@Freak DT@ JOKOT TEAM .pl

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt kwi 06, 2012 17:43 Re: @Freak DT@ JOKOT TEAM.pl

jopop pisze:masz nowe foty? jak nie to zaproś pilnie Mercedes!

nie mam, przegapiłam termin.
Milka dziś znów na ostrym dyżurze... wszystko od nowa :( szlag a tak o nią dbam
ObrazekObrazek

@Freak

Od: Wto maja 31, 2011 18:41

Post » Pt kwi 06, 2012 21:59 Re: @Freak DT@ JOKOT TEAM.pl

biedna mała. trzymajcie się.
Obrazek

jopop

Od: Pt maja 20, 2005 20:05

Post » Czw kwi 12, 2012 11:25 Re: @Freak DT@ JOKOT TEAM.pl

walki ciąg dalszy, rokowania złe, ale wierzymy w cuda :? zwłaszcza na tym forum :ok:
ObrazekObrazek

@Freak

Post » Czw kwi 12, 2012 21:01 Re: @Freak DT@ JOKOT TEAM.pl

Bardzo mocno trzymam kciuki :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Hania66

Od: Pt mar 10, 2006 17:20

Post » Pon kwi 16, 2012 12:25 Re: @Freak DT@ JOKOT TEAM.pl

od rana do wieczora walczę o Milkę, leki, leki, karmienie, leki a ta mała @@@@bip...@####@@@!!!! żre żwirek!!!!

przez nią wszystkie się załatwiają na gazety .... :evil: a mnie szlag trafia

tak nie może być (silikon i beton odpada), idę zaraz po drewniany :evil:
ObrazekObrazek

@Freak

Post » Pon kwi 16, 2012 12:32 Re: @Freak DT@ JOKOT TEAM.pl

tja...

kciuki...
Obrazek

jopop

Od: Pt maja 20, 2005 20:05

Post » Wto kwi 17, 2012 12:35 Re: @Freak DT@ JOKOT TEAM.pl

Jest żwirek drewniany - czekam co ta mała małpa z nim wymyśli żeby się jeszcze bardziej podtruć :evil:

Póki co reakcją na zmianę oczywista - niespodzianka za pralką i w moim pokoju przy biurku :x - ograniczyłam im znacznie przestrzeń strzelania focha i mam nadzieję, że ogarną temat nowej wyściółki w kuwetach.

Zdecydowanie wolałam silikon ze względu na większą wchłanialność zapachu - cóż ponoć zdrowie najważniejsze (ale moje czy kota ? :wink: )
ObrazekObrazek

@Freak

Post » Wto cze 26, 2012 12:31 Re: @Freak DT@ JOKOT TEAM.pl

U nas tfu tfu z rodzinnym Armagedonem :twisted: , ale radzimy sobie póki co...

Niedługo powrzucam fotki, dzisiaj wreszcie miałam chwilę na pobieganie za footrami po mieszkaniu.

Szukam "złotego środka" na odkłaczanie mebli, narzut, dywanów (oprócz pralki z tą funkcją i magicznego odkurzacza, na który "szary Kowalski" bierze kredyt 8) )
ObrazekObrazek

@Freak

Post » Wto cze 26, 2012 12:54 Re: @Freak DT@ JOKOT TEAM.pl

Nadrobiłam zaległości skoro nadal oficjalnie i pełnoprawnie jestem na forum :twisted: i :ok: :ok: :ok:
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

Post » Wto cze 26, 2012 13:34 Re: @Freak DT@ JOKOT TEAM.pl

:ok: zatem za bycie na bieżąco i ferajnę :mrgreen:
Ja wątki staram się śledzić, gorzej z moim osobistym :evil:
kussad pisze:Nadrobiłam zaległości skoro nadal oficjalnie i pełnoprawnie jestem na forum :twisted: i :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazek

@Freak

Post » Wto cze 26, 2012 13:42 Re: @Freak DT@ JOKOT TEAM.pl

.
kussad pisze:Nadrobiłam zaległości skoro nadal oficjalnie i pełnoprawnie jestem na forum :twisted: i :ok: :ok: :ok:
@Freak pisze::ok: zatem za bycie na bieżąco i ferajnę :mrgreen:

W takim razie prawdopodobnie wiesz że po stracie Mikusia[*]myślałam o odejściu z forum i czytałaś wszystko co od tej pory u nas pisałam... :|
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

Post » Wto cze 26, 2012 14:45 Re: @Freak DT@ JOKOT TEAM.pl

kussad pisze:.
@Freak pisze::ok: zatem za bycie na bieżąco i ferajnę :mrgreen:

W takim razie prawdopodobnie wiesz że po stracie Mikusia[*]myślałam o odejściu z forum i czytałaś wszystko co od tej pory u nas pisałam... :|

Doskonale Cię rozumiem, ja tak miałam po odejściu jednego z dwóch rudych, które dostałam pod opiekę na początku tymczasowania (mój trzeci zestaw tymczasowy), zachorował na pp, przeżył 33 stopnie, a potem jak dał radę to się okazało, że ma FIP'a ... do tej pory nie potrafię oglądać jego zdjęć. Kochaliśmy się strasznie i te ostatnie dni to już tylko dla mnie był, wiem to bo lekarz powiedział, że z takimi wynikami krwi to już powinno go nie być.
Obwiniałam się potwornie, zaklinałam, że już nie wezmę żadnego bo tylko im szkodzę, że nie potrafiłam go uratować. Przy usypianiu go przytulałam bo inaczej nie potrafiłam i wiem, że zawsze będę w ten sposób żegnać przyjaciół.
Nie pojawiałam się ładnych kilka miesięcy na forum, w totalnej udręce i codziennym płaczu.
W końcu przeczytałam coś co się nazywa "testament psa", gdzie jest napisane, że w spadku po sobie zostawia kochające ludzkie dłonie, miskę i ciepłe posłanie dla kolejnego szczęściarza. I wiesz, tak sobie pomyślałam, że to potwornie egoistyczne tak rozpaczać, kiedy tam gdzieś jakiś maluch kolejny mógłby już spać ze mną w łóżku i oglądać wtulony filmy wieczorem, czy towarzyszyć mi na balkonie (oczywiście zabezpieczonym :P) na papierosie.
Wyrzuciłam drapak, który był Poppy'ego (tak go nazwałam, przyszły bezimienne chyba), jego ukochany karton i zabawki (i tak wszystko było po pp), zmieniłam nick na forum, założyłam nowe konto i zaczęłam od początku.
Cieszę się, że się nie poddałam i wzięłam kolejne tymczasy, inaczej do tej pory bym sobie wyrzucała i płakała nad zdjęciem. Jemu już nie pomogę, nie miałam na to wpływu, ale innym jeszcze mogę i robię to z wielką radością, licząc się z tym, że odejście jest wpisane w tą pasję....
ObrazekObrazek

@Freak

Post » Wto cze 26, 2012 19:55 Re: @Freak DT@ JOKOT TEAM.pl

Witam serdecznie i przepraszam że siem wtrancam :1luvu:
Wiem, że powyższy tekst jest napisany nie dla mnie, ale podpisuję się pod nim rencami i nogamy :!: :!: :!:

Odejście każdego naszego tymczaska to straszny ból, żałość, rozpacz i tęsknota, a często też obwinianie siebie o nieodpowiedzialność i złą opiekę :|, ale potem przychodzi następny kociak i wszystko zaczynamy od początku :D
I jak uda się uratować takie kocie życie, to wtedy jest tak wielka radość, że przeważa ten smutek i rozpacz :ok:

Pięknie napisałaś o tym naszym uzależnieniu od pomagania koteckom :1luvu:

Hania66

Od: Pt mar 10, 2006 17:20

Post » Śro cze 27, 2012 9:37 Re: @Freak DT@ JOKOT TEAM.pl

dzięki, bo prawdziwie i od serca, wtedy wszystko lepiej brzmi i wygląda :)
ObrazekObrazek

@Freak

Post » Czw cze 28, 2012 5:30 Re: @Freak DT@ JOKOT TEAM.pl

:evil: w sumie to nie wiadomo jakie mokre kupować - w jednym tygodniu pasuje tuńczyk, w kolejnym wyłącznie wołowinka, co dryga sobota w miesiącu tylko pasztecik, a w senną niedzielę bezgranicznie pałają miłością do samego sosiku a kawałkami mięsa gardzą.... wot arystokracja piwniczna :ryk:
ObrazekObrazek

@Freak

[poprzednia][następna]