MiauKot 2(58+1)-mamy dotację z UM na sterylki-licznik leci:)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto gru 07, 2010 13:25 Re: MiauKot 2(66+2): Zuza ma dom:) poszukujemy DT dla kociaków

Relacja z gry miejskiej "Mania pomagania"
http://malopolskie.ngo.pl/wiadomosc/606505.html

aassiiaa

Od: Pt sty 20, 2006 14:13

Post » Wto gru 07, 2010 14:42 Re: MiauKot 2(66+2): Zuza ma dom:) poszukujemy DT dla kociaków

aassiiaa pisze:Moi drodzy potrzebuję pomocy przy organizacji stoiska dla miaukotów na Ciuchowisku w postaci:
- 4 segregatory A4
- wydrukowanie "dosje" naszych podopiecznych
- transport rzeczy
- osób do pilnowania stoiska
- baner lub roll-up lub coś podobnego
- osób do zaprojektowania ulotek
- osób do pomocy przy "cenowaniu towaru"
- wydrukowanie ulotek
Pomożecie?
Ładnie proszę :D

jeśli wydruk nie w kolorze, to ja chętnie pomogę.
Obrazek

Yasmin

Od: Pon lip 07, 2003 13:35

Post » Wto gru 07, 2010 15:40 Re: MiauKot 2(66+2): Zuza ma dom:) poszukujemy DT dla kociaków

Yasmin pisze:
aassiiaa pisze:Moi drodzy potrzebuję pomocy przy organizacji stoiska dla miaukotów na Ciuchowisku w postaci:
- 4 segregatory A4
- wydrukowanie "dosje" naszych podopiecznych
- transport rzeczy
- osób do pilnowania stoiska
- baner lub roll-up lub coś podobnego
- osób do zaprojektowania ulotek
- osób do pomocy przy "cenowaniu towaru"
- wydrukowanie ulotek
Pomożecie?
Ładnie proszę :D

jeśli wydruk nie w kolorze, to ja chętnie pomogę.

Bardzo, bardzo, bardzo dziękuję :1luvu:
Jak już będę miała projekty to się zgłoszę.

aassiiaa

Post » Śro gru 08, 2010 11:04 Re: MiauKot 2(66+2): Zuza ma dom:) poszukujemy DT dla kociaków

Yasmin, trzymam kciuki za kotecka :ok: Pisz co Ci powiedział wet. Z czego ma ten niedowład jak wyniki dobre ? Weatherwax ma rację, na pewno będzie mu lepiej w miejscu, które zna i lubi.

Barbara Horz

Od: Wto sty 02, 2007 12:39

Post » Czw gru 09, 2010 9:26 Re: MiauKot 2(66+2): Zuza ma dom:) poszukujemy DT dla kociaków

Obrazek

to jest wypis Trakera z lecznicy po pierwszym pobycie. jak wrócił do domu to przestał jeść. znów trafił do kliniki 4 grudnia, odebraliśmy go 7 grudnia z rurką w nosie, specjalnym jedzeniem i antybiotykiem. pojechał do teściowej. wieczorem wyglądał okropnie: w ogóle się nie ruszał, miał załzawione oczy, sikał pod siebie. wczoraj przed południem w jakiś sposób rurę sobie wyciągnął i wieczorem jak go widziałam (już bez rury i bez kołnierza) to był nie ten sam kot: oczy normalne, mruczał przy głaskaniu, chodził, sikał do kuwety. pije wodę, dzisiaj rano zjadł troszkę mięsa (podobno wielkości naparstka). miał mieć dzisiaj wizytę kontrolną ale ostatecznie konsultowaliśmy się tylko telefonicznie, żeby go znów tam nie wozić i dodatkowo stresować. mam nadzieję, że teraz już będzie tylko lepiej.
Obrazek

Yasmin

Post » Czw gru 09, 2010 10:37 Re: MiauKot 2(66+2): Zuza ma dom:) poszukujemy DT dla kociaków

Biedaczek. :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Hipcia

Od: Czw lut 02, 2006 20:28

Post » Czw gru 09, 2010 13:48 Re: MiauKot 2(66+2): Zuza ma dom:) poszukujemy DT dla kociaków

Jakby mi wsadzili rurkę do nosa, to też bym się nie czuła dobrze. :evil: Kocia duma Trakera została poważnie nadszarpnięta, jak sądzę.

To mi przypomina historię jednej kociczki, Asterki, która po sterylce została zapakowana w kaftanik, dla bezpieczeństwa. Gdy po dwóch dobach kotka wciąż tylko leżała w tej samej pozycji, nie jadła, nie piła, nie sikała, jej przerażona pani pobiegła do weta po poradę. "Niech jej pani zdejmie ten kaftanik, tylko pilnuje brzucha. I zakłada tylko na noc" - powiedziała wetka. Kaftanik został zdjęty. Po dziesięciu minutach Asterka ostrożnie wstała, rozejrzała się, zeskoczyła z tapczanu, poszła do miseczki, do kuwety... nie ten kot! Po założeniu kaftanika na noc objawy wróciły - kot przewrócił się na bok i leżał bez ruchu całą noc. Pani wzięła urlop celoem dopilnowania kota, kaftanik wyrzuciła, a kotce wszelkie objawy przeszły bez śladu. Ja wiem, że to jest inna sytuacja, kotka była zdrowa, ale pokazuje, co potrafi zdziałać stres.

:ok: za Trakera!

weatherwax

Od: Pon lip 12, 2004 8:29

Post » Czw gru 09, 2010 16:09 Re: MiauKot 2(66+2): Zuza ma dom:) poszukujemy DT dla kociaków

Yasmin to co piszesz to jakieś ufo. Czasami leczeniem jest odstawienie leczenia ;)

Nastał czas świątecznych telefonów czyli:
Dzień dobry, kiedy i gdzie mogę przyjechać po koteczka?

aassiiaa

Post » Pt gru 10, 2010 9:12 Re: MiauKot 2(66+2): Zuza ma dom:) poszukujemy DT dla kociaków

aassiiaa pisze:Yasmin to co piszesz to jakieś ufo. Czasami leczeniem jest odstawienie leczenia ;)

na to wychodzi. bo kot w coraz lepszej kondycji.

aassiiaa pisze:Nastał czas świątecznych telefonów czyli:
Dzień dobry, kiedy i gdzie mogę przyjechać po koteczka?

ciekawe co będzie po świętach.... :?
Obrazek

Yasmin

Post » Pt gru 10, 2010 22:40 Re: MiauKot 2(66+2): Zuza ma dom:) poszukujemy DT dla kociaków

Yasmin,, mocno trzymam za Trakera :ok: :ok: :ok:
bedzie zdrów chłopak :ok:

a skąd imie? z motoryzacją dużą cuś ? 8)

aassiiaa..za akcje , w których działasz tak intensywnie i na korzyść MiauKota ... WIELKI SZACUN :1luvu: :piwa:

Ja tylko tak skrótowo 8) Dzisiaj Ciach!nieci zostali Jard, Sharpie, Sarah i Chloe (jednocześnie miała operowaną przepukline pepkową).
Elwisek złapał KK i Pipin też.

Muszikieterowie zostali dzisiaj doszczepieni. Okazy zdrowia i wybitnego apetytu. Diabełełki straszne :twisted:

Pepa po zabiegu czuje sie tak jakby go wogóle nie miała..to dobrze. Ma piekne pomarańczowe oczka i pieprzyk z prawej strony pysia..arystokratka pełnym pysiem 8)

No i mniej miłe sprawy:(
W tym tyg. musze rozlokować towarzystwo :(
Pilnie domki dla dwóch dziewczynek KOKOtki i Sody, Wowika no i czwóreczki miziastych, przytulastych kotów.
Prosze :oops: :oops: :oops:
Obrazek Obrazek

Adria

Od: Pt paź 28, 2005 10:59

Post » Pon gru 13, 2010 22:31 Re: MiauKot 2(66+2): Zuza ma dom:) poszukujemy DT dla kociaków

Misz Masz :twisted: Piotruś i Muszkieterowie 8)

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek Obrazek

Chloe po sterylce czuje sie bardzo dobrze. Dziewczynka jest też już zamówiona. Państwo sie przygotowują. Mam nadzieje, że nie bedzie żadnych niespodzianek 8)

Obrazek Obrazek

Sarah jest za to bardzo smutna :( Nie wiem co sie dzieje. Tłumacze sobie, że to wina kubraczka. Przy mnie sie załatwiła i troche zjadla. Jak je wypusciłam na mieszkanie zaległa na kanapie i nie chciała sie ruszyć stamtąd. Nic jej nie interesowało oprócz kontaktu ze mna...lizała mnie po rekach i głośno mruczała. Tak bardzo jest spragniona kontaktu z człowiekiem a ja nie jestem w stanie w tej chwili jej tego zapewnić:(

Obrazek Obrazek

Yard i Sarah

Pepa i Milka

Elwis...w łóżku na kołderce 8)

Obrazek Obrazek

Piotruś, piekny, mądry...skaczący na gnyk gościom 8) :twisted:

Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek

Adria

Post » Pon gru 13, 2010 23:06 Re: MiauKot 2(66+2): Zuza ma dom:) poszukujemy DT dla kociaków

Wacuś - niegdyś Miaukotek - pojechał do weta; drapał się podejrzanie po uszkach. Jego pani postawiła transporterek w przedpokoju i powiedziała: "Wacusiu, idziemy do weta". No to Wacuś wszedł do środka (sam!) i usiadł. U weta był najgrzeczniejszym kotkiem świata, wszystko pozwalał sobie robić (okazało się, że ma zapaleniu uszu, obydwu). Po powrocie do domu żadnych fochów nie stroił, biegał i bawił się jak zwykle.
Pani mówi, że to jest nieprawdopodobnie cudowny kotek! :D

weatherwax

Post » Pon gru 13, 2010 23:11 Re: MiauKot 2(66+2): Zuza ma dom:) poszukujemy DT dla kociaków

weatherwax pisze:Wacuś - niegdyś Miaukotek - pojechał do weta; drapał się podejrzanie po uszkach. Jego pani postawiła transporterek w przedpokoju i powiedziała: "Wacusiu, idziemy do weta". No to Wacuś wszedł do środka (sam!) i usiadł. U weta był najgrzeczniejszym kotkiem świata, wszystko pozwalał sobie robić (okazało się, że ma zapaleniu uszu, obydwu). Po powrocie do domu żadnych fochów nie stroił, biegał i bawił się jak zwykle.

no w końcu to MiauKotek :1luvu: a nasze koty są dobrze wychowane :)
Ciesze sie bardzo, że miał takie szczeście i dał szczeście innym.

weatherwax, to dzieki Tobie :1luvu:
Obrazek Obrazek

Adria

Post » Wto gru 14, 2010 16:02 Re: MiauKot 2(66+2): Zuza ma dom:) poszukujemy DT dla kociaków

Adria pisze:
weatherwax pisze:Wacuś - niegdyś Miaukotek - pojechał do weta; drapał się podejrzanie po uszkach. Jego pani postawiła transporterek w przedpokoju i powiedziała: "Wacusiu, idziemy do weta". No to Wacuś wszedł do środka (sam!) i usiadł. U weta był najgrzeczniejszym kotkiem świata, wszystko pozwalał sobie robić (okazało się, że ma zapaleniu uszu, obydwu). Po powrocie do domu żadnych fochów nie stroił, biegał i bawił się jak zwykle.

no w końcu to MiauKotek :1luvu: a nasze koty są dobrze wychowane :)
Ciesze sie bardzo, że miał takie szczeście i dał szczeście innym.

On wszystkich lubi i wszyscy lubią jego. Idealnie się zgadza ze swoją panią i z innymi członkami rodziny też. :) :kotek:

weatherwax

Post » Śro gru 15, 2010 5:43 Re: MiauKot 2(66+2): Zuza ma dom:) poszukujemy DT dla kociaków

jaki grzeczny Wacuś - nie do uwierzenia!

Adria śliczne kotki, oby Sara szybko doszła do siebie :ok: choć ślicznie wygląda w kaftaniku 8)

u nas wszystko dobrze: traker doszedł do siebie i rozdziera się przy misce co chwilę dopraszając się jedzenie... znów przytyje :evil: prosiłam teściową żeby mu nie ulegała, ale jak jest to się dowiem jak go zważę. w sobotę go odbieramy - dość wakacji, pora wracać do domu.
Obrazek

Yasmin

[poprzednia][następna]