Potrzebuję pomocy i porady

Mam 2 tymczasy: bardzo fajnego półrocznego (w tej chwili już nawet 7-miesięcznego...) kocurka, absolutnie bezproblemowego, miłego, zdrowego, i kicię roczną nieco płochliwą. Potrzebuję pomocy w sformułowaniu ogłoszeń, bo mam mały odzew, już powoli tracę nadzieję i nawet nie chce mi się już tych ogłoszeń odnawiać

Może będziecie mieć jakieś pomysły, jak "upgrade'ować" te ogłoszenia, żeby były bardziej zachęcające? Wklejam poniżej:
Mietek, słodki jak cukierek
Mietek to kociak wesoły, beztroski i mruczący. Uwielbia głaskanie, chętnie śpi na kolanach i lubi być noszony na rękach. Dobrze dogaduje się z innymi kotami. Ma miękkie, puszyste futerko i jest naprawdę rozkoszny i towarzyski. Ma około 7 miesięcy, jest wykastrowany, dwukrotnie zaszczepiony i odrobaczony. Miał zrobione testy na FIV i białaczkę: wynik ujemny. Został znaleziony w kartonowym pudełku jako maleńkie kociątko. Kontakt w sprawie adopcji:
seidhee@gmail.comWarunkiem adopcji jest zapewnienie kotu jak najlepszych warunków, przede wszystkim zabezpieczenie okien i balkonu przed wypadnięciem kociaka.
Wienia - kotka 1 rok, wysterylizowana
Wienia jest zabawną, drobną kicią. Lubi się bawić wędką i ganiać za cieniami, kocha inne koty i zabawy z nimi. Potrafi czasem porozmawiać z ludźmi

Reaguje na wołanie "Wieniu! Wieniu!". Przychodzi wtedy i odpowiada. Uwielbia przesiadywać na balkonie.
Jest szczepiona i wysterylizowana, przetestowana na FIV i białaczkę z wynikiem ujemnym.
Nie przepada za głaskaniem i nie daje się brać na ręce. Można ją głaskać jak jest senna albo kiedy je

Byłaby dobrą towarzyszką dla znudzonego kota. Myślę też, że cierpliwa, spokojna osoba w końcu skłoniłaby ją do większej poufałości z ludźmi.
Kontakt w sprawie adopcji: seidhee [maupa] gmail.com