Rudasek BEZ oczu / "operacja" emigracja ;)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie lip 04, 2010 9:33 Re: Rudasek BEZ oczu / "operacja" emigracja ;)

:D Sprawa zamknięta, Rudasek - Garfield jedzie do mnie, to jest już moja kitucha i go już nikomu nie oddam i basta :mrgreen:

[b]Relacje z podróży i nowinki z nowego MOJEGO DOMU będziemy na bierzaco relacjonować.

Już nie możemy się doczekać KOTKA u Nas W DOMU :ryk: :ryk: :ryk:[/color]
[/b]

KOT MA JUŻ NOWY STAŁY DOM
Obrazek

ALICJA Borgelt

Od: Wto cze 09, 2009 20:16

Post » Nie lip 04, 2010 9:34 Re: Rudasek BEZ oczu / "operacja" emigracja ;)

:dance: :dance2: :dance: :dance2: :dance:
...

CoToMa

Od: Pon sie 21, 2006 14:34

Post » Nie lip 04, 2010 9:34 Re: Rudasek BEZ oczu / "operacja" emigracja ;)

ALICJA Borgelt pisze::D Sprawa zamknięta, Rudasek - Garfield jedzie do mnie, to jest już moja kitucha i go już nikomu nie oddam i basta :mrgreen:

[b]Relacje z podróży i nowinki z nowego MOJEGO DOMU będziemy na bierzaco relacjonować.

Już nie możemy się doczekać KOTKA u Nas W DOMU :ryk: :ryk: :ryk:[/color]
[/b]

KOT MA JUŻ NOWY STAŁY DOM

:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: wierzyłam że tak będzie :ok: :ok: :ok: :ok:

jessi74

Od: Sob kwi 11, 2009 23:21

Post » Nie lip 04, 2010 9:53 Re: Rudasek BEZ oczu / "operacja" emigracja ;)

ALICJA Borgelt pisze:[b]:D Sprawa zamknięta, Rudasek - Garfield jedzie do mnie, to jest już moja kitucha i go już nikomu nie oddam i basta :mrgreen:

Bardzo się cieszę, że sprawa się w końcu wyjaśniła i Rudy trafi do nowego STAŁEGO domku :kotek:
Mam nadzieję, że Operacja Emigracja przebiegnie bez zakłóceń ... trzymam za Was kciuki :ok:

Willow_

Od: Nie maja 23, 2010 18:06

Post » Nie lip 04, 2010 10:07 Re: Rudasek BEZ oczu / "operacja" emigracja ;)

dziękujemy :1luvu:
Będzie dobrze, nie on pierwszy i nie ostatni, a my sobie poradzimy :ok:
Obrazek

ALICJA Borgelt

Post » Nie lip 04, 2010 10:09 Re: Rudasek BEZ oczu / "operacja" emigracja ;)

uwielbiam podczytywać na takich wątkach :mrgreen:
i lubię takich zdecydowanych Dużych :ok:

iwona66

Od: Pt paź 23, 2009 15:40

Post » Nie lip 04, 2010 10:16 Re: Rudasek BEZ oczu / "operacja" emigracja ;)

Do wątku Misi i Mruczka mało kto zagląda. Nie mam przekonania, że Witt-1981 zdoła uchronić je przed wyrzuceniem na ulicę. Niedługo świat tych kotów runie.
Obrazek<=klik
Obrazek

mirka_t

Od: Pon gru 20, 2004 18:21

Post » Nie lip 04, 2010 10:20 Re: Rudasek BEZ oczu / "operacja" emigracja ;)

...

CoToMa

Od: Pon sie 21, 2006 14:34

Post » Nie lip 04, 2010 10:40 Re: Rudasek BEZ oczu / "operacja" emigracja ;)

ALICJA Borgelt pisze:dziękujemy :1luvu:
Będzie dobrze, nie on pierwszy i nie ostatni, a my sobie poradzimy :ok:

Kotek jedzie do domu ,który był DT dla kotów, dodam chorych kotów :( , DT dla maluszków karmionych smoczkiem, tu mam duże doświadczenie :D , ten kto miał pod opieką takie maleństwa, to wie ile to pracy...
Jednym z takich TYMCZASÓW jest mój Misiek, który zaliczył wszelkie choroby świata i był okres bardzo ciężki :roll: dla mnie i dla kota,że przez 3 tygodnie jeśdziliśmy z nim codziennie do Wetta... Wiem, co to znaczy bardzo bardzo :( CHORY KOT.
Biegunki, wymioty i krew...tak to już przerabiałam :lol:

Wiem co się czuje jak się traci ukochanego dzikiego kota, którego się wykarmiło....

Rudasek już chyba niczym złym mnie nie może zaskoczyć,jak już to tylko pozytywnie :ok

Tak my KOCIARY tak już mamy :kotek: :kotek: :kotek:
Obrazek

ALICJA Borgelt

Post » Nie lip 04, 2010 10:50 Re: Rudasek BEZ oczu / "operacja" emigracja ;)

no to skoro takie super wieści to zdejmuję ogłoszenia... :ok:
A tak na marginesie to ja mam dwa maluszki do wydania jak by jeden Rudasek nie wystarczył :wink:
Rudaskowi i rodzince wszystkiego naj :ryk:
Obrazek[b]

becia_73

Od: Sob lis 28, 2009 8:31

Post » Nie lip 04, 2010 11:00 Re: Rudasek BEZ oczu / "operacja" emigracja ;)

Siedziałam cicho, bo bałam się,że swoim postem wywołałam burzę.Alicjo, :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: Ani przez chwilę nie wątpiłam,że będziecie cudownym domkiem, ale bałam się o czyjeś urażone ambicje.To chore.a o podróż jestem spokojna,na pewno zadbacie,żeby kotu było wygodnie.Najważniejsze,że będzie miał dom i to taki z prawdziwego zdarzenia.
Właśnie,a co z pozostałymi kotkami? Teściowa wyrzuci na ulicę, a winą za to zostanie obarczone forum.Bo tu przecież sami profesjonaliści,którzy mają domki i tylko od ich dobrej woli zależy,który kot będzie miał dom.Tak wynikało z postów,prawda?
Nowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=217527 Zapraszam

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17

Post » Nie lip 04, 2010 11:53 Re: Rudasek BEZ oczu / "operacja" emigracja ;)

Ja odniosłam wrażenie, że była tu prowadzona walka :| , o to że Kot ma jechać za granicę :!: ,a mie o samego kota :(
Bo właśnie taki powód podali właściciele oddając kota...
Uważam, że nie było by takiego zamieszania, gdyby DS znajdował się w Polsce, sprawy już dawno by nie było 8)

szkoda tylko,że takiego samego zaangarzowanie nie ma w sprawie pozostałej trójki kotów :(

Wiem co , mówię, apeluje do właścicieli, trochę więcej zaangarzowania... wszystko można pogodzić, dobry plan i do dzieła

ogłoszenia i jeszcze raz ogłoszenia - informacja czyni cuda :ok:

[url]viewtopic.php?f=1&t=113252[/url] one tez są ważne :!:
Obrazek

ALICJA Borgelt

Post » Nie lip 04, 2010 12:09 Re: Rudasek BEZ oczu / "operacja" emigracja ;)

ewar pisze:Siedziałam cicho, bo bałam się,że swoim postem wywołałam burzę.Alicjo, :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: Ani przez chwilę nie wątpiłam,że będziecie cudownym domkiem, ale bałam się o czyjeś urażone ambicje.To chore.a o podróż jestem spokojna,na pewno zadbacie,żeby kotu było wygodnie.Najważniejsze,że będzie miał dom i to taki z prawdziwego zdarzenia.
Właśnie,a co z pozostałymi kotkami? Teściowa wyrzuci na ulicę, a winą za to zostanie obarczone forum.Bo tu przecież sami profesjonaliści,którzy mają domki i tylko od ich dobrej woli zależy,który kot będzie miał dom.Tak wynikało z postów,prawda?

To co napisałaś rzeczywiście jest chore, jedno zasadnicze pytanie to chyba nasz problem, a nie Twój - prawda?
a więc nie możesz pomóc? w porządku ale nie oceniaj jeśli sama nie chcesz być później tak samo traktowana...

ps. o jakich dokładnie ambicjach piszesz (śmiech)? - bardzo chętnie poczytamy:))
Czy na wątku na którym Asia była obrażana też byłaś? i w podobny sposób się do niej odnosiłaś?
Ostatnio edytowano Nie lip 04, 2010 12:22 przez Witt-1981, łącznie edytowano 1 raz

Witt-1981

Od: Wto cze 01, 2010 14:39

Post » Nie lip 04, 2010 12:12 Re: Rudasek BEZ oczu / "operacja" emigracja ;)

ALICJA Borgelt pisze:Ja odniosłam wrażenie, że była tu prowadzona walka :| , o to że Kot ma jechać za granicę :!: ,a mie o samego kota :(
Bo właśnie taki powód podali właściciele oddając kota...
Uważam, że nie było by takiego zamieszania, gdyby DS znajdował się w Polsce, sprawy już dawno by nie było 8)

szkoda tylko,że takiego samego zaangarzowanie nie ma w sprawie pozostałej trójki kotów :(

Wiem co , mówię, apeluje do właścicieli, trochę więcej zaangarzowania... wszystko można pogodzić, dobry plan i do dzieła

ogłoszenia i jeszcze raz ogłoszenia - informacja czyni cuda :ok:

[url]viewtopic.php?f=1&t=113252[/url] one tez są ważne :!: