Szalony Kot pisze:Petroniuszu, odpisuj pani przez "odpowiedz" bezpośrednio pod JEJ postem, ona inaczej tego nie zobaczy
Serio tak to działa?

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Szalony Kot pisze:Petroniuszu, odpisuj pani przez "odpowiedz" bezpośrednio pod JEJ postem, ona inaczej tego nie zobaczy
Petroniusz pisze:Szalony Kot pisze:Petroniuszu, odpisuj pani przez "odpowiedz" bezpośrednio pod JEJ postem, ona inaczej tego nie zobaczy
Serio tak to działa?Dotąd ludzie widzieli raczej moje komenty - może tylko ci, którzy też udostępnili dane zdjęcie? Facebook jest dla mnie nadal pełen tajemnic
Szalony Kot pisze:Powiadomienia dostajesz tylko wtedy, jak skomentuje marka lub znajomy
.Mia. pisze:kocie, dzięki, że rozważasz żeby dać dt dla tri![]()
jedzeniem dla kota mogę się podzielić (znaczy kocim jedzeniem), tylko daj znać jeżeli potrzeba.
klatki nie mam, ale może migota ma? z klatką to ja za bardzo nie pomogę. a może ona mogłaby bez klatki "pomieszkać"? jeżeli o ile dobrze zrozumiałam, nie ma u ciebie teraz żadnego kota...
współlokator ma koszatniczki, w drugim współlokatorka szczurki, które czasem biegają luzem - jednakowoż lepiej nie puszczać żadnego kota luzem
Szalony Kot pisze:Mamy mieszkanie 70 metrów, do tego w jednym pokoju współlokator ma koszatniczki, w drugim współlokatorka szczurki, które czasem biegają luzem - jednakowoż lepiej nie puszczać żadnego kota luzem![]()
.Mia. pisze:słuchajcie, ja naprawdę uważam, że ogłaszanie teraz tri jest przedwczesne. ponieważ tri jest z ulicy, należałoby przynajmniej przez tydzień poobserwować co to za panienka z niej jest i dopiero wtedy ogłaszać.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], MAU i 113 gości