Miuti pisze:Ja dzisiaj idę na kontrolę z dwoma kotami (+ termofor) - czterech nie uniosę...
miuti na litosc boga wez ze ten termofor w domu zostaw!
kocem je owin to będzie im ciepło
ty ledwo idziesz z tym tobolem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Miuti pisze:Ja dzisiaj idę na kontrolę z dwoma kotami (+ termofor) - czterech nie uniosę...
gerardbutler pisze:Najnowsze info:
Tak sobie pomyslalam ze te koty 3 ktore u mnie są mogą zostac spokojnie tyle ile będzie trzeba do znalezienia domku stalego lub dt
dlatego zw wiekszosc dt jest mocno zakocona anie chce zeby te koty trafily do kogos kto ma 10-11 kotow
najwazniejsze jest teraz nalezienie domku dla kotka od pani krysi lub dla kocurka od mikeli bo on ma byc tylko do konca stycznianie zapominajcie o tym!!
Miuti pisze:Byłam na kontroli z Wisienką i Waldusiem.
Mimo odrobaczenia nadal mają robalowe brzuszki. Zostały ponownie odrobaczone.
Walduś musi jeszcze brać zastrzyki - troszke mu się leje z noska. Wisienka już zdrowa.
Aniu - Tajemniczy Darczyńcazostawił dla ciebie niewielką przesyłkę. Kiedy będziesz w Krakowie?
gerardbutler pisze:nowe wiesci:
okazalo sie ze tylko 3 koty te u mnie szukaja domku
ubłagałam Pania krysie aby ten kotek co jej podrzucono zostal 8u niej na zawsze
zgodzila sie![]()
Tosza pisze:gerardbutler pisze:nowe wiesci:
zgodzila sie![]()
Bardzo trudno szuka się domów kotom, które nie maja zdjęć. Praktycznie jest to niewykonalne.
A dlaczego nie szukać od razu stałego? Domy tymczasowe są zakocone po czubek głowy, te które były w stanie przyjąć kota, już to zrobiły. Teraz potrzebne są zdjęcia, żeby ewentualny dom dom tymczasowy je zobaczył, stracił resztki rozumu i ewentualnie przyjął jeszcze kotagerardbutler pisze:Tosza pisze:gerardbutler pisze:nowe wiesci:
zgodzila sie![]()
Bardzo trudno szuka się domów kotom, które nie maja zdjęć. Praktycznie jest to niewykonalne.
no przeciez to tylko dom tymczasowy..........ja bym tam nie patrzyla jak wyglada kot
Tosza pisze:A dlaczego nie szukać od razu stałego? Domy tymczasowe są zakocone po czubek głowy, te które były w stanie przyjąć kota, już to zrobiły. Teraz potrzebne są zdjęcia, żeby ewentualny dom dom tymczasowy je zobaczył, stracił resztki rozumu i ewentualnie przyjął jeszcze kotagerardbutler pisze:Tosza pisze:gerardbutler pisze:nowe wiesci:
zgodzila sie![]()
no przeciez to tylko dom tymczasowy..........ja bym tam nie patrzyla jak wyglada kotlub żeby jakis dom stały się zakochał.
gerardbutler pisze:Tosza pisze:A dlaczego nie szukać od razu stałego? Domy tymczasowe są zakocone po czubek głowy, te które były w stanie przyjąć kota, już to zrobiły. Teraz potrzebne są zdjęcia, żeby ewentualny dom dom tymczasowy je zobaczył, stracił resztki rozumu i ewentualnie przyjął jeszcze kotagerardbutler pisze:Tosza pisze:gerardbutler pisze:nowe wiesci:
zgodzila sie![]()
no przeciez to tylko dom tymczasowy..........ja bym tam nie patrzyla jak wyglada kotlub żeby jakis dom stały się zakochał.
ACHA!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: ametyst55, Meteorolog1 i 320 gości