Ruda rodzinka -już w Warszawie!-dziękuję!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob sie 27, 2011 11:34 Re: Ruda rodzinka -jest DT dla synków Ds dla mateńki!-dziękuję!!

kropkaXL pisze:Witaj Asieńko! :1luvu: :1luvu: :1luvu:
A no tak :(
viewtopic.php?f=13&t=131932&p=7884633#p7884633

kropkaXL pisze:Kasieńko-są osoby z natury agresywne,nie potrafiące utrzymać emocji na wodzy i mało robiące ,a więcej gadające i to zawsze w podobnym stylu!
Jakie to szczęście,że ich tu nie ma! :D

kropkaXL pisze:Są takie osoby,które niczego innego nie robią,tylko szukają powodów do ataków! :evil:

kropkaXL, czy sobie życzysz i tutaj przeniesienia dyskusji na temat kociaka, któremu m.in. sherina założyła wątek szukający DT, nie wzięła go, kociak nie przeżył, a ona wzięła inne koty na DT, z końca Polski?
Napisz wyraźnie, to rozwinę i tutaj te sprawy, skoro nie mogłaś się powstrzymać i wywlekłaś to tutaj.
A z tymi „mało robiącymi, a więcej gadającymi”, to sobie lepiej daruj albo napisz wprost, kogo masz na myśli, jeśli starczy Ci odwagi. Lub bezczelności.
Najchętniej EOT.
ObrazekObrazek

VVu

Od: Pt maja 14, 2010 11:46

Post » Sob sie 27, 2011 12:53 Re: Ruda rodzinka -jest DT dla synków Ds dla mateńki!-dziękuję!!

Dlaczego ten jad musi się rozsiewać?? Ciągle to samo. :x

Wracam do wątku. Wierzę, że kocięta znajdą szybko domki. Samej sherinie życzę powodzenia z dzieciątkiem (chciałabym być na jej miejscu, bo na początku tej drogi... nic pewne nie jest :? )

sygitka21

Od: Wto wrz 08, 2009 21:16

Post » Sob sie 27, 2011 13:01 Re: Ruda rodzinka -jest DT dla synków Ds dla mateńki!-dziękuję!!

Jezu, plaga jakas czy co :roll:

Za rodzinke :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Sob sie 27, 2011 13:12 Re: Ruda rodzinka -jest DT dla synków Ds dla mateńki!-dziękuję!!

VVu, czego oczekujesz od KropkiXL? Dziewczyna ma się nie cieszyć, że te biedaki znalazły DT? Ma pluć na sherinę, kiedy jest jej wdzięczna? Wyszło na to,że i Sibiś i rudaski są winne śmierci i w ogóle niedoli kotków z parkingu.Masz we mnie i Kropce XL wzbudzić poczucie winy? Pisałam,że sherina odmówiła przyjęcia kotka z Przeworska , Dorcia pisała, że kotki z okolic Suwałk też miałyby u sheriny DT, ale są już za duże jak dla niej.Nie wiem, czy żyją.Mam ją oskarżać o ich śmierć? Nie mam do niej żalu, to jej dom, jej decyzja.Tu nikt nie musi brać na DT żadnych kotów.Ludzie biorą, bo chcą.Teraz nie mogę żadnych, mogłam brać trudne, bo sobie bym poradziła, ale chorych już nie, bo nie mam możliwości leczenia.Nikt nie może mieć do mnie o to pretensji.Zrobiło się nieprzyjemnie.Nie znałam wątku kotów z parkingu, bo na pewno pisałabym pw do znajomych w Warszawie.Zarzucasz mi bycie adwokatem, a sam jesteś prokuratorem.Nie znam Cię, sherinę i KropkęXL znam wyłącznie z forum, jak większość tutaj.Piszę to, co wiem z otwartych postów, nie z pw.Nie możemy się tak nie lubić, mamy wspólny cel-pomoc potrzebującym kotom i już.Nie zawsze się udaje, coś o tym wiem.
Proszę, skończmy już z tym, bo nic dobrego z takich dyskusji nie wyniknie, a wręcz przeciwnie.
Nowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=217527 Zapraszam

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17

Post » Sob sie 27, 2011 13:42 Re: Ruda rodzinka -jest DT dla synków Ds dla mateńki!-dziękuję!!

ewar pisze:VVu, czego oczekujesz od KropkiXL? Dziewczyna ma się nie cieszyć, że te biedaki znalazły DT? Ma pluć na sherinę, kiedy jest jej wdzięczna? Wyszło na to,że i Sibiś i rudaski są winne śmierci i w ogóle niedoli kotków z parkingu.Masz we mnie i Kropce XL wzbudzić poczucie winy? Pisałam,że sherina odmówiła przyjęcia kotka z Przeworska , Dorcia pisała, że kotki z okolic Suwałk też miałyby u sheriny DT, ale są już za duże jak dla niej.Nie wiem, czy żyją.Mam ją oskarżać o ich śmierć? Nie mam do niej żalu, to jej dom, jej decyzja.Tu nikt nie musi brać na DT żadnych kotów.Ludzie biorą, bo chcą.Teraz nie mogę żadnych, mogłam brać trudne, bo sobie bym poradziła, ale chorych już nie, bo nie mam możliwości leczenia.Nikt nie może mieć do mnie o to pretensji.Zrobiło się nieprzyjemnie.Nie znałam wątku kotów z parkingu, bo na pewno pisałabym pw do znajomych w Warszawie.Zarzucasz mi bycie adwokatem, a sam jesteś prokuratorem.Nie znam Cię, sherinę i KropkęXL znam wyłącznie z forum, jak większość tutaj.Piszę to, co wiem z otwartych postów, nie z pw.Nie możemy się tak nie lubić, mamy wspólny cel-pomoc potrzebującym kotom i już.Nie zawsze się udaje, coś o tym wiem.
Proszę, skończmy już z tym, bo nic dobrego z takich dyskusji nie wyniknie, a wręcz przeciwnie.

Od kropkiXL i od wszystkich oczekuję zakończenia tego tematu - i nie formułowania ocen, skoro samemu się w tej sprawie nie uczestniczyło ani nawet dobrze zna. W tamtym wątku wyżaliłem się, bo to ja widziałem umierającego kociaka z parkingu. Umarł, bo nie było dla niego DT. Czy nie wydaje się naturalne moje zdumienie i mój żal, na wiadomość, że dziewczyna, która apelowała o DT dla parkingowców, sama ich nie wzięła, a w tym samym czasie wzięła inne? Oczywiście, że miała święte prawo tak postąpić. Tak jak ja mam święte prawo mieć żal, żal że kociak nie przeżył.
Tak jak Wy cieszę się, że inne kociaki zostały przez sherinę uratowane. Te są bliższe Waszym sercom, bo śledziłyście ich los, parkingowe są bliższe memu sercu, bo ja je widziałem. Oczywiście - wszystko to są koty, tak samo bliskie nam wszystkim. Tylko że biało-rudy nie żyje.

Nie potrzebuję wzbudzać winy w nikim - niby czemu winna miałabyś się czuć Ty?! Prosiłem też już wielokrotnie o nieciągnięcie sprawy. Po co ciągle ktoś się w to miesza? Pozostawcie ostatnie słowo jeśli nie mnie, to chociaż sherinie.

Wyżaliłem się raz. I sprawa by się zakończyła. Ale ciągle ktoś potrzebuje sobie pokomentować, pooceniać innych w sprawie, w której nie brał udziału. KropkaXL pozwala sobie nawet - nie wiedzieć skąd - wypisywać przy okazji o ludziach, którzy "więcej gadają, niż robią". Czy to w porządku? Po co w ogóle się w to miesza, skoro nikt Jej nie zaczepiał?

Powtarzam: sherina oczywiście miała prawo postąpić, jak postąpiła. Ja mam prawo mieć żal. Ja nie potrzebuję tej sprawy ciągnąć, nie mam zamiaru dręczyć sheriny. Natomiast wszyscy, którzy się do sprawy przyłączają, przedłużają tej historii żywot. Po co?
Ciągle chciałbym, żeby to już był EOT.
ObrazekObrazek

VVu

Od: Pt maja 14, 2010 11:46

Post » Sob sie 27, 2011 14:39 Re: Ruda rodzinka -jest DT dla synków Ds dla mateńki!-dziękuję!!

KropkaXL, kiedy maluszki jadą do DT?
Nowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=217527 Zapraszam

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17

Post » Sob sie 27, 2011 15:05 Re: Ruda rodzinka -jest DT dla synków Ds dla mateńki!-dziękuję!!

A ja nie wiem o co chodzi ...
Może to i dobrze :roll:
Najgorsze jest to ,że nie wszystkim się pomoże
i nie ze wszystkim zdąży :roll:
Obrazek...Obrazek...Obrazek...

kristinbb

Od: Nie cze 03, 2007 20:32

Post » Sob sie 27, 2011 17:41 Re: Ruda rodzinka -jest DT dla synków Ds dla mateńki!-dziękuję!!

:?
Kasieńko :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Sob sie 27, 2011 18:14 Re: Ruda rodzinka -jest DT dla synków Ds dla mateńki!-dziękuję!!

u sheriny beda 4 wrzesnia.

judka13

Od: Nie sie 21, 2011 14:29

Post » Sob sie 27, 2011 18:30 Re: Ruda rodzinka -jest DT dla synków Ds dla mateńki!-dziękuję!!

Ja też nie ze wszystkim nadążam,ale może to i lepiej.Chwilkę mnie nie było i cieszę się z takich fajnych wieści. :ok: :mrgreen:
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocurzyca41

Od: Pon gru 07, 2009 22:34

Post » Nie sie 28, 2011 17:03 Re: Ruda rodzinka -jest DT dla synków Ds dla mateńki!-dziękuję!!

VVu pisze:
ewar pisze:VVu, czego oczekujesz od KropkiXL? Dziewczyna ma się nie cieszyć, że te biedaki znalazły DT? Ma pluć na sherinę, kiedy jest jej wdzięczna? Wyszło na to,że i Sibiś i rudaski są winne śmierci i w ogóle niedoli kotków z parkingu.Masz we mnie i Kropce XL wzbudzić poczucie winy? Pisałam,że sherina odmówiła przyjęcia kotka z Przeworska , Dorcia pisała, że kotki z okolic Suwałk też miałyby u sheriny DT, ale są już za duże jak dla niej.Nie wiem, czy żyją.Mam ją oskarżać o ich śmierć? Nie mam do niej żalu, to jej dom, jej decyzja.Tu nikt nie musi brać na DT żadnych kotów.Ludzie biorą, bo chcą.Teraz nie mogę żadnych, mogłam brać trudne, bo sobie bym poradziła, ale chorych już nie, bo nie mam możliwości leczenia.Nikt nie może mieć do mnie o to pretensji.Zrobiło się nieprzyjemnie.Nie znałam wątku kotów z parkingu, bo na pewno pisałabym pw do znajomych w Warszawie.Zarzucasz mi bycie adwokatem, a sam jesteś prokuratorem.Nie znam Cię, sherinę i KropkęXL znam wyłącznie z forum, jak większość tutaj.Piszę to, co wiem z otwartych postów, nie z pw.Nie możemy się tak nie lubić, mamy wspólny cel-pomoc potrzebującym kotom i już.Nie zawsze się udaje, coś o tym wiem.

Od kropkiXL i od wszystkich oczekuję zakończenia tego tematu - i nie formułowania ocen, skoro samemu się w tej sprawie nie uczestniczyło ani nawet dobrze zna. W tamtym wątku wyżaliłem się, bo to ja widziałem umierającego kociaka z parkingu. Umarł, bo nie było dla niego DT. Czy nie wydaje się naturalne moje zdumienie i mój żal, na wiadomość, że dziewczyna, która apelowała o DT dla parkingowców, sama ich nie wzięła, a w tym samym czasie wzięła inne? Oczywiście, że miała święte prawo tak postąpić. Tak jak ja mam święte prawo mieć żal, żal że kociak nie przeżył.
Tak jak Wy cieszę się, że inne kociaki zostały przez sherinę uratowane. Te są bliższe Waszym sercom, bo śledziłyście ich los, parkingowe są bliższe memu sercu, bo ja je widziałem. Oczywiście - wszystko to są koty, tak samo bliskie nam wszystkim. Tylko że biało-rudy nie żyje.

Nie potrzebuję wzbudzać winy w nikim - niby czemu winna miałabyś się czuć Ty?! Prosiłem też już wielokrotnie o nieciągnięcie sprawy. Po co ciągle ktoś się w to miesza? Pozostawcie ostatnie słowo jeśli nie mnie, to chociaż sherinie.

Wyżaliłem się raz. I sprawa by się zakończyła. Ale ciągle ktoś potrzebuje sobie pokomentować, pooceniać innych w sprawie, w której nie brał udziału. KropkaXL pozwala sobie nawet - nie wiedzieć skąd - wypisywać przy okazji o ludziach, którzy "więcej gadają, niż robią". Czy to w porządku? Po co w ogóle się w to miesza, skoro nikt Jej nie zaczepiał?

Powtarzam: sherina oczywiście miała prawo postąpić, jak postąpiła. Ja mam prawo mieć żal. Ja nie potrzebuję tej sprawy ciągnąć, nie mam zamiaru dręczyć sheriny. Natomiast wszyscy, którzy się do sprawy przyłączają, przedłużają tej historii żywot. Po co?
Ciągle chciałbym, żeby to już był EOT.

Nie Ciebie tyczyła moja uwaga,więc nie rozumiem dlaczego mnie atakujesz????
Kompletnie Cię nie znam,więc dlaczego akurat o Tobie miałabym pisać???
Wystarczyło na PW zapytać,jeśli miałeś odczucie,że o Ciebie mi chodziło-uzyskałbyś jasną i prostą odpowiedź-nie!
I dla mnie jest to naprawdę EOT!!!
Przepraszam,że wcześniej tej sprawy nie wyjaśniłam,ale 10 minut temu wróciłam do domu-nie było mnie od soboty-od 13-tej.A moją wypowiedź mogą(jeśli będą chciały) osoby,z którymi rozmawiałam na PW.
Ostatnio edytowano Nie sie 28, 2011 17:31 przez kropkaXL, łącznie edytowano 1 raz
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Nie sie 28, 2011 17:29 Re: Ruda rodzinka -jest DT dla synków Ds dla mateńki!-dziękuję!!

Kasieńko :1luvu: Za Rudą Rodzinkę :ok: :ok: :ok:
A czepiać, się czepiali, się czepiają i czepiać się będą, bo taka już natura ludzka. Dodatkowo forum ma ten plus/minus, że Każdy może wtrącić swoje trzy grosze. Każdy uratowany kot jest na wagę złota. Oczywiście, chciałoby się uratować wszystkie, ale to niemożliwe, niestety :( Ty Kochana, nie masz sobie absolutnie nic do zarzucenia, wręcz przeciwnie, więc nie daj się, proszę, ponieść forumowym emocjom :ok: :)
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Nie sie 28, 2011 17:35 Re: Ruda rodzinka -jest DT dla synków Ds dla mateńki!-dziękuję!!

Kasiu-nic więcej na ten temat pisać nie będę,bo znów ktoś czegoś nie zrozumie i będzie dym-napisałam-wyjaśniłam-chce niech wierzy,nie chce-nie mój problem -dla mnie koniec tematu.

Robię swoje i tyle.I naprawdę wiele potrafię wytrzymać,jeśli idzie o dobro kotów.
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Nie sie 28, 2011 17:51 Re: Ruda rodzinka -jest DT dla synków Ds dla mateńki!-dziękuję!!

Obrazek

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Nie sie 28, 2011 19:42 Re: Ruda rodzinka -jest DT dla synków Ds dla mateńki!-dziękuję!!

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

pucio79

Od: Nie sty 10, 2010 14:40

[poprzednia][następna]