beatko na tym watku napisałam ze wpłaciłas 50 zl ....jezeli wczoraj- byc moze bank zaksieguje dopiero dzis ...spokojnie:) watek na poszukiwanie pieniazków na leczenie niestety przez admina zamkniety
bo
Moderator: Estraven
Blue pisze:Bardzo się cieszę że wszystkie sprawy formalne się wyjaśniły - a najbardziej mnie cieszy że kocurek trafił do lekarki do której mam ogromne zaufanie i wiem że zrobi dla niego wszystko co w jej mocy.
Ja nie pojechałam na tą wizytę bo okazało się że Łezka będzie miał cudowne towarzystwo w postaci trzech osób którym jego dobro leży na sercu (a gabinet jest malutki, pięć osób w nim i kot to byłoby o wiele za dużo), wetka była już o wszystkim poinformowana i wyraziła zgodę na taki sposób płatności - więc byłam cały czas pod telefonem gdyby co, ale nie pojechałam.
I też bardzo niecierpliwie czekam na wieści - wiem jedynie że dopiero niedawno wyszli z gabinetu...

agula76 pisze:BLUE- wiec dane do przelewu na leczenie Łezka podawac stowarzyszenia czy lecznicy??? Dwie osoby czekaja na dane
nie bedziemy gdybac..czekamy na wyniki i kolejne ewentualnie badania...bo te otwarte oczka...sama juz nie wiem
ucałuj Łezka ode mnieagula76 pisze:Łezeknie bedziemy gdybac..czekamy na wyniki i kolejne ewentualnie badania...bo te otwarte oczka...sama juz nie wiem
![]()
Sylwiaucałuj Łezka ode mnie

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 39 gości