Adopcje Puchatkowa VI..

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob mar 27, 2010 19:54 Re: Adopcje Puchatkowa VI.. zajrzyjcie na 2 stronę.. :((((((((((

Ejjjjj, Iwop..... to niesprawiedliwe :evil:

Mi sie trafiają same klasyki, kurka: bure, buro-białe, czarno-białe i czarne. Jedna jedyna kremowa Kleosia sie wyłamuje........ :|
kontakt telefoniczny: 786 116 007 Obrazek

Jeśli komuś coś zalegam (bazarek itp) proszę o kontakt- skleroza ;)

ulvhedinn

Od: Śro wrz 13, 2006 19:09

Post » Sob mar 27, 2010 20:06 Re: Adopcje Puchatkowa VI.. zajrzyjcie na 2 stronę.. :((((((((((

no nie wiem... Ja naprawdę nie moge zapomniec mojego pierwszego kontaktu z miau, kiedy chciałam zaadoptowac Mietuska na 3 łapkach. To był taki cudny, pręgowany burasek. Ale na adopcje się nie zgodzono, bo miałam onkę i psy na tymczasie... Oczywiście rozumiem, ale Miętusek zapadł mi głęboko w serce.
Nie wiem jak to sie stało - byłam zawsze bardziej dogo (chociaż jako wege, kocham wszystkie zwierzaki i marzę o świni), ale dzięki perskiemu Synkowi i wrednowatej Malwisi nie kocham kotów. JA JE UBÓSTWIAM. Koty są bezwzględnie doskonałe.

iwop

Od: Sob lut 24, 2007 19:47

Post » Sob mar 27, 2010 20:14 Re: Adopcje Puchatkowa VI.. zajrzyjcie na 2 stronę.. :((((((((((

Jasmina pisze:....ciiiiiiii......korzystając z tego, że nie ma p. Serniczek, chciałabym się przyznać, że tak naprawdę nie lubię SERNIKÓW, .....a moje ulubione słodycze to AAAAMSY....... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

PS: Wszelkie plotki pojawiające się na Forum, jakobym była dwulicowa, śliska, podstępna i wredna to pomówienia : 8O 8O

jakie pomówienia 8O to szczera prawda...niedawno S.P. Jasmina pisała, że lubi makowce, to dwulicowość i podstępna natura :P
Obrazek ObrazekObrazekObrazek Obrazek

Pumeczku kochany... cały dom jest taaaki pusty bez Ciebie (*)

Basica

Od: Czw lis 27, 2008 20:37

Post » Sob mar 27, 2010 20:19 Re: Adopcje Puchatkowa VI.. zajrzyjcie na 2 stronę.. :((((((((((

Jasmina pisze:....ciiiiiiii......korzystając z tego, że nie ma p. Serniczek, chciałabym się przyznać, że tak naprawdę nie lubię SERNIKÓW, .....a moje ulubione słodycze to AAAAMSY....... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

PS: Wszelkie plotki pojawiające się na Forum, jakobym była dwulicowa, śliska, podstępna i wredna to pomówienia : 8O 8O

przeczytałam.....
Obrazek
Serniczek

Post » Sob mar 27, 2010 20:27 Re: Adopcje Puchatkowa VI.. zajrzyjcie na 2 stronę.. :((((((((((

iwop pisze:Ja w ogóle ciast nie lubię, ale serniki bardzo! :1luvu: Chociaż powinnam się drastycznie odchudzać!

Mnie to się trafił tymczas! Tylko pozazdrościć! :lol:

Obrazek

Oba cudne! Tylko który to rezydent a który tymczas? :oops: bom sie pogubiła.

Jek

Od: Czw paź 23, 2008 19:18

Post » Sob mar 27, 2010 20:39 Re: Adopcje Puchatkowa VI.. zajrzyjcie na 2 stronę.. :((((((((((

Rezydent - Syneczek siedzi w budce, Pomponik chce zwrócić jego uwagę, ale to trudna sprawa...

niestety Synek to pers ogolony, bo niestety nigdy nie zgadza się na czesanie :roll: Nawet musiałam 2 szwy z tej okazji na rękę zakładać, ale co robić... To mężczyzna mojego życia :1luvu:

iwop

Od: Sob lut 24, 2007 19:47

Post » Sob mar 27, 2010 21:12 Re: Adopcje Puchatkowa VI.. zajrzyjcie na 2 stronę.. :((((((((((

Chciałam podziękować Puchatkom,za okazaną pomoc dla Cypisa. Za podarowane 100 zł,kupiłam pastę Uro-pet, i 2kg paczkę Urinary. :1luvu:
Obrazek

cypisek

Od: Czw lut 26, 2009 18:44

Post » Sob mar 27, 2010 21:51 Re: Adopcje Puchatkowa VI.. zajrzyjcie na 2 stronę.. :((((((((((

zyczymy zdrówka dla Cypisa :D
Serniczek

Post » Nie mar 28, 2010 11:09 Re: Adopcje Puchatkowa VI.. zajrzyjcie na 2 stronę.. :((((((((((

do adopcji od zaraz........viewtopic.php?f=20&t=109521
bardzo dziekuję Basicy za zakup na poprzednim bazarku pastelowym :D
Serniczek

Post » Nie mar 28, 2010 15:51 Re: Adopcje Puchatkowa VI.. zajrzyjcie na 2 stronę.. :((((((((((

Serniczek pisze:do adopcji od zaraz........viewtopic.php?f=20&t=109521
bardzo dziekuję Basicy za zakup na poprzednim bazarku pastelowym :D

ale, że co, że tak wygląda Jasmina :roll: ???????????/
Obrazek

Ruach

Od: Pt sty 05, 2007 8:40

Post » Nie mar 28, 2010 15:54 Re: Adopcje Puchatkowa VI.. zajrzyjcie na 2 stronę.. :((((((((((

kto wie.... kto wie.... 8)
Serniczek

Post » Nie mar 28, 2010 16:09 Re: Adopcje Puchatkowa VI.. zajrzyjcie na 2 stronę.. :((((((((((

Serniku, jeszcze raz: dzięki za podrzucenie pomysłu :oops: I w ogóle...

Persiczka - Inga - jest aktualnie po wycięciu jednej listwy mlecznej, czeka ją jeszcze druga taka operacja :(
Kocina ma pod górkę: najpierw umarła jej opiekunka, skołtuniona i zaniedbana trafiła w grudniu minionego roku pod opiekę Adrii. Zainstalowała się w wannie. Tam czuła się najbezpieczniej :(
cz.1. historii Ingi

Kiedy doszła do siebie, pokazując, jaką potrafi być proludzką gadatliwą przylepą, potrafiącą żyć w zgodzie z innymi kotami i psami, zachowując jednak persią godność i nie darząc jednako swoimi względami wszystkich ;) , pojawiły się problemy zdrowotne: cz. 2. .

Przeprowadzono operację( cz.3. ) , po której koteńka - mimo rozmiarów cięcia - radzi sobie całkiem dobrze (cz.4. ) 8) i korzysta z uprzywilejowanej pozycji kociej rekonwalescentki :lol: .

To nie koniec jej historii, gdyż jak tylko stanie na nogi, czeka ją wycięcie drugiej listwy. Do tego USG wykonane przed operacją wykazało obecność torbieli w jednej z nerek :( Sporo, jak na jednego ośmioletniego osieroconego kota :( .

A oto Inga:
Obrazek Obrazek

Inne zdjęcia.

edit: no i oczywiście Inga szuka swojego stałego Domu...

EwKo

Od: Śro paź 19, 2005 21:52

Post » Nie mar 28, 2010 16:26 Re: Adopcje Puchatkowa VI.. zajrzyjcie na 2 stronę.. :((((((((((

Bieeeedna Ingusia - auuuuuć, do tego na jej miejscu żądałabym CHIRURGA PLASTYCZNEGO, a coooo :ok:

Co do portretu - no może czasami rzeczywiście poniekąd odrobinę jestem podobna :oops: , ale zazwyczaj DOBRY PODKŁAD I KOREKTOR wystarcza :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Jasmina

Post » Nie mar 28, 2010 17:12 Re: Adopcje Puchatkowa VI.. zajrzyjcie na 2 stronę.. :((((((((((

podkładu,podkładu.....korektora.... tia..... :lol: (dziękuję Jasminie za zakup na moim bazarku)
biedna Ingusia..... :?
Serniczek

Post » Nie mar 28, 2010 19:01 Re: Adopcje Puchatkowa VI.. zajrzyjcie na 2 stronę.. :((((((((((

HALOOOOOO !!!! Ja tym razem wyjątkowo bez wygłupów - znowu SchronWro str.56 pers znaleziony na ulicy :roll:
Czy oni to w tym Wrocku robią SPECJALNIE żeby Puchatkowo miało zajęcie :roll:
Jasmina

[poprzednia][następna]