K-ów, Ines - FIP? :-( trzymamy kciuki koteńko!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob maja 02, 2009 21:50

a, właśnie kotka z Krakusa miała umówiona sterylkę na poniedziałek zamiast szczepienia to tez pewnie już porobione, a właśnie minęły 3 tygodnie od wyleczenia jej z zapalenia płuc i można było ją ciachnąć. Krew mnie zaraz zaleje :evil:

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Sob maja 02, 2009 21:54

Obrazek

mjs

Od: Pon kwi 03, 2006 17:46

Post » Sob maja 02, 2009 21:55

Antypatyczna pisze:
Tunisia pisze:chyba muszę jeszcze raz przewertować wątki w sprawie tej kotki z niebieską obróżką bo mi to nie daje spokoju - bo mamy kotkę bo wypadku (niedowład łapek ale już jest o niebo lepiej) i dowiedziałam się że ona w chwili przyjęcia miała właśnie niebieską obróżkę,
BTW kota Antypatycznej nie ma w schronisku bo prawie codziennie to sprawdzam, w moich okolicach wrocławsko-kleparzowych też się rozglądam

Patka, podałabyś mi na pw Twój tel albo mejla, do umieszczenia w ogłoszeniach Dalii

Dziękuję.
Dziś też byliśmy,ale kota nie było.
Dużo małych bied: dwa czarne i śliczne rude maleńkie :(
I śliczny zadbany chyba domowy kot na kwarantannie-czarny zresztą (a może kotka?)-może komuś się zgubił?

jak bardzo maleńkie?

Tweety

Post » Sob maja 02, 2009 22:22

dziękuje :1luvu:

Tweety

Post » Sob maja 02, 2009 22:45

Tweety pisze:
Antypatyczna pisze:
Tunisia pisze:chyba muszę jeszcze raz przewertować wątki w sprawie tej kotki z niebieską obróżką bo mi to nie daje spokoju - bo mamy kotkę bo wypadku (niedowład łapek ale już jest o niebo lepiej) i dowiedziałam się że ona w chwili przyjęcia miała właśnie niebieską obróżkę,
BTW kota Antypatycznej nie ma w schronisku bo prawie codziennie to sprawdzam, w moich okolicach wrocławsko-kleparzowych też się rozglądam

Patka, podałabyś mi na pw Twój tel albo mejla, do umieszczenia w ogłoszeniach Dalii

Dziękuję.
Dziś też byliśmy,ale kota nie było.
Dużo małych bied: dwa czarne i śliczne rude maleńkie :(
I śliczny zadbany chyba domowy kot na kwarantannie-czarny zresztą (a może kotka?)-może komuś się zgubił?

jak bardzo maleńkie?

juz wiem - 2 są czarne i 3 rude, mają ok 2-3 miesięcy, może ktoś słyszał o chcących takie przygarnąć?, my nie mamy jak ich wziąć :cry:

Tweety

Post » Sob maja 02, 2009 23:06

poniosło mnie na gumtree :evil: chyba wpadnę w jakiś nałóg, bo to co ludzie wypisują to na trzeźwo nie da się tego zrozumieć :cry:

http://krakow.gumtree.pl/c-Spo-eczno-zw ... Z124938419

http://krakow.gumtree.pl/c-Spo-eczno-zw ... Z124333924

Tweety

Post » Nie maja 03, 2009 9:00

widzę, że większość weekenduje albo odsypia. Zazdroszczę, bo mnie męczą koszmary, przez sen zadzwoniło do mnie z 10osób, którym powiedziałam, że NIE, NIE POMOŻEMY a na Wielopolu wszystkie leżały na środku z pozaklejanymi pysiami - odór ropy zwalał z nóg w progu :cry:

Tweety

Post » Nie maja 03, 2009 9:23

Jasne:) zdjęcia już mamy:) Aukcje zrobię wiezorem to wysle Ci linka na priv :)
Obrazek

Patka_

Od: Czw lut 12, 2009 16:43

Post » Nie maja 03, 2009 9:31

Tweety pisze:widzę, że większość weekenduje albo odsypia. Zazdroszczę, bo mnie męczą koszmary, przez sen zadzwoniło do mnie z 10osób, którym powiedziałam, że NIE, NIE POMOŻEMY a na Wielopolu wszystkie leżały na środku z pozaklejanymi pysiami - odór ropy zwalał z nóg w progu :cry:

Tweety napisz mi o ktorej mozemy podrzucic umywalke itp. :)
Obrazek

Patka_

Od: Czw lut 12, 2009 16:43

Post » Nie maja 03, 2009 9:38

Patka_ pisze:
Tweety pisze:widzę, że większość weekenduje albo odsypia. Zazdroszczę, bo mnie męczą koszmary, przez sen zadzwoniło do mnie z 10osób, którym powiedziałam, że NIE, NIE POMOŻEMY a na Wielopolu wszystkie leżały na środku z pozaklejanymi pysiami - odór ropy zwalał z nóg w progu :cry:

Tweety napisz mi o ktorej mozemy podrzucic umywalke itp. :)

Patka_ cudnie sprowadziłaś Tweety na ziemię :lol:
Tweety, na Tobie spoczywa ogromna odpowiedzialność, ale sama nie jesteś, wyjdziemy z tego doła :ok:

Kolejny bazarek:
Tybetańskie korale
Obrazek

mjs

Od: Pon kwi 03, 2006 17:46

Post » Nie maja 03, 2009 9:38

Tweety pisze:poniosło mnie na gumtree :evil: chyba wpadnę w jakiś nałóg, bo to co ludzie wypisują to na trzeźwo nie da się tego zrozumieć :cry:

http://krakow.gumtree.pl/c-Spo-eczno-zw ... Z124938419

http://krakow.gumtree.pl/c-Spo-eczno-zw ... Z124333924

Włosy stają dęba 8O

Afryka

Od: Nie kwi 12, 2009 16:16

Post » Nie maja 03, 2009 9:41

Tweety pisze:Kinya, kiedy będziesz w Kłaju? na Wielopolu po lewej jest kotka, którą trzeba tam zawieźć

Przepraszam, ale komp mi na kilka dni zaniemógł. W Kłaju byłam pod koniec tygodnia, nic nie złapałam, bo jakiś idiota zrobił sobie ścigaczem rajd po osiedlu, wszystkie koty się pochowały. Postaram się tam podjechać, ale nie wiem jeszcze kiedy dokładnie, zahaczę wcześniej o Wielopole i zgarnę kićkę.
Obrazek Obrazek

Kinya

Od: Śro mar 19, 2008 13:08

Post » Nie maja 03, 2009 9:56

co się tam stało?
ja przepraszam, weekend poswiecilam na psie kurde sprawy..

edit_f

Od: Śro gru 10, 2008 12:27

Post » Nie maja 03, 2009 9:58

edit_f pisze:

co się tam stało?
ja przepraszam, weekend poswiecilam na psie kurde sprawy..

to sen był prawda? bo sie wystraszylam..

edit_f

Od: Śro gru 10, 2008 12:27

Post » Nie maja 03, 2009 10:23

hop
Obrazek
Obrazek

edmund

Od: Wto cze 24, 2008 9:03

[poprzednia][następna]