Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
J.D. pisze:Chatte ja myślę ,że nie popadasz w paranoję.ja odniosłam wrażenie,że baaaaaaaaaardzo podobny styl pisania do już przeczytanych postów pewnych osób
Chatte pisze:J.D. pisze:Chatte ja myślę ,że nie popadasz w paranoję.ja odniosłam wrażenie,że baaaaaaaaaardzo podobny styl pisania do już przeczytanych postów pewnych osób
I podobna agresja...
najszczesliwsza pisze:Zbyt bogate słownictwo jak na Joannę/Katarzynę moim zdaniem, dobrze kombinuję?
Chatte pisze:Natomiast obie Panie reagują agresją na wszelkie sugestie o kontroli adresu IP... Dlaczego? Nie wiem.
jhet pisze:Chatte pisze:Natomiast obie Panie reagują agresją na wszelkie sugestie o kontroli adresu IP... Dlaczego? Nie wiem.
eee... Gdyby mnie tak ktoś zaatakował, jak Wy tamtą kobietę w tamtym wątku, to bym się tak samo albo i bardziej broniła niż ona... Sorry, może ona ma coś na sumieniu, ale to, jak została potraktowana, w zupełności powinno wystarczyć by się nieźle wkurzyć.. I nie sądzę, że to JOOAŚKA itd. - zupełnie inny styl pisania, bardziej rozwinięte słownictwo, używanie niekiedy "trudnych" słów, brak krzyku, jednak znacznie mniejsza agresja, brak używania różnych epitetów, większa inteligencja i rozumienie słowa pisanego, i w ogóle.. jakoś mi nie pasuje do JOOAŚKI.. To wszystko już zaczyna trącić lekką paranoją..
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 48 gości