Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
tomaszdybicz pisze:Witam. Tutaj Tomek z ZG, pilnie potrzebuję interferonu dla kociaka Elma. Walczy o życie i potrzebuje waszej pomocy. Jestem nowy więc nie mogę pisać PW. Mój tel to 500.062.373 mail tdybicz@gmail.com. Mogę dojechać po interferon w każde mce w PL, proszę pisać, dzwonić o każdej porze dnia i nocy. Bardzo proszę o pomoc, bo temat jest wyjątkowo pilny!
BOZENAZWISNIEWA pisze:Czy ktos ma odsprzedać/podarować Interferon R dla jednego kota-Elmo z Zielonej Góry?.Tomek ma się tutaj odezwać.Znaleźlismy pomoc specjalistyczna-kotek jest po transfuzji i ma dostać własnie Interferon R.
Adria pisze:Nasz wet ma aktualnie (i chyba nawet na bieżąco) dostępny cykloferon.
rene010 pisze:Witam.
Bardzo proszę o pomoc czy ktoś ma na stanie lub zna kogoś
potrzebny interferon ludzki dla Neli koteczki białaczkowej
BARDZO BARDZO PROSZĘ O POMOC
Kicia wcześniej brała lek i można powiedzieć wyszła z choroby teraz po 2 latach nastąpił nawrót.
BARDZO WASZ PROSZĘ
Adria pisze:Nasz wet ma aktualnie (i chyba nawet na bieżąco) dostępny cykloferon.
rene010 pisze:Czy ktoś miał już styczność z tym lekiem CYLKOFERON i może mi więcej powiedzieć strasznie się boje podać coś nowego o czy pierwszy raz słyszę.
rene010 pisze:Witam.
Bardzo proszę o pomoc czy ktoś ma na stanie lub zna kogoś
potrzebny interferon ludzki dla Neli koteczki białaczkowej
BARDZO BARDZO PROSZĘ O POMOC
Kicia wcześniej brała lek i można powiedzieć wyszła z choroby teraz po 2 latach nastąpił nawrót.
BARDZO WASZ PROSZĘ
Witam,
jest aktualnie do oddania roztwór Roferonu A w ilości prawie 3 litrów. Ampułka 3mln jednostek, rozcienczona w 3 litrach soli fizjologicznej. Temat jest ważny tylko 2 tygodnie bo preparat nie jest mrożony. Jest przechowywany w lodówce. Poważne osoby, fundacje etc pisać dzwonić 500-062-373, najlepiej odbiór całości. Osoba odbierająca musi szybko podjąć działania mające na celu dalsze rozcienczenie i zamrożenie leku. Szkoda byłoby zmarnować tak dużą ilość roztworu, można by pomóc wielu kociakom.
kociamysza pisze:Przeklejam info od Tomka z innego forumWitam,
jest aktualnie do oddania roztwór Roferonu A w ilości prawie 3 litrów. Ampułka 3mln jednostek, rozcienczona w 3 litrach soli fizjologicznej. Temat jest ważny tylko 2 tygodnie bo preparat nie jest mrożony. Jest przechowywany w lodówce. Poważne osoby, fundacje etc pisać dzwonić 500-062-373, najlepiej odbiór całości. Osoba odbierająca musi szybko podjąć działania mające na celu dalsze rozcienczenie i zamrożenie leku. Szkoda byłoby zmarnować tak dużą ilość roztworu, można by pomóc wielu kociakom.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Bestol, Silverblue i 383 gości