Gliwice.Murzynek już w DS. Następny czarny mały grzdylek:(((

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob cze 06, 2009 11:40

Już wiem wszystko, posprawdzałam :wink:
Psotka 23.02.2009 - 8.04.2015 [*]
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=88961

ObrazekObrazek

Amanda_0net

Od: Pon mar 13, 2006 20:56

Post » Sob cze 06, 2009 11:42

za domek dla Czarusia! :ok:

Fredziolina

Od: Śro kwi 13, 2005 19:24

Post » Sob cze 06, 2009 14:52

Czaruś już bardzo stęskniony czeka w kontenerku... wymiziałam go jeszcze... strasznie się chłopak leni.. .chyba ze stresu tak... ale na rękach się wtula w dłonie i mruczy...
Obrazek ObrazekObrazek

.../\„,„/\ εїз ~
...( =';'=)
.../*♥♥*\
.(.|.|..|.|.)...(◕◡◕) ɯǝʇsǝɾ ɔęıʍ ęzɔnɹɯ

halbina

Od: Śro maja 23, 2007 22:26

Post » Sob cze 06, 2009 19:25

no my jesteśmy zdecydowani!!! jak najbardziej!!! nasze jedyne wahania wynikały z tego by Czaruś miał domek naj naj naj!!! ja nawet dziś mówiał Bzykowi do uszka że może przyjedzie do niego nowy braciszek...i prosiłam by był grzeczny, opiekuńczy...by nie pozwalał sie oddalać od domku...by nie fukał , nie łapoczynił...obiecał że się postara być jak najlepszych bratem :)

ja mma nawet cichą nadzieję, że Bzyk będzie mniej się włóczył poza ogrodem przy drugim kociaku bo ostatnio jest niemożliwy...pierwsze kroki hop za furtę i myk do sklepu ogrodniczego buszować w różach i innech roślinkach...

czy decyzja ostateczna już zapadła w takim razie? jeśli tak... kiedy kota przyjeżdża...???

i prosze o miziaczki dla czzarnulka.
Obrazek Obrazek
Banda Iduli zaprasza do NASZEGO wątku

Idula

Od: Śro gru 10, 2008 10:48

Post » Sob cze 06, 2009 21:01

Idula pisze:no my jesteśmy zdecydowani!!! jak najbardziej!!! nasze jedyne wahania wynikały z tego by Czaruś miał domek naj naj naj!!! ja nawet dziś mówiał Bzykowi do uszka że może przyjedzie do niego nowy braciszek...i prosiłam by był grzeczny, opiekuńczy...by nie pozwalał sie oddalać od domku...by nie fukał , nie łapoczynił...obiecał że się postara być jak najlepszych bratem :)

ja mma nawet cichą nadzieję, że Bzyk będzie mniej się włóczył poza ogrodem przy drugim kociaku bo ostatnio jest niemożliwy...pierwsze kroki hop za furtę i myk do sklepu ogrodniczego buszować w różach i innech roślinkach...

czy decyzja ostateczna już zapadła w takim razie? jeśli tak... kiedy kota przyjeżdża...???

i prosze o miziaczki dla czzarnulka.

Decyzja zapadła, nie będę patrzyła na Gliwicki domek, bo raz sie odzywa a jak pytam o ostateczną decyzję to milczenie.
Potem znowu pytanie, czy ogłoszenie jest aktualne :evil:
Taki to i domek byłby, dzisiaj wzięli by kota a jak by coś się im nie spodobało to pewnie by oddali :?

Oświadczam wszem i wobec, że Czaruś będzie mieszkańcem Zielonki :D
Transport byłby w sobotę 12 czerwca jeszcze do obgadania, to taka wstępna data. Oczywiście potrzebny będzie transporterek, bo Czaruś pojedzie w moim. Chyba, że domek mi go odeśle pocztą :wink:
Nie mam drugiego a muszę z Psotką do weta jeździć.
Chyba bezpieczniej by było gdyby Czaruś dotarł jednak na miejsce w moim, bo miałby i kocyk i budkę do chowania na początek z naszym zapachem. Nie czułby się tak zagubiony. Od razu mówię, że Czaruś to taki wieczny gaduła i maruda, nie miauczy jedynie kiedy śpi :lol: A tak na poważnie to on po prostu w taki sposób się komunikuje z człowiekiem.Inaczej nie potrafi :wink:
Moje towarzystwo przyjęło go dzisiaj jakby się w ogóle nie rozstawali.Wspólne obwąchanie i wszystko,aż się zdziwiłam 8O
Żadnych wrzasków, żadnych dąsów i prychań normalnie idylla :D
Potem dzikie gonitwy z Psotką :smiech3:
Jeśli sa jakieś pytania od domku to proszę, bo może o czymś zapomniałam...aaa Czaruś bardzo lubi mokrą karmę :) Suchą też nie gardzi ale mokrą uwielbia. Nie wie z kolei co to mięsko :wink:
Idę poodpoczywać bo miałam stresujący i męczący dzień dzisiaj. Czaruś leży w tej chwili koło mnie i cały czas stara się wepchnąć mi na kolana :twisted: I poznał mnie od razu jak tylko wyszedł z transporterka, zaczął się łasić :wink:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

--------------------------------------------------------
Zapraszam do Bazarku dla Tuptusia
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?p=4510322#4510322

ObrazekObrazek

Amanda_0net

Post » Sob cze 06, 2009 21:22

Bardzo sie cieszę, że mogłam gościć Czarusia! Uroczy z niego miziak i rzeczywiście gaduła... Szkoda, że musiał siedzieć w pokoiku zamiast z nami na rogówce...
Obrazek ObrazekObrazek

.../\„,„/\ εїз ~
...( =';'=)
.../*♥♥*\

halbina

Post » Sob cze 06, 2009 21:34

Halbinko a ja jeszcze raz bardzo Ci dziękuję za DT dla Czarusia, bo nie miałby się gdzie podziać, chyba że u Gosi w stajni :wink: :D

ObrazekObrazek

Amanda_0net

Post » Sob cze 06, 2009 21:39

Amando, chciałam Ci wkleić link, że ktoś na Śląsku szuka czarnego kocurka, ale widzę, że już decyzja podjęta :wink: Ale możesz zobaczyć :wink: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=94507

Za najlepszy domek dla Czarusia :ok:
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Od: Czw wrz 13, 2007 14:07

Post » Sob cze 06, 2009 22:00

Dziękuję, ale ona szuka małego kotka a Czaruś ma około roku :wink:

ObrazekObrazek

Amanda_0net

Post » Sob cze 06, 2009 23:17

dobrze w takim razie informuję moją Mam że trza szykować wszytko na przybycie nowego Gościa. cieszę się bardzo.

jak juz będzie coś wiadomo proszę o szczegóły dot podróży.
czy Twoj transporter mogłaby zabrać z powrotem osoba która będzie wiozła Czarusia? myślę że tak trafiłby najszybciej do Ciebie z powrotem. Czaruś zostałby zabrany z dworca (czy też innego miejsca spotkania/odbioru) w naszym transporterze. chyba że masz lepsze sugestie :)

dobrze, czekam na szczegóły. i cieszę się bardzo! gdyby cokolwiek się zmieniało w kwestii drugiego domku prosze o wieści.

ah więc Mam będziemiała teraz dwie gaduły bo Bzyk tez tak się komunikuje, prawie wogóle nie miauczy :)

buziaki i dobranoc!
Obrazek Obrazek

Idula

Post » Nie cze 07, 2009 13:39

Idula pisze:dobrze w takim razie informuję moją Mam że trza szykować wszytko na przybycie nowego Gościa. cieszę się bardzo.

czy Twoj transporter mogłaby zabrać z powrotem osoba która będzie wiozła Czarusia? myślę że tak trafiłby najszybciej do Ciebie z powrotem. Czaruś zostałby zabrany z dworca (czy też innego miejsca spotkania/odbioru) w naszym transporterze. chyba że masz lepsze sugestie :)

dobrze, czekam na szczegóły. i cieszę się bardzo! gdyby cokolwiek się zmieniało w kwestii drugiego domku prosze o wieści.

ah więc Mam będzie miała teraz dwie gaduły bo Bzyk tez tak się komunikuje, prawie w ogóle nie miauczy :)

buziaki i dobranoc!

Jak już się konkretnie umówię co do transportu to dam znać.
Z transporterkiem też nie wiem, jak zrobić, żeby nie obarczać nim osoby która będzie wiozła Czarka. Musiała by go nosić ze sobą a nie wiem jakie ma plany :( Może weź Czarka w moim i mi odeślesz pocztą? Wiem, że to kłopot ale za koszta wysyłki Ci zwrócę. To chyba z 10-12 złoty będzie wysyłką paczką.
A co to znaczy, że Bzyk nie miauczy? Czaruś właśnie miauczy i grucha jak gołąbek. Rzadko kiedy NIE MIAUCZY :twisted: :wink: :D
Noc minęła spokojnie. Czaruś spał w dużym pokoju ale nad ranem jak Psotka zaczęła szaleć to poszedł do małego, bo bym do rana oka nie zmrużyła. Teraz śpią sobie wszystkie bo deszcz pada a w czasie deszczu koty najbardziej lubią spać :P :wink:

ObrazekObrazek

Amanda_0net

Post » Nie cze 07, 2009 14:21

u nas też leje, stadko poległo... idę w ich ślady... :wink:
Obrazek ObrazekObrazek

.../\„,„/\ εїз ~
...( =';'=)
.../*♥♥*\

halbina

Post » Nie cze 07, 2009 14:45

Amanda_0net pisze:
Idula pisze:dobrze w takim razie informuję moją Mam że trza szykować wszytko na przybycie nowego Gościa. cieszę się bardzo.

ah więc Mam będzie miała teraz dwie gaduły bo Bzyk tez tak się komunikuje, prawie w ogóle nie miauczy :)

buziaki i dobranoc!

Jak już się konkretnie umówię co do transportu to dam znać.
Z transporterkiem też nie wiem, jak zrobić, żeby nie obarczać nim osoby która będzie wiozła Czarka. Musiała by go nosić ze sobą a nie wiem jakie ma plany :( Może weź Czarka w moim i mi odeślesz pocztą? Wiem, że to kłopot ale za koszta wysyłki Ci zwrócę. To chyba z 10-12 złoty będzie wysyłką paczką.
A co to znaczy, że Bzyk nie miauczy? Czaruś właśnie miauczy i grucha jak gołąbek. Rzadko kiedy NIE MIAUCZY :twisted: :wink: :D
Noc minęła spokojnie. Czaruś spał w dużym pokoju ale nad ranem jak Psotka zaczęła szaleć to poszedł do małego, bo bym do rana oka nie zmrużyła. Teraz śpią sobie wszystkie bo deszcz pada a w czasie deszczu koty najbardziej lubią spać :P :wink:

dobrze niechaj będzie, odeślę pocztą (koszt biorę na siebie), mam nadzieję ze dojdzie szybko.

Bzyk nie miauczy tylko tak jęczy i wyje... a Szaraczek z kolei prawie w ogóle nie miauczy ale grucha jak gołąbek :))
ja uwielbiam gadułki :)
na priv wysyłam mój tel kontakt., w razie czego bo w przeciągu dwóch nast dni mam młyn w pracy a po pracy konferencję...więc może byc ciężko z netem...
Obrazek Obrazek

Idula

Post » Pon cze 08, 2009 11:47

A wiesz, że 12 czerwca to nie sobota, tylko piątek :?: :twisted:
Pasuje Ci odbiór Czarusia? W Warszawie na Centralnym pociąg będzie około 13:50 w piątek, nie wiem na którym peronie to byś musiała sprawdzić. InterCity.

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

ObrazekObrazek