Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
IKA 6 pisze:Jutro Gosiara jedzie na wyzyte przedadopcyjna do przyszłego domku Brytanka. Domek znowu dzwonił i sie dopytywał o kocurka. Wstepnie umówiliśmy sie na dostawę Brytanka 2.01. po południu. Justynko czy Wam to odpowiada, bo musze potwierdzić
justyna8585 pisze:IKA 6 pisze:Jutro Gosiara jedzie na wyzyte przedadopcyjna do przyszłego domku Brytanka. Domek znowu dzwonił i sie dopytywał o kocurka. Wstepnie umówiliśmy sie na dostawę Brytanka 2.01. po południu. Justynko czy Wam to odpowiada, bo musze potwierdzić
Jeszcze nie wiem, mojemu kierowcy umiera Babcia i nie wiem jak to będziesiedzi teraz w Kielcach.W związku z tym bez dachu nad głową będą 2 koty ze studni,które miała u siebie
ja siedze i rycze,ale nie o jego babcie,tylko o te koty,bo nie ma co z nimi zrobić i czeka je uśpienie
zaraz założe watek,ale to pewnie nic nie da,bo te koty boją się ludzi
IKA 6 pisze:Musze pomysleć
IKA 6 pisze:Dzisiaj dzwoniła Gosiara po wizycie w domku Brytanka. Pan sympatyczny, dziecko nie może sie już doczekać, reszta też. Duży piekny dom i ogród. Ale do Ogrodu kot nie pójdzie bo zbrudzi futerko![]()
A więc 2 stycznia Brytanek jedzie do swojego domku
Użytkownicy przeglądający ten dział: kasiek1510 i 1159 gości