto gru 14, 2010 10:25 Re: Niewidomy Tymonek-kupka nieszczęścia:( Leukocyty 41 .8...???

magdaradek pisze:ja myśle, że jemu trzeba dać spokój. Niech nabierze sił, a później się będzie myślało o salonie piękności :wink:

Też tak myślę, jak to mawiają - z brudu jeszcze nikt nie umarł :wink:
najważniejsze, żeby się wzmocnił.
Obrazek

pisiokot

Od: Śro maja 03, 2006 15:37

Post » Wto gru 14, 2010 10:33 Re: Niewidomy Tymonek-kupka nieszczęścia:( Leukocyty 41 .8...???

w pewnym momencie
sam zacznie o siebie dbać :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek

ruru

Od: Sob gru 29, 2007 20:10

Post » Wto gru 14, 2010 10:39 Re: Niewidomy Tymonek-kupka nieszczęścia:( Leukocyty 41 .8...???

W takim razie nie będę Tymonka maltretować, choć On się tak klei, że martwię się, że to mu przeszkadza.
Ale właściwie oby tylko takie rzeczy mu przeszkadzały...
Najważniejsze, że oczka ma żywsze :love:
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Wto gru 14, 2010 10:52 Re: Niewidomy Tymonek-kupka nieszczęścia:( Leukocyty 41 .8...???

No właśnie. Oczka żywsze, apetyt jest, kupal we właściwym miejscu, same postępy. :ok: :ok:
Higiena to sprawa drugoplanowa. :wink:
Kciukasy nadal trzymam. :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

selene00

Od: Nie gru 13, 2009 13:55

Post » Wto gru 14, 2010 11:35 Re: Niewidomy Tymonek-kupka nieszczęścia:( Leukocyty 41 .8...???

Kochane, znalazłam taki preparat: BB & Recovery Balance
http://sklep.mvet.pl/Preparaty-mineraln ... ery-Balanc

Nigdy go nie stosowałam, ale wydaje się, że Tymusiowi mógłby pomóc. Oczywiście zapytam wetów czy można.
Znacie to? Jakie jest Wasze zdanie?
Tak bym chciała znaleźć cudowny środek, który postawi Tymonka na nogi :oops:

Tatianko, echinacea, o której pisałaś to tabletki, które powinny rozpuszczać się pod językiem. Nie mam pomysłu jak ewentualnie mogłabym Tymusiowi podać. A jak Ty sobie z tym radzisz?
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Post » Wto gru 14, 2010 19:42 Re: Niewidomy Tymonek-kupka nieszczęścia:( Leukocyty 41 .8...???

Asiu kochana,echinaceę możesz rozetrzec na pyłek i podawać z jedzonkiem,które kocio najchętniej zjada,soczek z aloesu do smietanki lub wody.Cieszę się bardzo,że Tymianek żywszy,oby z dnia na dzien było coraz lepiej! :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Śro gru 15, 2010 7:31 Re: Niewidomy Tymonek-kupka nieszczęścia:( Leukocyty 41 .8...???

pozdrowienia dla Tymeczka Obrazek

Patmol

Od: Śro gru 30, 2009 14:03

Post » Śro gru 15, 2010 8:33 Re: Niewidomy Tymonek-kupka nieszczęścia:( Leukocyty 41 .8...???

:ok: :ok: :ok: :ok: za dzisiejszą wizytę u weta.
:lol: :lol: :lol:
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

Post » Śro gru 15, 2010 8:36 Re: Niewidomy Tymonek-kupka nieszczęścia:( Leukocyty 41 .8...???

Bardzo, bardzo dużo :ok: :ok: :ok: ...

tamiss

Od: Śro lut 10, 2010 17:08

Post » Śro gru 15, 2010 8:38 Re: Niewidomy Tymonek-kupka nieszczęścia:( Leukocyty 41 .8...???

Przyłączam się do kciuków. Tymusiu :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Śro gru 15, 2010 9:12 Re: Niewidomy Tymonek-kupka nieszczęścia:( Leukocyty 41 .8...???

Kochane, dziękujemy!!!
Niestety przed chwilą odebrałam telefon z informacją, że dzisiaj naszego weta nie będzie :( i wizyta została przełożona na jutro.
Szkoda, bo bardzo już bym chciała wiedzieć coś więcej. No i zostawiłam Tymusiowi mało jedzonka żeby był gotowy na USG.
No cóż, dokarmię go odpowiednio po powrocie do domu :wink:
Także wyprawa przez zasypany śniegiem Poznań czeka nas jutro. Zabierzemy ze sobą Smużkę, której odnowiły się ranki jakie miała w schronisku :( Może pojedzie z nami ukochana Cioteczka, ale tej pewności nie mamy :wink:
Tymuś się trzyma i nawet już sobie ode mnie odchodzi, gdy zbyt długo go miętolę :oops:
Wczoraj z wielką przyjemnością zajadał woła, oj lubi chłopak mięsiwo :wink: Jak dobrze, że On ma tak wielki apetyt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bardzo mnie cieszy, że jego stan się nie pogarsza, a może nawet troszkę poprawia (czasem tracę pewność czy widzę to, co jest czy to, co chcę widzieć :roll: ) :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Przesyłamy Wam serdeczności i wielkie podziękowania!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wielkie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obrazek Obrazek Obrazek

jerzykowka

Post » Śro gru 15, 2010 9:15 Re: Niewidomy Tymonek-kupka nieszczęścia:( Leukocyty 41 .8...???

Najważniejsze, że się nie pogarsza :ok: :ok: :ok: :ok:
Pycha kroczy przed upadkiem. A za upadkiem kroczy śmieszność... :mrgreen:

WarKotka

Od: Pt lip 31, 2009 20:39

Post » Śro gru 15, 2010 9:21 Re: Niewidomy Tymonek-kupka nieszczęścia:( Leukocyty 41 .8...???

Jak dobrze, że Tymuś ma taki ogromny apetyt :D Jedz Tymeczku kochany i wracaj do zdrowia koteńku :ok: :ok: :ok:
Za jutzejszą wizytę u weta zatem i za całokształt :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Śro gru 15, 2010 9:53 Re: Niewidomy Tymonek-kupka nieszczęścia:( Leukocyty 41 .8...???

Asiu a sił ma troszkę więcej kocinek?
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Śro gru 15, 2010 9:57 Re: Niewidomy Tymonek-kupka nieszczęścia:( Leukocyty 41 .8...???

magdaradek pisze:Asiu a sił ma troszkę więcej kocinek?

Madziu, mnie się wydaje, że od niedzieli Tymianek jest odrobinę żywszy, mniej apatyczny.
To ciągle niewiele, ale jednak cuś... :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek Obrazek Obrazek

jerzykowka

[poprzednia][następna]