Kochani. Przyjmiemy fanty na bazarki, cokolwiek...
Nie jestem w stanie i nie wiem jak to długo potrwa kupować karmy dla bezdomniaczków, wszystkich grodziskich, brwinowskich, tak jak zawsze. Dużo tymczasów, kociąt, chorusków, operacje zębowe są u mnie zmorą
Muszę ratować swojego psa, to już nie są żarty, nie wiem tylko jak to pokonać. Saba obecnie ma jelitówkę, silna biegunka, na antybiotyku, kroplówkach ( w grodzisku panuje jakiś wirus, wiele psów ma takie problemy). Miała badani krwi, badane hormony, wyszła niedoczynność, w krwi AP 2 razy podwyższone, wszystko wskazuje jeszcze na cushinga - konieczne jest chociażby jedno najprostrze i najtańsze z możliwych - badanie moczu ( koszt 70zł). Same leki na tarczyce (forhyron) to miesięcznie ok. 110zł, plus leki stawy, jeśli dojdzie cushing, to przyjdzie mi zarabiać pup... chyba, bo miesięczna kuracja to 300zł i jeszcze stres ogromny, bo leku w Polsce nie ma. Oba leki bierze się dożywotnio. To zawrotne kwoty i tylko jedno zwierzę ale moje, ukochane, najwspanialsze, najwierniejsze, muszę JĄ ratować. Naprawdę bardzo ciężko mi o tym pisać ... Niemoc ....
Piszę to wszystko, by pokazać, dlaczego prosimy o pomoc, fanty bazarkowe.