WROCŁAWSKIE KOCIE PODZIEMIE V

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto cze 10, 2014 9:22 Re: WROCŁAWSKIE KOCIE PODZIEMIE V

Ja dostalam info o dwoch 5 tygodniowych w Swidnicy. Niby kotka jest, ale slabo je karmi. Tak jakby je odrzucila, bo sa chyba chore :/ Tez nie mam pomyslu co z nimi zrobic. Nie bylo mnie, ale dzisiaj chyba troche poogarniam. ale watpie, zeby cos sie znalazlo. Moze TOZ swidnicki pomoze.
Obrazek Obrazek Obrazek

Wrocławskie Koty - polub nas na Facebook

turkawka

Od: Pon lut 01, 2010 12:43

Post » Wto cze 10, 2014 9:30 Re: WROCŁAWSKIE KOCIE PODZIEMIE V

To dla odrobiny usmiechu dodam moje dziewczynki, bo same smutki z tymi malcami...
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

michalinadzordz

Od: Nie wrz 25, 2011 9:24

Post » Wto cze 10, 2014 9:51 Re: WROCŁAWSKIE KOCIE PODZIEMIE V

Michalina, ale one się lubią! Super że mają taki kontakt.
Koło mojej mamy bloku też są maluchy.. :(
Pozdrawiam
Agnieszka
Obrazek

Agita

Od: Pon wrz 05, 2005 8:49

Post » Wto cze 10, 2014 10:36 Re: WROCŁAWSKIE KOCIE PODZIEMIE V

Sezon niestety trzeba uznac za otwarty :/
Obrazek Obrazek Obrazek

Wrocławskie Koty - polub nas na Facebook

turkawka

Od: Pon lut 01, 2010 12:43

Post » Wto cze 10, 2014 11:10 Re: WROCŁAWSKIE KOCIE PODZIEMIE V

potrzebny kawałek miejsca w domu/piwnicy dla dorosłego przyjaznego kocurka, mogę pożyczyć klatkę w razie potrzeby
na 2 dni, do czwartku wieczora /ewentualnie piątek rano

kocurek który zimą był złapany do leczenia i wtedy wyrwał się z transportera, teraz prawdopodobnie się odnalazł, musi być natychmiast złapany a dom tymczasowy ( pani Ela) będzie we Wrocławiu w czwartek wieczorem, sprawa pilna , bo kotek do czwartku może zniknąć z miejsca gdzie się pojawia

jessi74

Od: Sob kwi 11, 2009 23:21

Post » Śro cze 11, 2014 23:09 Re: WROCŁAWSKIE KOCIE PODZIEMIE V

VeganGirl85 pisze:http://olx.pl/oferta/kotek-malutki-CID103-ID68R0J.html#ac703ccce6 602379192

Trzy malutkie kotki znalazłam na mojej działce. Maluchy mają koło 3-4 tygodnie. Mieszkają po plandeką. Widzą, ale są jeszcze zdezorientowane i nieporadne. Jeden bardzo odważny - przylepa, drugi włóczykij, a trzeci spokojny, czujny badacz i analityk. 2 bure, jeden czarny, ale w tym wieku do końca nigdy nie ma pewności jakiego koloru będą.
Działka jest na Maślicach, a ja jestem z Gądowa. Tam się pląta trochę dzikich zwierząt. Więc jak ktoś chce to szybko. Sama mam takiego byłego dzikuska - mój to łobuz, ale to nie kwestia wychowania i rodowodu. Za to sika do toalety. Odrobina miłości jeszcze nikomu nie zaszkodziła.
polecam.
Z działek mogę je przywieźć

spotkałam się dzisiaj z tą panią, byłyśmy u kotków, piękna kocia rodzinka, ale biedne takie, zagrożenie ze strony innych drapieżników - lisy, kuny.. potrzebny dom tymczasowy dla całej czwórki, albo pojedynczo chociaż, wstępnie czarna dziewczynka ma zarezerwowany domek stały ( ktoś zgłosił się z ogłoszenia pani Agnieszki) pozostaliby w takim razie dwaj chłopcy, wówczas mogłybyśmy sterylizować kocicę - jest wyjątkowej urody i na wpół oswojona, więc też przydałby się jej dom tymczasowy :placz:

chłopak mocno pręgowany , odważny i ciekawski
Obrazek

chłopak Spokojny i wyluzowany
Obrazek

Dziewczynka , włóczykij
Obrazek
ich piękna mamusia

Obrazek

jessi74

Post » Nie cze 15, 2014 16:40 Re: WROCŁAWSKIE KOCIE PODZIEMIE V

kocica i maluchy już złapane :piwa: z kocicą nie było tak łatwo, zwłaszcza że ja nie mogę nic zrobić, ale "przekupiłam" i ubłagałam Beatę aby przyjechała pomóc :ok:
kocica jutro jedzie na zabieg
maluszki już w domu tymczasowym :1luvu: na dwa już są chętni, a jeden burasek ma szansę zostać na stałe w domu tymczasowym :ok:
jessi74 pisze:
VeganGirl85 pisze:http://olx.pl/oferta/kotek-malutki-CID103-ID68R0J.html#ac703ccce6 602379192

Trzy malutkie kotki znalazłam na mojej działce. Maluchy mają koło 3-4 tygodnie. Mieszkają po plandeką. Widzą, ale są jeszcze zdezorientowane i nieporadne. Jeden bardzo odważny - przylepa, drugi włóczykij, a trzeci spokojny, czujny badacz i analityk. 2 bure, jeden czarny, ale w tym wieku do końca nigdy nie ma pewności jakiego koloru będą.
Działka jest na Maślicach, a ja jestem z Gądowa. Tam się pląta trochę dzikich zwierząt. Więc jak ktoś chce to szybko. Sama mam takiego byłego dzikuska - mój to łobuz, ale to nie kwestia wychowania i rodowodu. Za to sika do toalety. Odrobina miłości jeszcze nikomu nie zaszkodziła.
polecam.
Z działek mogę je przywieźć

spotkałam się dzisiaj z tą panią, byłyśmy u kotków, piękna kocia rodzinka, ale biedne takie, zagrożenie ze strony innych drapieżników - lisy, kuny.. potrzebny dom tymczasowy dla całej czwórki, albo pojedynczo chociaż, wstępnie czarna dziewczynka ma zarezerwowany domek stały ( ktoś zgłosił się z ogłoszenia pani Agnieszki) pozostaliby w takim razie dwaj chłopcy, wówczas mogłybyśmy sterylizować kocicę - jest wyjątkowej urody i na wpół oswojona, więc też przydałby się jej dom tymczasowy :placz:

chłopak mocno pręgowany , odważny i ciekawski
Obrazek

chłopak Spokojny i wyluzowany
Obrazek

Dziewczynka , włóczykij
Obrazek
ich piękna mamusia

Obrazek

jessi74

Post » Nie cze 15, 2014 17:07 Re: WROCŁAWSKIE KOCIE PODZIEMIE V

Pako pisze:W imieniu kotka Noska zapraszam na bazarek dla wrokotków: viewtopic.php?f=20&t=162676

Kotku Nosku, bardzo dziękujemy :1luvu: wybierasz rzeczywiście same najpiękniejsze kotki :smokin:
pomoc z bazarku została przekazana dla pięknej kociej rodzinki z działek

a tutaj paragon za leki
Obrazek

jessi74

Post » Nie cze 15, 2014 17:28 Re: WROCŁAWSKIE KOCIE PODZIEMIE V

jessi74 pisze:
Pako pisze:W imieniu kotka Noska zapraszam na bazarek dla wrokotków: viewtopic.php?f=20&t=162676

Kotku Nosku, bardzo dziękujemy :1luvu: wybierasz rzeczywiście same najpiękniejsze kotki :smokin:
pomoc z bazarku została przekazana dla pięknej kociej rodzinki z działek

Proszę, Ciociu :oops:
Noś
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Nie cze 15, 2014 18:26 Re: WROCŁAWSKIE KOCIE PODZIEMIE V

Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Nie cze 15, 2014 18:36 Re: WROCŁAWSKIE KOCIE PODZIEMIE V

czarno-czarni pisze:http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=20&t=162830
bazarek!

dzięki :) za odciążenie z fantów :kotek:
jak się sprzedadzą to w nagrodę wybierzesz sobie kotka/kotki :ok: :201461
jessi74 pisze:[color=#BF00BF][size=150]
obecnie tymczasowe Wrokotki znajdują się u michalinydzordz - Śliwka, u Figaro52 - dwa maluszki z urazem łapek, Mimi u Aga1987, u Beaty - o.. sporo już się pogubiłam w rachubie, starsze niemedialne, niektóre dzikawe... ponad 10 sztuk ogonów , no i u mnie jest biało bury kawaler co się nazywa Kaśka
o jakimś futrze zapomniałam? a no i kotki podopieczni pani Zosi

aaa jeszcze dwa takie małe knypki

u Figaro przybyło Jakieś małe , u Beaty rotacja kotek do sterylek i zapomniałam wcześniej wpisać - pod opieką Agness78 i Dominiki są maluszki z kocicą i mały podrzutek Pedro ( znaleziony na ulicy)

jessi74

Post » Nie cze 15, 2014 18:55 Re: WROCŁAWSKIE KOCIE PODZIEMIE V

u mnie jeszcze trochę fantów od pani Doroty, można się zgłaszać i zrobić bazarek na ww. Wrokotki :D

jessi74

Post » Pon cze 16, 2014 5:26 Re: WROCŁAWSKIE KOCIE PODZIEMIE V

jessi74 pisze:
czarno-czarni pisze:http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=20&t=162830
bazarek!

dzięki :) za odciążenie z fantów :kotek:
jak się sprzedadzą to w nagrodę wybierzesz sobie kotka/kotki :ok: :201461
jessi74 pisze:[color=#BF00BF][size=150]
obecnie tymczasowe Wrokotki znajdują się u michalinydzordz - Śliwka, u Figaro52 - dwa maluszki z urazem łapek, Mimi u Aga1987, u Beaty - o.. sporo już się pogubiłam w rachubie, starsze niemedialne, niektóre dzikawe... ponad 10 sztuk ogonów , no i u mnie jest biało bury kawaler co się nazywa Kaśka
o jakimś futrze zapomniałam? a no i kotki podopieczni pani Zosi

aaa jeszcze dwa takie małe knypki

u Figaro przybyło Jakieś małe , u Beaty rotacja kotek do sterylek i zapomniałam wcześniej wpisać - pod opieką Agness78 i Dominiki są maluszki z kocicą i mały podrzutek Pedro ( znaleziony na ulicy)

Nie jakiś maluszek tylko brat Gizmo, jedyny którego udało się złapać, dwójka rodzeństwa z kocicą unika klatki łapki jak diabeł święconej wody
Każdy kotek zostawia odcisk
swojej łapki w twoim sercu[

Figaro52

Od: Śro lip 22, 2009 5:09

Post » Pon cze 16, 2014 9:13 Re: WROCŁAWSKIE KOCIE PODZIEMIE V

No przecież wiem :twisted: wielki mi Brat Gizmo :smokin:

jessi74

Post » Pon cze 16, 2014 16:58 Re: WROCŁAWSKIE KOCIE PODZIEMIE V

Mój ślepek Puszek niemal identycznie wyglądał za czasów dzieciństwa jak ta mała panienka...
michalinadzordz pisze:To dla odrobiny usmiechu dodam moje dziewczynki, bo same smutki z tymi malcami...
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek